Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I kicia cudny i psiak tez. To jakiś owczarkowaty, ładny pysio...
Boshe, może znajdzie się dla niego jakis domek... Może warto w lecznicy, sklepach psiowo-kocich porozwieszać ogłoszenia...
A Ty jesteś ZUCH!

Pzdr.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No coz, jak na razie nowego domku brak!!:-(
Nie bedzie łatwo, a psiak zostac u nas niestety nie może:shake:
Kot zamieszkał z Kari - ną :cool3:
Ivi, niestety pogoda nie pozwalała na realizację pdowórkowych porządków, a kiedy w końcu pozwala to pracowaników brak...i tak mijają 3 lata:cool1:

Posted

Asiaczek napisał(a):
I kicia cudny i psiak tez. To jakiś owczarkowaty, ładny pysio...
Boshe, może znajdzie się dla niego jakis domek... Może warto w lecznicy, sklepach psiowo-kocich porozwieszać ogłoszenia...
A Ty jesteś ZUCH!

Pzdr.

No własnie pracuję nad takim ogłoszeniem, ale sezon urlopowy w pełni i juz kilkanaście takich ogłoszen widziałam na okolicznych sklepach:shake:

Posted

Ogłoszenie napisane, po pracy bedę rozwieszać:cool1:

Na smierc zpomniałam o pieknych zdjeciach, które dostałam od Ivo. Wrzucam ich zdjęcie grupowe i Królewicza, a Eliotem niech sie pochwali sama:eviltong:

I "moja" śliczniasta Avulka:loveu: ustawiana przez swojego pana Marka vel Mareckiego:cool3:

Posted

Gosia, ten piesek ma jeszcze mleczaki? A będzie duży - jak Ci się wydaje? Łapska ma grube?
Zaraz go machnę na stronę. Mogę podać Twój nr telefonu?

Posted

Dzięki, Saskja za pomoc. :loveu:
Niestety, moja strona jest zawirusowana. Dostałam nawet info z jakiego numeru IP ktos mnie tak załatwił ;)
[SIZE=2]Maluch ma mleczaki, duży raczej nie będzie. Chociaz taki "owczarkowaty" to na 100% nie bedzie tak duzy jak owczarek.
Numer mozesz podac, oczywiscie

Posted

To mozna komus zawirusowac strone??! :crazyeye: Jak, przez ksiazke gosci chyba tylko ? Niech mi to ktos wytlumaczy prosze.

Ps. Z wrazenia zapomnialam zdjecia pochwalic... :oops:

Posted

Saskja napisał(a):
Już go wsadziłam do mnie. Oby się ktoś prędko znalazł.

Saksja, bardzo, bardzo dziekuję za pomoc.:calus:
Maluch znalazł domek u...moich sąsiadów. Zobaczyli go całkiem przypadkowo i bardzo im sie spodobał:p

Honey napisał(a):
To mozna komus zawirusowac strone??! :crazyeye: Jak, przez ksiazke gosci chyba tylko ? Niech mi to ktos wytlumaczy prosze.

Ps. Z wrazenia zapomnialam zdjecia pochwalic... :oops:

Podobno, Honey, podobno... Z nudów chyba tak robią, bo innego wytłumaczenia nie znajduję.:angryy:

Posted

Goshka napisał(a):
Saksja, bardzo, bardzo dziekuję za pomoc.:calus:
Maluch znalazł domek u...moich sąsiadów. Zobaczyli go całkiem przypadkowo i bardzo im sie spodobał:p

Naprawdę?!?!?! Super wiadomość:multi::lol:

Pzdr.

Posted

Oj czekamy, czekamy.:p Ja krakać nie będę..ale mam pewne przypusczenia co do ilosci;)

Ech, ten Baron kto by przypuszczał, ze z niego taki Casanova:evil_lol:

Posted

Milcz babo, bo... udusze ! :mad:

Citka, pomimo wielkiego brzucha jest druga w kolejce.
[SIZE="1"]A ja oczywiscie sama, jak zwykle, bede porody odbierac.

Asiaczku- kciuki zawsze sa mile widziane, na pewno nie zaszkodzi je trzymac !!! ;)