Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elliot - hmmm bardzo lubi obie ciocie - Dumke i Dżolkę, Artunia to jego brat z którym fajnie polatać, poszczekać, coś zbroić....:diabloti::diabloti:heheh ale oczywiście Elli najbardziej kocha mnie....:loveu:

i jego ulubiona zabawa - ganianie motylków :evil_lol:

Posted

Ja tam lubie wszystko co francuskie:eviltong:
Ladny chlopak z niego!
Dobrze, ze motyle lapie a nie osy, pies moich sasiadow polowal na osy i jedna go uzadlila w jezyk, zle to sie dla niego skonczylo.

Posted

ojej bidulek.... :(

Elli zaraził "motylkowaniem" braciszka:) i robią teraz to wspólnie :) ostatnio patrzę a z pyska Archiego wystaje skrzydełko....hehehe

Hmmm a zdjęcia Gumisi i Dżoli nie nadają sie do publikacji :P po Artkowsko-Elliotowych ćwiczeniach desantowo terrorystycznych,ataków z zaskoczenia oraz próby przeróbki ciotek na bassety - niestety dziewczyny wyglądają jak championy na wystawie antyków.. :D:D:D ponadto Gumisia jest intesywnie dokarmiana przez mamę, która twierdzi, że Dumeczce się należy :D:D

Posted

Sylwia, pieeeekne zdjecia !!! :loveu:

Iwona, o cechach dziedziczonych po hodowcach, to ja nic nie bede mowic, ale patrzac na to zdjecie Imageshack - img5891 mysle, ze krolewiczowi wszystko mozna wybaczyc ! :loveu: Choc teraz razem z Elliotem pewnie rozniosa Ci w drzazgi chalupe ! :evil_lol:

Lafuma - rudzielec na pomniku cudny i klimatyczny, ale mysle, ze jednym rudzielcem sie nie wywiniesz :mad: :evil_lol:

A ja dzis zamiast dwoch malych broi wstawie dwie ciezarowki, termin juz bardzo blisko...

Posted

O Boze, Artkowski na motyle poluje- toc to zgroza:mad:

Honey, cięzarówki prawdziwe, ja nie chcę krakać, ale...:cool3::eviltong:
Oj chyba pepkowe przez tydzien pic bedziemy:eviltong:

Posted

Iwona, po co mi kondycja - przyjedziesz i pomozesz ! :evil_lol:
Gosia, zeby tak sie dalo przez tydzien... Ale... jak tydzien urlopu zamiast na wojaze to na pepkowe przeznaczysz, to oba mioty bedzie mozna uczcic ! :evil_lol: We trzy damy rade :eviltong:
Kto jeszcze chetny ???

Posted

Honey napisał(a):
Gosia, zeby tak sie dalo przez tydzien... Ale... jak tydzien urlopu zamiast na wojaze to na pepkowe przeznaczysz, to oba mioty bedzie mozna uczcic ! :evil_lol: We trzy damy rade :eviltong:
Kto jeszcze chetny ???

Ja, ja, ja. Moze nie tyle na pepkowe, toz to ja niepijaca jestem:evil_lol:, co na zobaczenie tych malenstw, zaraz po urodzeniu. Powaznie jeszcze nigdy nie mialam okazji zobaczyc pieskow, ktore jeszcze nie widza na oczy.

Posted

No dziewczyny, przyjezdzajcie na Warmię ( i Mazury, bo sama Warmia brzmi tak skromnie:eviltong:) odchowywac szceniaki, na pepkowe, na kajaki, na grzyby, na urlop, na zawsze? :evil_lol: w KUPIE RAZNIEJ:evil_lol:

Posted

Goshka napisał(a):
No dziewczyny, przyjezdzajcie na Warmię ( i Mazury, bo sama Warmia brzmi tak skromnie:eviltong:) odchowywac szceniaki, na pepkowe, na kajaki, na grzyby, na urlop, na zawsze? :evil_lol: w KUPIE RAZNIEJ:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='lafuma-82']Ja, ja, ja. Moze nie tyle na pepkowe, toz to ja niepijaca jestem:evil_lol:, co na zobaczenie tych malenstw, zaraz po urodzeniu. Powaznie jeszcze nigdy nie mialam okazji zobaczyc pieskow, ktore jeszcze nie widza na oczy.

Zapraszam ! :D

[quote name='Goshka']No dziewczyny, przyjezdzajcie na Warmię ( i Mazury, bo sama Warmia brzmi tak skromnie:eviltong:) odchowywac szceniaki, na pepkowe, na kajaki, na grzyby, na urlop, na zawsze? :evil_lol: w KUPIE RAZNIEJ:evil_lol:

Gosia - pieknie Ci to wyszlo !!!!!!!!!! :loveu:
Co prawda nie wymienilas wszystkich mozliwych atrakcji, ale Ci wybaczam, jest ich tyle, ze ciezko wyliczyc :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']Matusz, rob w domu miejsce na srajtka, ze wzgledu na "kleske urodzaju" beda w promocji! :evil_lol:

miejsca jest, tylko byś musiała jeszcze urobić "meine Eltern":diabloti:

Posted

Goshka napisał(a):

Ty lepiej uważaj:eviltong:

Posted

W kupie jest nie tylko raźniej, ale i cieplej. Przynajmniej dopóki kupa nie wystygnie.:evil_lol:

Honey - ciężarówki najpiękniejsze na świecie całym!!!

Posted

Saskja napisał(a):
W kupie jest nie tylko raźniej, ale i cieplej. Przynajmniej dopóki kupa nie wystygnie.:evil_lol:

Honey - ciężarówki najpiękniejsze na świecie całym!!!

Qpa... :ices_bla:

Ciezarowki dziekuja! Juz przepelnia je instynkt macierzynski (francuskie srajtki najchetniej by adoptowaly) jednak wciaz nie na tyle silny, by darowaly sobie gonitwe za kotem :evil_lol: I nawet im w tym brzuszyska nie przeszkadzaja ! :megagrin:

Posted

Honey napisał(a):
Kto jeszcze chetny ???

Hm, ja bym była chętna, ale... kto zaopiekuje się moim stadkiem...?
A z Białego to daleko? Bo ja będę na wystawie pod koniec sierpnia w Białym...

Pzdr.

Posted

Dumisiowa napisał(a):
Asiaczki! bedziecie w białym...ale extra...w który dzień???

W niedzielę.
My, nieskromnie mówiąc, juz od 4 czy 5 lat, co roku, jesteśmy w Białym...

Honey napisał(a):
Asiaczku, daleko to pojecie wzgledne... :evil_lol: Prawie 300 km :roll:

... a skąd - dokąd?:evil_lol:

Pzdr.