Honey Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ach, ja zupelnie nie wiem co Was tak na te wystawy ciagnie?! :roll: Zwlaszcza przy takim systemie oceniania, vide- Warszawka. Ja wiem - czasami trzeba, czasami jest po prostu blisko, innym razem (dlaczego tak sporadycznie?!) jest super sedzia i pragniemy jego opinii. Ale nie zaliczamy sie przeciez do tych, ktorzy pragna psich laikow epatowac tytulami. To po co? Spotkanie towarzyskie? Mozna zorganizowac w fajniejszym miejscu i bez dodatkowych kosztow! :diabloti: HOWGH!!! :evil_lol: Bernenka ladna, byla tez w Olsztynie, choc ja zdecydowanie wole niebieskie! :razz: Poczatkowo mialy byc wlasnie z grupy szwajcarskich, pozniej zrobily sie z tego francuskie. Wsio ryba - toz one prawie takie same sa :evil_lol: Quote
Goshka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Honey, na Wawke załozyłam plan minimum-ocena doskonała dla Portka do hodowlanki. Niewazne, czy pies bedzie krył, czy nie bedzie- uprawnienia wszytskie zrobić trzeba plus badanie w kierunku dysplazji. Ale nawet to nie wyszło :cool1: Quote
Saskja Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Gosia, wyjdzie jeszcze przecież. Relax. Portek taki piękny jest, jakżeby on miał nie kryć!!! Jakby tak się dało, to ja bym nawet Joko nim pokryła :evil_lol: Quote
Honey Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Hihi, chcialabym zobaczyc efekt tego krycia, strasznie ciekawa umaszczenia bym byla! :evil_lol: Quote
Honey Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Gosia, wlasnie zerknelam w wyniki z W-wki, faktycznie sypnelo bdb. Nic nie mam do pelnej skali ocen, byle sprawiedliwie stosowanej... Quote
Goshka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Saskja napisał(a):Jakby tak się dało, to ja bym nawet Joko nim pokryła :evil_lol: Saskja...:lol!::laugh2_2::roflt: Honey napisał(a):Gosia, wlasnie zerknelam w wyniki z W-wki, faktycznie sypnelo bdb. Nic nie mam do pelnej skali ocen, byle sprawiedliwie stosowanej... Ja tez nic nie mam, absolutnie:cool1: Honey, juz widzialas? Wkleiłabym foty, ale może Dumisiowa sama chce sie pochwalić:cool3: Tylko u niej z dostepem do netu kiepsko:shake: Quote
Honey Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [SIZE="1"]Widzialam, widzialam :) SUPER! A Dumisiowa komu chciala to sama wpokazala ;) Quote
Goshka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Dostałam zgodę to wklejam.:p Swoja drogą miotowa francuska literka E była dosyć sczesliwa dla polskich hodowców:eviltong: Nawet wnk sprowadzony, co prawda z Rumunii, ale po francuskich rodzicach i tez na E;) Elliot i Archie- Elliot jest o tydzien młodszy. Z Dumką :) I znów z Archiem :) [ Quote
lafuma-82 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Hehh prawie każde z innej parafii ale powiedzmy, że jednego dekanatu FCI 7:diabloti:, a z dożycą żadnych fotek nie ma? W ogóle to super zdjęcia! Quote
Dumisiowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dziękujemy cioci Gosi za umieszczenie zdjęc:) Honey`ku dziękuję za słowa w mailu:))) Aniu z dożycą fotej nie ma...ona nawet jeszcze Artunia nie poznała....przyczyna jest prosta...Archie z Elliotem nawet razem nie ważą tyle co dozyca więc poki co sa dla niej za małe do zabawy :d mogłaby im niechcący wyrządzić krzywdę chociażby łapą :D:D ale do czasu...:) moje chłopaki trochę podrosną to bedą śmigać z trzecim kolorem po podwórku :) Quote
Saskja Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ależ ten Elliot piękny! A czy on będzie bardziej plamiasty na tym białym, czy już co miało się pojawić, to się pojawiło? Quote
Honey Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Raczej nie bedzie bardziej plamiasty. [SIZE="1"]Dumisiowa - przy kolejnej partii zdjec nie zapomnij o moim mailu. Drugiego Eliota tez chce zobaczyc, jak bedziesz miala jakies fotki od dziewczyn. :) Quote
Matusz Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 o Dumisiowa ! cóż na maleństwo piękne :loveu::loveu: a skąd Ty je wzięłaś? :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Honey napisał(a): Asiaczku, Ty sie chyba tez wybieralas do W-ki, czy mi sie juz od tego chorobska wszystko poplatalo? Jezeli sie wybierasz- to tez trzymam kciuki!!! Tak,byłam w W-wie oceniana w niedziele. Poszło w sumie dobrze, ale rasa nam sie wymknęła z rąk... został niedosyt... Dzięki za kciuki. Pzdr. Quote
Honey Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak,byłam w W-wie oceniana w niedziele. Poszło w sumie dobrze, ale rasa nam sie wymknęła z rąk... został niedosyt... Dzięki za kciuki. Pzdr. Szkoda... szkoda, ze nie da sie zawsze miec wszystkiego, co by sie chcialo ;) Jestem pelna podziwu dla Ciebie - tyle kilometrow i wystaw, a ja nawet nie nadazam na biezaco Twojego watku na dogo czytac... Telepatycznie troche Twojej energii moglabys mi przeslac! :D Quote
Honey Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Sluchajcie, mial ktos moze podobny problem z komputerem - zdjecia w internecie sa malo czytelne, jakby zbyt mocno zoptymalizowane - malo kolorow, kasza itd. W kompie- ok, czyli to nie kwestia karty graficznej. W roznych przegladarkach jest ten sam efekt- czyli to tez nie wina ustawien przegladarki. Moj informatyk rozklada rece. Moze ktos z Was spotkal sie z czyms podobnym?.. Wstawie kilka ostatnich fotek, powiedzcie mi prosze, czy Wam wyswietlaja sie normalnie??? Quote
Honey Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Gosia, Iwona - dajcie jeszcze kilka fotek Elliota. Arsuni i krolewicza tez !!! :loveu: One tak szybko teraz rosna, za chwile to beda dorosle psy. Wiec nie obijac sie prosze, tylko wklejac zdjecia !!! :mad: :evil_lol: Quote
Goshka Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 U mnie nie widac zdjęć, Kasiu, są tylko krzyżyki:shake: Ale w ogóle fatalnie ładuje mi sie dogomania. :cool1: Quote
Honey Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Kurcze, ciekawe czy tak u wszystkich... Ja nie moge natomiast na dogo emotkow wklejac (poza tymi, ktore umiem wpisac z klawiatury), a jak sa powklejane to ich nie widze... I teraz nie wiem, to wina dogo czy mojego kompa? Quote
Saskja Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ja też widzę krzyżyki :shake: A Honey co się dzieje, jeśli staniesz na zdjęciu i pikniesz prawym przyciskiem "Zapisz jako.." i zapiszesz na pulpicie? Też widzisz kaszę? (a może Ty po prostu masz ochotę na kaszę i dlatego wszędzie ją widzisz?) Quote
Honey Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Saskja napisał(a):Ja też widzę krzyżyki :shake: A Honey co się dzieje, jeśli staniesz na zdjęciu i pikniesz prawym przyciskiem "Zapisz jako.." i zapiszesz na pulpicie? Też widzisz kaszę? (a może Ty po prostu masz ochotę na kaszę i dlatego wszędzie ją widzisz?) Nie znosze kaszy !!! Sprawdzilam, pelna nadziei zapisalam na dysku, otworzylam - i d..., zapisuje taka kaszane jaka widze na stronie :( Quote
sylrwia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Hej dziewczyny i nie tylko :) Jestem już w domku, wróciliśmy z bardzo długiego i bardzo ciekawego weekendu - nie było nas od środy do środy. I działo się, działo przez ten czas, w sumie przemierzyliśmy ok 2700km (nie liczę tych wyrobionych z plecakiem na plecach i na własnych nogach przemierzanych - bo jest to nie policzalne), km w większości pokonane pociągami:evil_lol:, ale też w nieznacznej ilości autkami. Byliśmy - na "pod?-warszawskich" polach nr 1, nr 3, nr 5 (czy jakoś tak:eviltong:) , gdzie ja ciągle w jakieś dołki wpadałam, - i na wystawce w Warszawie, gdzie z Fortkiem wyszliśmy z CACIBem, - w Krakowie człapiąc po starówce i "na Wawelu" i u Smoka;), - na Słowacji w Kosicach gdzie dostaliśmy kolejnego CACa, ale nic więcej gdyż sędzia miał dziwne kryteria sędziowania - w każdej kolejnej klasie "wygrywał" pies mający to "coś" co w klasie poprzedniej było "beee", do tego tam nie ma porównania o NDPWR/NDSWR tylko wszyscy co dostaja dorosłe wnioski i młodzieżowe wnioski na championaty idą na porównanie o BOB, no i BOB zgodnie z moimi przewidywaniami -po analizie katalogu- wziął psiak pochodzący z hodowli sędziego:roll: - byliśmy nie tylko na wystawie w Kosicach ale też troszkę sobie zwiedziliśmy "starówke" w Kosicach, - byliśmy na polu nr 1 w Nadwarciańskim Parku Krajobrazowym (chyba tak to się nazywało) gdzie łaki są okropnie nasiąknięte wodą i gleba już jej nie przyjmuje i można nieźle sobei buty zalać - ale woda była ciepła :lol: choć troszkę miejscami śmierdząca, skarpetki skończyły swój żywot w śmietniku a buty obowiązkowo się kąpały, - pływalismy w oczkach wodnych i Warcie, - buszowaliśmy po polach i łąkach w okolicy chatki Rituchy w której była nasza "baza wypadowa" :p I mamy garść zdjęć :multi:ale na to przyjdzie czas :) Quote
Goshka Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Kurcze, zazdroscze Wam dziewczyny, kiedy ja wyskocze gdzies na ekstremalny urlop.:shake: Sylwia, wrzucaj fotki, wrzucaj chociaz myslami pobładzimy w te miejsca:cool3: Quote
Saskja Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Hahaha, a ja mam ekstremalny urlop non stop! Macierzyński!!! :diabloti: Sylwia, dawaj te foty. A guuupim sędzią się nie przejmuj. Quote
sylrwia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Monotonne "pod? warszawskie" pola :lol: i chłodzenie Quote
Recommended Posts