Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie piekne fotki ! Wystarczylo tylko kijem pogrozic :evil_lol:

Gosiu - Arsik na piekna sunie wyrasta, a Mamusia wyglada prawie jak jej siostra, jakby nigdy dzieci nie miala :lol: :loveu:
Ach, gdyby to u ludzi tez tak bylo :cool3:

Sylwia - http://i28.tinypic.com/2m2gqh1.jpg takie lubie najbardziej ! :loveu: Taki prawdziwy, mocny samiec :loveu:

Raz poskutkowalo, wiec sprobuje ponownie:
gdzie dalsze zdjecia?! :mad:
:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Ode mnie juz były teraz Twoja kolej:mad::diabloti: Casanovy było stanowczo za mało:mad:

Taaaaa, ale pigment Jazz ma rudy od słońca:cool3:I niestety Porto ciągle nie w kondycji.:shake: Chudzina i tyle, mam nadzieje, ze nas sedzina w Chojnicach z ringu nie wyrzuci :shake:

Posted

Portkiem sie nie przejmuj, to taki wiek. Zebys widziala Famcie... z niej to sie zrobil chudzielec :shake:, ale to wszystko wina tego malego srajdla.
A, ze kolory blakna na sloncu to pierwszy raz widzisz ? :razz: :evil_lol:

[SIZE="1"]Zdjec na razie nie bedzie. Ratujemy siano, zeby cos suchego pomiedzy ulewami zebrac :roll: Poza tym utknelam w przetworach na zime ;) Do tego jeszcze musze przygotowac sie logistycznie i materialowo, bo za tydzien bedzie nas juz duuuuzo wiecej ... :evil_lol:
Jednym slowem - moc dodatkowej roboty :angryy: a ja jakis taki malo pracowity nastroj mam ostatnio.

Posted

Tak, tak, wspominam zesżły rok i Arka niejadka. Teraz gdyby mógł to jadłby non-stop.:eviltong:
Oj, i ja mam lenia, bo to mój ostatni tydzień w pracy:multi: A potem...witaj przygodo:evil_lol::evil_lol:

A nam siano zgniło, nawet połowy nie udało sie uratować:shake:

Arkadiusz:loveu:

Posted

Honey napisał(a):
Mamusia wyglada prawie jak jej siostra, jakby nigdy dzieci nie miala :lol: :loveu:
Ach, gdyby to u ludzi tez tak bylo :cool3:

Ale nie do mnie to alibi, mam nadzieję :lol:

(to "alibi" jest z dowcipu o Jasiu, jakby co).

Posted

Wybaczcie zaległości ale ostatnie pięć dni miałam ważną robotę taką ekstra- wychodziłam rano z domu, wpadałam ok 13/14 odsiakać psa i wracałam ok 22 odsikanie psa i spanie;). A teraz od poniedziałku latam po bankach i innych dziadostwach :cool1:w sprawie mojej chaty. Dziś się nawet wymeldowałam od rodziców i zameldowałam u siebie:p Może któraś z Was ma jakieś pojęcie o kredytach hipotecznych? bo ja wymiekam:shake:

Posted

Saskja napisał(a):
Sylwia, to Fortek nie robi koopy? Tylko go odsikujesz i odsikujesz.. :evil_lol:

A moze tak wytresowany, ze i nie robi:megagrin::megagrin:

Posted

Kupe ma gratis przy odiskiwaniu :eviltong:

Wiesz co nie mam pojecia jakie oprocentowanie jest w miare przyzwoite, w jakim banku brać. Ogolnie wiesz jak wziąść aby nie obudzić się zaraz z ręką w nocniku.

Posted

Podpytam mojego chłopa, braliśmy w zeszłym roku, to może jeszcze przynajmniej niektóre jego spostrzeżenia będa aktualne. My wzięlismy we frankach szwajcarskich i potem przyszedł kryzys, frank bardzo podskoczył - tak więc załamka. Dopóki bierzemy kolejne transze, to nie jest tak źle, ale gdy zaczniemy spłacac, zrobi sie ponuro. Chyba że frank spadnie, na co liczymy.

Jednoczesnie z nami brał kredyt znajomy matematyk, taki skrupulatny do bólu. Jest to jedyny znany mi człowiek, który biorąc kredyt przeczytał co do literki papiery bankowe (kilkadziesiąt stron!!!), zanim podpisał. No i ten znajomy przeanalizował oferty wielu banków, i w końcu wyliczył, przeliczył i obliczył, że i tak najkorzystniej w naszym poczciwym PKO BP. Więc i my tam wzięliśmy.

Posted

O tam jeszcze nie byłam, jutro wyruszedo nich i zobacze co moga zaoferować. Mi narazie BGŻ wyglądą sensownie, ale jeszcze mam czas nie pali sie poszperam poszukam..

Posted

sylrwia napisał(a):
Wybaczcie zaległości ale ostatnie pięć dni miałam ważną robotę taką ekstra- wychodziłam rano z domu, wpadałam ok 13/14 odsiakać psa i wracałam ok 22 odsikanie psa i spanie;). A teraz od poniedziałku latam po bankach i innych dziadostwach :cool1:w sprawie mojej chaty. Dziś się nawet wymeldowałam od rodziców i zameldowałam u siebie:p Może któraś z Was ma jakieś pojęcie o kredytach hipotecznych? bo ja wymiekam:shake:

Ja nie pomoge, nie mam zielonego pojęcia na ten temat.:oops: Ja generalnie z matematyki jestem do tyłu...
Ale widze, że Saskja zaoferowała pomoc.:lol:

Pzdr.

Posted

A ja nie na temat, wybaczcie, ale...
wlasnie "sie rodzimy" !!! :Cool!::Cool!::Cool!:
A Clea tak sobie swietnie sama radzi, ze ja moge na dogo pierwsza fotke wstawic, z dedykacja - dla chrzestnych ! :loveu:
Od lewej dwie dziewczynki i dwa chlopaki, jeszcze cieple, tfu! mokre :evil_lol:

Jak bedziecie ciekawi co z tego wyszlo, to pozniej cos jeszcze pstrykne ;)

Posted

ojej!! juz są!!!:multi::multi: Czekamy, Honey, czekamny, no pewnie, ze chcemy więcej zdjęc i przede wszystkim....ile????????:loveu:
Clea jak zwykle musi być lepsza i szybsza od siostry :evil_lol::evil_lol:

Posted

W czasie pisania posta urodzil sie kolejny cud urody chlopak :lol: Cale szczescie, ze chlopak, bo tak umaszczonej suni to bym nikomu nie dala :roll::evil_lol:

[SIZE="1"]Ale Clea ma inne maluchy niz Cita! Niby siostry, ale geny jednak rozne. Majac dwa mioty rownolegle bede mogla to obserwowac na biezaco, a jednoczesnie sprawdze co przekazuje reproduktor. Klopot duzy, ale wiedza przydatna w dalszej hodowli - bezcenna! :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']W czasie pisania posta urodzil sie kolejny cud urody chlopak :lol: Cale szczescie, ze chlopak, bo tak umaszczonej suni to bym nikomu nie dala :roll::evil_lol:

Honey, nie trzymaj mnie w ciekawosci dłuzej, bo to niezdrowe- pokaz malenstwo!!:mad:

[quote name='Honey']Ale Clea ma inne maluchy niz Cita! Niby siostry, ale geny jednak rozne. Majac dwa mioty rownolegle bede mogla to obserwowac na biezaco, a jednoczesnie sprawdze co przekazuje reproduktor. Klopot duzy, ale wiedza przydatna w dalszej hodowli - bezcenna! :evil_lol:

Bardzo mądrze ktoś kiedyś powiuedział: Kiedy patrzysz na rodowód psa, widzisz jaki POWINIEN być, kiedy patrzysz na psa w ringu widzisz jaki WYDAJE się być, a kiedy oglądasz jego potomstwo widzisz jaki JEST.

Posted

Jaki tam ostry dyzur, zostalam zepchnieta do roli obserwatora, NIC nie musze robic. Fajne to nawet, dzieki temu moge Wam piatego pyrtka pokazac ;)

Gosia - sliczny ten cytat, taki prawdziwy, musze go sobie gdzies przekopiowac!

Po prawej piaty, a ja lece zobaczyc, czy szostego juz nie ma :razz::evil_lol: