Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Honey']Gosia, dlugo juz tak tankujesz? :drinking:
Bo nie wygladasz najlepiej.... :megagrin::megagrin::megagrin:

A ty co kamerę masz, czy co? :evil_lol: A pije pepkowe, nastepne sie szykuje, wiec trzeba to jakos rozlozyc w czasie:cool3::eviltong:

Taaa, a sznureczki przyczepione do uszu Alicji zgrabnie wycięłaś:evil_lol::evil_lol:
http://silverprinces.strefa.pl/ALBUM/laki2.jpg

Posted

A czy w planach wakacyjnych uwzglednilas wizyte u mnie? Bo jak nie...to...:mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I co sie dzieje z Dumisiowa?? Wielki czarny potwor ja pozarl ??! :diabloti:

Posted

Honey napisał(a):
A czy w planach wakacyjnych uwzglednilas wizyte u mnie? Bo jak nie...to...:mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No pewnie, ze uwzględniłam:lol: A ta butelka to była aluzja:evil_lol: (a może iluzja:megagrin::evil_lol:)

Honey napisał(a):
I co sie dzieje z Dumisiowa?? Wielki czarny potwor ja pozarl ??! :diabloti:

A żyje i ma się dobrze, nawet sie razem na wystawę wybieramy do Ch.:p

Posted

No to ciutke jeszcze ze spacerków ostatnich...

Wilczarz to IRA Messalina - Irenka - suka przyjaciółki.

Moje ino te dwa zawyżłowane.

Bocianki ^

Stawek ^

Kiado w pełnej krasie ^

Alicja ^

Szukanie pijawek :razz:

Kiado odpoczywa ^

Zaraz dam jeszcze 4 bo nie wiem ile można na raz wrzucić :p

Posted

Ala i Alex (lab)

Kfiaaatuszki...

Ucieczka przed potworem :diabloti:

Irena...

Ot i tyle na dziś bo nic inszego nowego nie posiadam... ale jutro pewnie naprodukuję :evil_lol:

Posted

Zakochałam się :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: w Irenie. Zawsze kochałam wilczarze, ale teraz to strzał Amora prosto między komory :loveu: :loveu: :loveu:

Gosia, to pierwsze zdjecie jest niezwykłe. Najpierw spojrzałam tak przelotnie, bo jednocześsnie patrzyłam na Jacusia, żeby mi nie spadł z kolan, i myślałam, że to... grzbiet jakiegoś zwierza, a potem... że może tapczan pokryty jakąś cudnie miękką narzutą...

Posted

Goshka napisał(a):
No pewnie, ze uwzględniłam:lol: A ta butelka to była aluzja:evil_lol: (a może iluzja:megagrin::evil_lol:)

To sie okaze :diabloti:

A żyje i ma się dobrze, nawet sie razem na wystawę wybieramy do Ch.:p

Przekaz jej prosze ode mnie, ze jest nieslowna paskuda !

Saskja napisał(a):
Zakochałam się :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: w Irenie. Zawsze kochałam wilczarze, ale teraz to strzał Amora prosto między komory :loveu: :loveu: :loveu:

Gosia, to pierwsze zdjecie jest niezwykłe. Najpierw spojrzałam tak przelotnie, bo jednocześsnie patrzyłam na Jacusia, żeby mi nie spadł z kolan, i myślałam, że to... grzbiet jakiegoś zwierza, a potem... że może tapczan pokryty jakąś cudnie miękką narzutą...

Ha, Ira jest naprawde piekna :loveu:
Ritucha - trzymam za slowo, ze bedzie wiecej fotek! Sliczne sa :loveu: (oprocz tej jednej nieostrej :evil_lol:)

Saskja - tak moze w przyszlosci wygladac grzbiet psa po kontakcie z Jacusia nozyczkami :evil_lol: Wiem co mowie, Sara to przecwiczyla :evil_lol:

Posted

Darianna, przy malo znanych rasach popyt jest adekwatny do ich popularnosci. Czyli generalnie niewielki.
Chetnych bylo sporo, stad decyzja o pokryciu dwoch suk, ale kto z nich faktycznie jest zdecydowany na nabycie nowego psiego przyjaciela - to sie dopiero okaze.
[SIZE="1"]W razie czego jesienia zrobie loterie fantowa, z gaskoncami w roli nagrod :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Sliczne sa :loveu: (oprocz tej jednej nieostrej :evil_lol:)

Honey, bo tam ostrość była łapana na szczaw, a nie na psy!!! :evil_lol:

Jak tak patrzę na te Twoje białaski, to mi już tęskno do maluszków Saskowych... ale to jeszcze nieprędko.

Posted

Saskja napisał(a):

Mówiałm, ze na Warmii się cuda zdarzają. Ja sama nie wiem co to jest - moze zwierz , moze narzuta:evil_lol::evil_lol: A moze banalnie- popegeerowskie pola nasze spacerowe:evil_lol:

Darianna napisał(a):
Honey, masz już chętnych na te słodkie kropki? :) powinni walić drzwiami i oknami :)

i sforsowac bramę:diabloti:

Honey napisał(a):
Saskja - tak moze w przyszlosci wygladac grzbiet psa po kontakcie z Jacusia nozyczkami :evil_lol: Wiem co mowie, Sara to przecwiczyla :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Saskja']Honey, bo tam ostrość była łapana na szczaw, a nie na psy!!! :evil_lol:

Jak tak patrzę na te Twoje białaski, to mi już tęskno do maluszków Saskowych... ale to jeszcze nieprędko.

Szczaw to to cus takie dlugie, po prawej, wystajace ponad poziom ?
(wychodzi na to, ze ja sie na botanice tez ani w zab nie znam :oops:)

A takie maluchy to zawsze slodkie. Obawiam sie jednak, ze ze znalezieniem im odpowiednich domow juz nie bedzie tak slodko. Zachcialo mi sie robic porownania... :diabloti:

[quote name='Goshka']
:roflt::roflt::roflt:

Goshka, Ty sie nie smiej !!! Ile ja sie naglowkowalam, dlaczego mi pies tak dziwnie lysieje, zanim dorwalam moje dziecie na goracym uczynku ! :evil_lol:

Posted

Ja byłam częściowo pierwsza, bo mówiłam zaraz na początku - 9 albo 10 (ale to nie była czysta gra, bo jedno małe było chyba pod tylną łapą mamuśki).
No to mi też częściowo brawo daj :lol:

A ile czego? Hmmmm... A są nagrody w tym konkursie? :evil_lol:

Posted

Saskja, nawet nie czesciowe ale calkowite brawo Ci sie nalezy, jako jedyna wypatrzylas w tloku, ze moze byc ich dziesiec ! :multi:
A nagroda jest, oczywiscie. Mozna wygrac... gaskonca ! :evil_lol:

Matusz, idziesz na latwizne :eviltong: