Asiaczek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Dasz radę!:lol: A poza tym - od czego jest DGM? Rzucisz hasło-problem i odpowiedź będziesz miała w kilka minut!:lol: Pzdr. Quote
Honey Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Baron - Casanova ( wcale na takiego nie wyglada :evil_lol: ) Quote
Honey Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Dasz radę!:lol: A poza tym - od czego jest DGM? Rzucisz hasło-problem i odpowiedź będziesz miała w kilka minut!:lol: Pzdr. Tak mowisz? Ok, to oczekuje stalej gotowosci do udzielania porad od 31.07 do 4.08 ! :evil_lol: Ale kto wie... moze tuz po nawet jakies fotki wstawie? Albo jeszcze w trakcie :lol: Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Honey']Baron - Casanova ( wcale na takiego nie wyglada :evil_lol: ) Bo to nie po uszach ani nie po oczach widać!:evil_lol: http://www.lebleucardinalis.eu/baronek3.jpg [quote name='Honey']Tak mowisz? Ok, to oczekuje stalej gotowosci do udzielania porad od 31.07 do 4.08 ! :evil_lol: Ale kto wie... moze tuz po nawet jakies fotki wstawie? Albo jeszcze w trakcie :lol: Nie ma sprawy! Juz niejeden poród, przy pomocy Dogomaniaków, przeszedł szczęśliwie.:lol: Pzdr. Quote
Dumisiowa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Spoko spoko...Honeykowa to juz tyle zaliczyła porodów - łącznie ze sobą :D ze o nią się nie boje :P:P a A. nie będzie uczestniczył???? :D Quote
Honey Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 A. ma zmowe z sukami, wczesniej cynk dostaje i ... zawsze go nie ma :roll: Quote
gonek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Honey szybkiego i bezproblemowego rozładunku życzę.\ :) Goshka jaka szybka akcja :loveu: mam nadzieje że pies się zadomowi na dobre u sąsiadów. Przerywnik wyzłowo charci pt 'uff jak gorąco' Quote
Honey Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Gonek, ja nie widze fotek !... :placz::placz::placz: A moje tak sie pokladaja, ze ani przy stole, ani przy biurku usiasc sie nie da Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 gonek - ja tez nie widzę... Ale tę fotkę widzę! Jest cudna:loveu: http://img504.imageshack.us/img504/4566/a24o.jpg Pzdr. Quote
Goshka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Gonek, u mnie Twoich fot nie widać:shake: taaaa mozna liczyc na pomoc panów w takich trudnych chwilach, jaasne:diabloti: U mnie hitem było hasło wypowiedziane do D.: "szybko, przynieś ręcznik" i dostałam brudną szmatę, którą wycieram psom łapy.:evil_lol: JAzz przed porodem spokojnie spała z D., a kiedy ja wróciłam nad ranem zaczeła rodzic. Coś w tym musi być:razz: Quote
gonek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 to jeszcze raz I znęcanie się nad pieskiem :D widać suki wiedzą co robią że czekają na was...:D Quote
Goshka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Genialna fotka...I JAKIE kolory wyraziste!!:loveu: http://img504.imageshack.us/img504/4566/a24o.jpg No nie :D:D http://img200.imageshack.us/img200/7528/img0144nyo.jpg Foryś od Sylwii tez tak potrafi na nochalu trzymac smakołyki :):) Quote
Dumisiowa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 hahhahahahahahah no to D. sie spisał :D Gonek ale rewelka fotki!!!! charcica suuuuuuper! http://img504.imageshack.us/img504/4566/a24o.jpg - hahahah zabójcze :D Quote
Honey Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Goshka']Gonek, u mnie Twoich fot nie widać:shake: taaaa mozna liczyc na pomoc panów w takich trudnych chwilach, jaasne:diabloti: U mnie hitem było hasło wypowiedziane do D.: "szybko, przynieś ręcznik" i dostałam brudną szmatę, którą wycieram psom łapy.:evil_lol: JAzz przed porodem spokojnie spała z D., a kiedy ja wróciłam nad ranem zaczeła rodzic. Coś w tym musi być:razz: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: No przeciez nie sprecyzowalas JAKI to ma byc recznik ! :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Gonek, http://img200.imageshack.us/img200/7528/img0144nyo.jpg to jest bomba !!! Przebilo dzis "moja" ukochana chrcice !!! :loveu: Quote
gonek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Jak wam się podoba ciastkowy potwór to jeszcze dwa wrzucam :) Czasem udaje mu się wrzucić to ciastko prosto do paszczy :) :)))) Żałuje że dziś nie wzięłam aparatu na spacer, bo bym wam pokazała prawdziwą błotną naturę charta :evil_lol: Quote
Honey Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Gonek - spacer bez aparatu? Jak moglas ?! :mad: :evil_lol: A ciasteczkowe fotki sa SUUUPER !!! :multi: Nie pogniewasz sie, jak Cie sprobuje ponasladowac? Quote
Honey Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 A ja Wam opowiem ciekawostke. Ostatnio roztrzepani Holendrzy oprocz tego przystojniaka w probowce ;) przyslali mi rowniez tego pieknisia oczywiscie bez zadnych szczegolowych oznaczen :evil_lol: Dzieki temu, ze samolot byl opozniony zdazylam na czas sie o tym dowiedziec. W przeciwnym wypadku zamiast takiego zrebaka moglby byc taki :evil_lol: Tez piekny, ale wyobrazam sobie swoja mine po jego narodzinach... :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Dumisiowa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Gonek ciasteczkowe zdjęcia superowe!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahahah Honeyku ale czad :D ale ten łaciaty tatuś - ogromniasty! Quote
gonek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 hehehe dobre :))))))) Ale co tam, oba tatusie piękne :D Co to jest za rasa to łaciate? Dumisiowa ten łaciaty do potwora by pasował :D:D Naśladownictwo jak najbardziej wskazane, czekam na gaskońca ciasteczkowego:loveu:. Próbuje Jopkę nauczyć, ale ze względu na wąskoryjowatość i bezstopowatość oraz zbytnie wyluzowanie trudniej ją tego nauczyć :) Quote
Goshka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Honey,nic straconego, pamiętaj w razie wpadki zawsze możesz mi malucha oddać -Karina wychowa jak swojego, tego możesz być pewna:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Dumisiowa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 oooo własnie w razie wpadki moje mamuśki też chętne:D:D Quote
Dumisiowa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 gonek napisał(a):Dumisiowa ten łaciaty do potwora by pasował :D:D :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Goshka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 A co masz taką minę na zdjęciu? :diabloti:Wiem, wiem, to nie to samo co się do wyżła przytulić:evil_lol: Quote
Dumisiowa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 heheheheheheh taaaa wiecej powierzchni do wymiziania :D zresztą co chesz :P uśmiecham się :P tylko tak inaczej :P:P i tak prezetuje sie lepiej niż ty "żono puchatka" :P Quote
Recommended Posts