Honey Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ritucha, a ten piekny wilczarz tez Twoj ? Bardzo profesjonalne ujecia :loveu:, jeszcze, jeszcze !!! Quote
Goshka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Honey']Gosia, dlugo juz tak tankujesz? :drinking: Bo nie wygladasz najlepiej.... :megagrin::megagrin::megagrin: A ty co kamerę masz, czy co? :evil_lol: A pije pepkowe, nastepne sie szykuje, wiec trzeba to jakos rozlozyc w czasie:cool3::eviltong: Taaa, a sznureczki przyczepione do uszu Alicji zgrabnie wycięłaś:evil_lol::evil_lol: http://silverprinces.strefa.pl/ALBUM/laki2.jpg Quote
Honey Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 A czy w planach wakacyjnych uwzglednilas wizyte u mnie? Bo jak nie...to...:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I co sie dzieje z Dumisiowa?? Wielki czarny potwor ja pozarl ??! :diabloti: Quote
Goshka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Honey napisał(a):A czy w planach wakacyjnych uwzglednilas wizyte u mnie? Bo jak nie...to...:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No pewnie, ze uwzględniłam:lol: A ta butelka to była aluzja:evil_lol: (a może iluzja:megagrin::evil_lol:) Honey napisał(a):I co sie dzieje z Dumisiowa?? Wielki czarny potwor ja pozarl ??! :diabloti: A żyje i ma się dobrze, nawet sie razem na wystawę wybieramy do Ch.:p Quote
Ritucha Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 No to ciutke jeszcze ze spacerków ostatnich... Wilczarz to IRA Messalina - Irenka - suka przyjaciółki. Moje ino te dwa zawyżłowane. Bocianki ^ Stawek ^ Kiado w pełnej krasie ^ Alicja ^ Szukanie pijawek :razz: Kiado odpoczywa ^ Zaraz dam jeszcze 4 bo nie wiem ile można na raz wrzucić :p Quote
Ritucha Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ala i Alex (lab) Kfiaaatuszki... Ucieczka przed potworem :diabloti: Irena... Ot i tyle na dziś bo nic inszego nowego nie posiadam... ale jutro pewnie naprodukuję :evil_lol: Quote
Saskja Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Zakochałam się :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: w Irenie. Zawsze kochałam wilczarze, ale teraz to strzał Amora prosto między komory :loveu: :loveu: :loveu: Gosia, to pierwsze zdjecie jest niezwykłe. Najpierw spojrzałam tak przelotnie, bo jednocześsnie patrzyłam na Jacusia, żeby mi nie spadł z kolan, i myślałam, że to... grzbiet jakiegoś zwierza, a potem... że może tapczan pokryty jakąś cudnie miękką narzutą... Quote
Darianna Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Honey, masz już chętnych na te słodkie kropki? :) powinni walić drzwiami i oknami :) Quote
Honey Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Goshka napisał(a):No pewnie, ze uwzględniłam:lol: A ta butelka to była aluzja:evil_lol: (a może iluzja:megagrin::evil_lol:) To sie okaze :diabloti: A żyje i ma się dobrze, nawet sie razem na wystawę wybieramy do Ch.:p Przekaz jej prosze ode mnie, ze jest nieslowna paskuda ! Saskja napisał(a):Zakochałam się :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: w Irenie. Zawsze kochałam wilczarze, ale teraz to strzał Amora prosto między komory :loveu: :loveu: :loveu: Gosia, to pierwsze zdjecie jest niezwykłe. Najpierw spojrzałam tak przelotnie, bo jednocześsnie patrzyłam na Jacusia, żeby mi nie spadł z kolan, i myślałam, że to... grzbiet jakiegoś zwierza, a potem... że może tapczan pokryty jakąś cudnie miękką narzutą... Ha, Ira jest naprawde piekna :loveu: Ritucha - trzymam za slowo, ze bedzie wiecej fotek! Sliczne sa :loveu: (oprocz tej jednej nieostrej :evil_lol:) Saskja - tak moze w przyszlosci wygladac grzbiet psa po kontakcie z Jacusia nozyczkami :evil_lol: Wiem co mowie, Sara to przecwiczyla :evil_lol: Quote
Honey Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Darianna, przy malo znanych rasach popyt jest adekwatny do ich popularnosci. Czyli generalnie niewielki. Chetnych bylo sporo, stad decyzja o pokryciu dwoch suk, ale kto z nich faktycznie jest zdecydowany na nabycie nowego psiego przyjaciela - to sie dopiero okaze. [SIZE="1"]W razie czego jesienia zrobie loterie fantowa, z gaskoncami w roli nagrod :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Saskja Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Honey napisał(a):Sliczne sa :loveu: (oprocz tej jednej nieostrej :evil_lol:) Honey, bo tam ostrość była łapana na szczaw, a nie na psy!!! :evil_lol: Jak tak patrzę na te Twoje białaski, to mi już tęskno do maluszków Saskowych... ale to jeszcze nieprędko. Quote
Goshka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Saskja napisał(a):Gosia, to pierwsze zdjecie jest niezwykłe. Najpierw spojrzałam tak przelotnie, bo jednocześsnie patrzyłam na Jacusia, żeby mi nie spadł z kolan, i myślałam, że to... grzbiet jakiegoś zwierza, a potem... że może tapczan pokryty jakąś cudnie miękką narzutą... Mówiałm, ze na Warmii się cuda zdarzają. Ja sama nie wiem co to jest - moze zwierz , moze narzuta:evil_lol::evil_lol: A moze banalnie- popegeerowskie pola nasze spacerowe:evil_lol: Darianna napisał(a):Honey, masz już chętnych na te słodkie kropki? :) powinni walić drzwiami i oknami :) i sforsowac bramę:diabloti: Honey napisał(a):Saskja - tak moze w przyszlosci wygladac grzbiet psa po kontakcie z Jacusia nozyczkami :evil_lol: Wiem co mowie, Sara to przecwiczyla :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Honey Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Saskja']Honey, bo tam ostrość była łapana na szczaw, a nie na psy!!! :evil_lol: Jak tak patrzę na te Twoje białaski, to mi już tęskno do maluszków Saskowych... ale to jeszcze nieprędko. Szczaw to to cus takie dlugie, po prawej, wystajace ponad poziom ? (wychodzi na to, ze ja sie na botanice tez ani w zab nie znam :oops:) A takie maluchy to zawsze slodkie. Obawiam sie jednak, ze ze znalezieniem im odpowiednich domow juz nie bedzie tak slodko. Zachcialo mi sie robic porownania... :diabloti: [quote name='Goshka'] :roflt::roflt::roflt: Goshka, Ty sie nie smiej !!! Ile ja sie naglowkowalam, dlaczego mi pies tak dziwnie lysieje, zanim dorwalam moje dziecie na goracym uczynku ! :evil_lol: Quote
Honey Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 A propos tego co mam, male zaskronce :loveu: Jakie intensywne juz maja podpalania, prawda? Quote
Asiaczek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ja tak pro forma - w jednym poscie może być do 5 zdjęć.:lol: pzdr. Quote
Honey Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Asiaczku - ktos dal za duzo, czy ja za malo? :evil_lol: To jeszcze jedna fotka, dla tych nie mogacych sie doliczyc :razz: Quote
Honey Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Brawo Matusz :evil_lol: A teraz ile czego ? :eviltong: Quote
Matusz Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Honey napisał(a):Brawo Matusz :evil_lol: A teraz ile czego ? :eviltong: poproszę fotkę szczylków na plecach leżących :diabloti::diabloti: Quote
Saskja Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ja byłam częściowo pierwsza, bo mówiłam zaraz na początku - 9 albo 10 (ale to nie była czysta gra, bo jedno małe było chyba pod tylną łapą mamuśki). No to mi też częściowo brawo daj :lol: A ile czego? Hmmmm... A są nagrody w tym konkursie? :evil_lol: Quote
Honey Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Saskja, nawet nie czesciowe ale calkowite brawo Ci sie nalezy, jako jedyna wypatrzylas w tloku, ze moze byc ich dziesiec ! :multi: A nagroda jest, oczywiscie. Mozna wygrac... gaskonca ! :evil_lol: Matusz, idziesz na latwizne :eviltong: Quote
Darianna Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 to nie doczytałaś? jasne że są - darmowe bony na loterię fantową z gaskonkami - na jesień :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Honey Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Darianna - brawo za refleks ! :evil_lol: Zrobilam wlasnie zdjecia Clei, za chwile Wam pokaze jak wyglada po urodzeniu takiej bandy :p Quote
Darianna Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dawaj dzielną mamuśkę - teraz będzie dochodzenie do figury sprzed ciąży ;) no, chyba że nas zaskoczy i wprawi w zazdrość :P Quote
Recommended Posts