Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Dumisiowa']hahaahahahahahahahahaahahahahah a ja to wszystko w dupie mam bo i tak moje psy kocham.....:evil_lol: P.S. A może ujawni się tu zaraz nowy tajemniczy użytkownik:diabloti::diabloti: P.S.2 ekhmmm i tym razem proszę nie zapomnieć zmienić adresu mailowego dla niepoznaki :diabloti::diabloti::diabloti: przyszły ewentualny nowy użytkowniku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S.3 a to wszystko spowodowane przez jednego niczego nieświadomego małego szczeniaczka :evil_lol: Fajnie było na tej wystawie!!:evil_lol: Hahaha, faktycznie...:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Saskja napisał(a):Hm, nie wiem, o kogo chodzi i dobrze mi z tym, ale wygląda to na jakiś problem emocjonalny. Moim zdaniem w grę wchodzi potajemna miłość (nieodwzajemniona, jak sądzę) lub ogromna zazdrość. :crazyeye: o masakra, strach się bać. Cóż za diagnoza psychologiczna. Saskja wychodzi na to, że trzeba na Ciebie uważać. :eviltong: Saskja a nieodwzajemniona miłość to niby czyje lodowate serducho? Proszę tak łopatologicznie: Gosia nie odwzajemnia czy szczeniak? :evil_lol::evil_lol: Quote
gonek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 heheh to nawet zabawne :D:D Czekam na fotki królewicza :p Quote
sylrwia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Gonek dobrze gada:diabloti: dawać fotki dziewczyny wyżłów wszelakich i zaskrońców i się nie obijać:eviltong: Quote
Saskja Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 sylrwia napisał(a)::crazyeye: o masakra, strach się bać. Cóż za diagnoza psychologiczna. Saskja wychodzi na to, że trzeba na Ciebie uważać. :eviltong: Saskja a nieodwzajemniona miłość to niby czyje lodowate serducho? Proszę tak łopatologicznie: Gosia nie odwzajemnia czy szczeniak? :evil_lol::evil_lol: Trzeba na mnie uważać, trzeba :diabloti: A miłość nieodwzajemniona przez Gosię. Gosia nie kocha, a ta osoba kocha, no i ta osoba cierpi, czuje się odrzucona, i wg teorii Aronsona powoduje to u niej (u osoby, nie u Gosi) dysonans poznawczy, tzn. przyznając, że kocha bez wzajemności, musiałaby przyznac, że jest do doopy, a to się kłóci z jej poczuciem własnej wartosci, więc woli podświadomie odwrócić sytuację i uwierzyć, że nie kocha i że jej nie zależy, i dokuczać Gosi. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 20 lat temu się uczyłam o dysonansie poznawczym (pamiętam nawet tytuł książki - "Człowiek istota społeczna" Aronsona), więc mogłam coś popierniczyć, ale generalnie chyba tak to szło :lol:. Wiele ludzkich zachowań można wytłumaczyć tym dysonansem :lol: :lol: :lol: Quote
Honey Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
sylrwia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dam przykład i wstawię fotki: fota nr 1 Polna "żyleta" fota nr 2 Wodna "bomba" Quote
Saskja Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 A jeszcze wracając do tajemniczej "osoby", to Gosia sprawdź dzisiejszy opis na gg - powinien brzmieć "dysonans poznawczy - NIEPRAWDA!" :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Saskja napisał(a):Trzeba na mnie uważać, trzeba :diabloti: A miłość nieodwzajemniona przez Gosię. Gosia nie kocha, a ta osoba kocha, no i ta osoba cierpi, czuje się odrzucona, i wg teorii Aronsona powoduje to u niej (u osoby, nie u Gosi) dysonans poznawczy, tzn. przyznając, że kocha bez wzajemności, musiałaby przyznac, że jest do doopy, a to się kłóci z jej poczuciem własnej wartosci, więc woli podświadomie odwrócić sytuację i uwierzyć, że nie kocha i że jej nie zależy, i dokuczać Gosi. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 20 lat temu się uczyłam o dysonansie poznawczym (pamiętam nawet tytuł książki - "Człowiek istota społeczna" Aronsona), więc mogłam coś popierniczyć, ale generalnie chyba tak to szło :lol:. Wiele ludzkich zachowań można wytłumaczyć tym dysonansem :lol: :lol: :lol: Rrrrrany, brzmi fajnie... Podoba mi się, i ilez zastosowań w zyciu...:lol: Pzdr. Quote
Goshka Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Zrobiło się tu strasznie niemiło, ale niestety są sprawy, na które nie mogę nie reagować, ponieważ oczerniają moją osobę i moje psy. I dlatego pozwoliłam sobie opisać to na forum publicznym. Poza tym stawiane mi zarzuty są tak absurdalne, ze nie sposób nawet z nimi polemizować. Droga Pani, naszą rozmowę na gg zapisałam, a co za tym idzie wszelkie insynuacje na mój temat, którymi raczyła się Pani ze mną podzielić. Jest to chore i innego słowa nie znajduję, a że oczernianie ludzi nie przedstaiwając faktów, ani dowodów nie może ujsc nikomu bezkarnie!!!! W zwiazku z tym, jezeli nadal docierac beda do mnie nieprawdziwe opinie na mój temat sprawa znajdzie swój finał w sądzie. A to rozwieje wszelkie wątpliwości i pokaże po czyjej stronie leży prawda. I chyba nawet tak byłoby naprościej rozwiązac ten idiotyczny konflikt i do tego bede dążyć, zeby sprawę wyjaśnić jak najszybciej. Poza tym cóz, powodzenia w hodowli zyczę . Tym samym, przestaję udzielac sie w tym watku, wklejac zdjecia swoich psów, zeby nikogo nie kłuły w oczy. I nie robię z siebie ofiary, proszę pani, chce oszczędzić pani stresów, które przezywa pani ogladajac moje psy:cool1: Quote
Saskja Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Gosia ale my chcemy oglądać twoje psy i chcemy ciebie w tym wątku !!!!!!! Quote
Honey Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Gosia, Saskja ma racje. TY rowniez, we wszystkim poza jednym - ten watek zrobil sie NASZ WSPOLNY i taka decyzja uderza w NAS. A podazajac tym tokiem myslenia powinnas jeszcze zrezygnowac z gg, usunac strone hodowli z sieci i przestac jezdzic z psami na wystawy, zeby "nie kluly w oczy". Toz to idiotyczne!!! Wrecz przeciwnie - uwazam, ze powinnas w razie kolejnej takiej akcji wyciagnac konsekwencje, ale dalej robic swoje, zamiast sprawiac przyjemnosc zawistnikom usuwajac z sieci informacje o swoich psach! No chyba, ze bardziej Ci zalezy na dobrym samopoczuciu wzmiankowanej pani, a nie osob odwiedzajacych ten watek... A w to nie chce mi sie wierzyc. A na zawistnikow jest tylko jeden sposob - nie nalezy z nimi polemizowac, lecz ich IGNOROWAC !!! Quote
Saskja Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dobrze mówi, dać jej piwa! (ja też dobrze mówię, dać mi piwa!) Quote
Darianna Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Popieram, Gosia musi zostać - dać nam wszystkim piwa :diabloti: ja stawiam:knajpa::knajpa::knajpa: Quote
sylrwia Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Gosia znasz moje zdanie :p Honey dobrze prawi - wszak starsza i bardziej doświadcozna.;) Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Goshka - jezeli znikniesz z DGM to tylko sprawisz tej pańci frajdę. ... Tego chcesz? pzdr. Quote
Honey Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='sylrwia'] Honey dobrze prawi - wszak starsza i bardziej doświadcozna.;) Sylwia, skad wiesz, ze to napisalam? :crazyeye: Ale skasowalam, zeby sie tak publicznie do wieku nie przyznawac :evil_lol: Quote
gonek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dokładnie,domagamy się Twoich psów w tym wątku -zgodnie z zasadami demokracji powinnaś teraz wstawić jakieś piękne wyżłowe fotki :D:eviltong: Quote
Saskja Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Honey, a co Ty się nie chwalisz kolejną porcją?! Gratulacje! Quote
Darianna Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No właśnie - Honey, pokaż kolejne szczylki na loterię fantową!! :diabloti: Quote
sylrwia Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 O kurcze Honey ale ci sie dziewuch narodziło.:crazyeye: No i niezłe takie "małe" dwa stadka po podwórku puscic. Quote
Honey Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Nic nie pokaze, bo dzis rano dostalam smsa, ze obcieli mi szybkosc, poniewaz przekroczylam limit transferu, w 5 dni... :crazyeye::shake: Oczywiscie pan na infolinii stwierdzil - owszem to nie mozliwe, ale nic sie na da zrobic. Trzeba napisac reklamacje i czekac :angryy::angryy::angryy: Zla jestem! A ponadto mam w domu szczeniaczka, z wydawaloby sie porzadnej hodowli... hodowca wydal szczenie w wieku 6 tygodni, z jednym odrobaczeniem (wg jego info, bo ksiazeczki brak) i bez zadnego szczepienia! I po zrobionym juz przegladzie miotu! Granda!!!:angryy: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Co do fotek. Wyślij mi na maila, zmniejszone, a ja wstawię... Zrobię to z przyjemnością...:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts