Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia, jestem pelna podziwu i (nie ukrywam) zazdrosci dla Twoich mozliwosci !!!
Z ta ogromna dawka energii zapraszam do mnie, przy odchowaniu takiej bandy maluchow jakiej sie spodziewam, bedzie jak znalazl ;)

Posted

Honey napisał(a):
Sylwia, jestem pelna podziwu i (nie ukrywam) zazdrosci dla Twoich mozliwosci !!!
Z ta ogromna dawka energii zapraszam do mnie, przy odchowaniu takiej bandy maluchow jakiej sie spodziewam, bedzie jak znalazl ;)

Honey co do moich możliwości to nowo poznani znajomi od wilczarzy oglądając stronkę Fortka byli w szoku, że ja nie mając autka tyle z tym psem się bujam. :p
A najlepszy hit sezony to usłyszałam na warszawskiej wystawce, że ja to mogę sobie tak pozwolić na jeżdżenie bo mam możliwości - powiedziała to osoba która wie, że nie mam prawka, ani nikogo z autkiem.:roflt: A dla mnie z domu na pole pod gorzówkiem wypad z psem to wyprawa. :roll:

Tak naprawdę żeby nie rzesza przychylnych ludzi to ja za dużo bym nie pojeździła. Rozsiani po różnych częściach kraju (i nie tylko) pomagają mi a to mnie nocują, a to zabierając ze sobą na wystawkę, czy też podrzucając w jakieś miejsce.

Posted

Sylwia, a te niemieckie co z Forysiem biegają to sie nie pozabijały o te swoje wąskie nogi, biedactwa.???:shake:

Sylwia, wszyscy Was podziwiamy:p

Posted

To małe niemieckie dawało nieźle sobie rade. O wiele gorzej mi szło bo choć o nogi swoje się nie plątałam to ciągle w jakieś dziury wpadałam.Widocznie powinnam mykać po polach na czterech a nie na dwóch.

Chciałam Wam sie pochwalić, że od dziś "moja" chatka jest juz w pełni MOJA:multi:

Posted

[quote name='sylrwia']To małe niemieckie dawało nieźle sobie rade. O wiele gorzej mi szło bo choć o nogi swoje się nie plątałam to ciągle w jakieś dziury wpadałam.Widocznie powinnam mykać po polach na czterech a nie na dwóch.

Chciałabym to zobaczyc:megagrin::megagrin: Moze i stojke nauczylabys sie robic:eviltong:

A w dziure to i ja wpadłam na polu numer 7 (?):diabloti:

[quote name='sylrwia']Chciałam Wam sie pochwalić, że od dziś "moja" chatka jest juz w pełni MOJA:multi:

To się we wrzesniu wpraszamy:evil_lol::evil_lol: JAk trezba bedzie sciany burzyc to nie ma sprawy, ja chetnie:eviltong:
Ciesze sie, ze juz po i w koncu wsyztsko OK.

Posted

Goshka napisał(a):
Chciałabym to zobaczyc:megagrin::megagrin: Moze i stojke nauczylabys sie robic:eviltong:

A w dziure to i ja wpadłam na polu numer 7 (?):diabloti:

To się we wrzesniu wpraszamy:evil_lol::evil_lol: JAk trezba bedzie sciany burzyc to nie ma sprawy, ja chetnie:eviltong:
Ciesze sie, ze juz po i w koncu wsyztsko OK.

Oj nie wiem czy na wyuczenie stójki nie jestem za stara :megagrin:

Zapraszam, zapraszam rudych, szarych, dropiatych i łaciatych u mnie zawsze kącik się znajdzie i przy okazji imprezka i nocne rozmowy i inne takie:evil_lol:.

Teraz to się zacznie jedna wielka "skarbonka" i remont i inne pierdy.:roll:

Fotki będą wieczorem/nocą jak wrócę na swój komputer. Będziecei miały mnie dość z fotkami.

Posted

sylrwia napisał(a):
Oj nie wiem czy na wyuczenie stójki nie jestem za stara :megagrin:

:megagrin::megagrin::megagrin:

Sylwia, a gdzie Ty mieszkasz (tak z grubsza) ?

Ps. Mam juz odpowiedz na moje pytanie - jedyne co moge zrobic aby normalnie widziec zdjecia to przeinstalowac caly system... fajnie, nie ma co :(

Posted

Gosia, domyslam sie, ze zdjecia piekne. Poki co tylko tyle.. ech...
A tak przy okazji - mam nadzieje, ze tym razem nadrobisz zalegle pepkowe, w koncu bedzie podwojne! Pan doktor od usg tez sie juz na ruda pedzona na myszach zapisal ;) Jak tym razem nie wypali to... to... :mad: to lepiej nie myslec, co bedzie ! :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']...

Sylwia, a gdzie Ty mieszkasz (tak z grubsza) ?

...

A z grubsza to w domu i w Europie :eviltong::evil_lol:
A tak na poważnie to blisko granicy polsko-niemieckiej we "Wsi Leżącej Koło Poznania" czyli Gorzów WLKP.

Posted

Kilka migawek z Warszawskiej wystawki
porównanie o CACIB

Foryś

porównanie o rase - Foryś, suka z młodzieży i siora

Ritucha i czekoladowy przystojniak

Foryś i o rok starsza siostra Czuszka (ci sami rodzice)

Posted

[quote name='Honey']Szkoda... szkoda, ze nie da sie zawsze miec wszystkiego, co by sie chcialo ;)
Jestem pelna podziwu dla Ciebie - tyle kilometrow i wystaw, a ja nawet nie nadazam na biezaco Twojego watku na dogo czytac... Telepatycznie troche Twojej energii moglabys mi przeslac! :D
E, tak dobrze, to nie ma. Ja sama, aby pojechac na taki maratonik, to ładowałam akumulatorki. A i tak "po" dochodziłam do siebie cały poniedziałek, jeszcze ta pogoda...

[quote name='sylrwia']
Chciałam Wam sie pochwalić, że od dziś "moja" chatka jest juz w pełni MOJA:multi:
Nic nie wiem o "chatce". co to? Kto i gdzie toto jest?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
...
Nic nie wiem o "chatce". co to? Kto i gdzie toto jest?..

A od prawie 6 lat "mieszkam- koczuje" na mieszkanku, no wiesz kręce się po chacie aby było wrażenie, że ktoś tu mieszka. Mieszkanko wujostwa, które zmarło i cały czas toczyły się sprawy spadkowe. W końcu się skończyło a tata wczoraj przepisał chate na mnie. Więc już oficjalnie ona moja. Musze jeszcze w spółdzielni pozałatwiać, przemeldować się i zacząć remont bo do tej pory naprawiane było tylko to co się popsuło i wymagało natychmaistowje naprawy. I tak oto mam 3 pokojową chate.

Goshka napisał(a):
A jaka nagroda?:cool3: Bo juz wypatrzyłam Forysia po prawej stronie pod końską "paszczą":eviltong:

Tak, tak on tam jest, a bardziej jego kawałek :) Wygrała Pani upojną noc z rudym przystojniakiem, do odbioru w każdej chwili(prawie).:evil_lol:

Posted

Zapomniałam opowiedzieć nową atrakcje z serii "przygody podróżnika" :evil_lol:
Jadąc do Rituchy zakupiłam bilet dla siebie i psa, dla siebie wersje biletu dla niewidomego na podstawie mojej legitymacji. I dostałam bilet dla dwóch niewidomych i psa :megagrin: Może Pani w okienku stwierdziła, że duża jestem i musze mieć dwa bilety. :roll: Po powrocie w kasie nie chcieli mi oddać kasy więc jestem na etapie pisania oficjalnego pisemka. :diabloti:

Posted

W koncu, po trzech dniach nieustannych prob udalo mi sie zalogowac na dogo!
Sylwia jestes nieprzecietna!!! W ciagu jednego tygodnia w tylu miejscach byc! Musza Cie te ludziska lubic!!Zreszta wcale sie nie dziwie:loveu:
Super sa te zdjecia z Krakowa!!! Ja sie w sierpniu wybieram, bede robic za przewodnika dla takiego kolesia z Indii!

Ta Kasia na zdjeciu z Porto to wlasnie Ritucha?

Posted

Sylwia, gratuluję "chatki"! A konkursik to nie fair, też bym chciała wygrać taką upojną noc, ale ja mam taki jakiś ciemny monitor i nie pomaga ustawianie - u mnie to zdjęcie jest całkiem czarne!!!