Goshka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Ale ja jamników nie spisywałam :eviltong::eviltong: Quote
Matusz Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Goshka napisał(a):Ale ja jamników nie spisywałam :eviltong::eviltong: no ale ona dla Dumisiowej ten katalog z wynikami wyżłów :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 W mojej rasie jeszcze katalogów z wynikami nie kradną...;):evil_lol: Pzdr. Quote
Goshka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Mało tego, ze katalog, w środku był jeszcze długopis :shiny::evil_lol: Dobra, zatrzyjmy niemiłe wrażenie- piekna FUNNY Le Bleu Cardinalis Quote
Matusz Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 rzeczywiście piękna :loveu: Gosiu wstępnie z Bartoszem umówiliśmy się na 25 lipca, pasuje?:razz:;) a i wyślij mi swoje fotki które masz na maila, albo wrzuć na jakiś serwer :P Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Goshka napisał(a):Mało tego, ze katalog, w środku był jeszcze długopis :shiny::evil_lol: Aaaaa, bo to chodziło o ten długopis, a nie o żaden katalog....:diabloti: Pzdr. Quote
Dumisiowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ooo nie!!! Siostra mnie zabije......zaplułam jej monitor kompa ze śmiechu!!!!!! Honey GRATULACJE!!!!!!! ale śliczne te "eFki" :))))))) Quote
Matusz Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dumisiowa napisał(a):ooo nie!!! Siostra mnie zabije......zaplułam jej monitor kompa ze śmiechu!!!!!! nieeee, nie może Cię zabić:diabloti: takiej już dobrej czarownicy nigdzie się znajdzie:loveu: Quote
Goshka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Matusz']rzeczywiście piękna :loveu: Gosiu wstępnie z Bartoszem umówiliśmy się na 25 lipca, pasuje?:razz:;) a i wyślij mi swoje fotki które masz na maila, albo wrzuć na jakiś serwer :P Mati, 25 mozet byc:p A foty sa na mojej Picasie, nie jest ich dużo , bo padła mi bateria. [quote name='Asiaczek']Aaaaa, bo to chodziło o ten długopis, a nie o żaden katalog....:diabloti: Pzdr. Widzisz, Asiaczku jakie hieny z ludzi wychodzą dla jednego długopisu cały katalog zakosić. :evil_lol::evil_lol: [quote name='Matusz']nieeee, nie może Cię zabić:diabloti: takiej już dobrej czarownicy nigdzie się znajdzie:loveu: Nie tak źle nie będzie, Dumisową niełatwo wykończyć. Jest twarda jak trzydniowy chleb:evil_lol::evil_lol: I za to ją lubię :cool3: Quote
Matusz Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Goshka']Mati, 25 mozet byc:p A foty sa na mojej Picasie, nie jest ich dużo , bo padła mi bateria. Nie tak źle nie będzie, Dumisową niełatwo wykończyć. Jest twarda jak trzydniowy chleb:evil_lol::evil_lol: I za to ją lubię :cool3: podaj mnie linka do picassy :eviltong: ja ją kocham :loveu::diabloti: Quote
Dumisiowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 heheheheh dobra gadziny kochane......za dużo tych wyznań....założe się, że coś ode mnie chcecie.....:diabloti:!!!!! Gadać szybciutko jak na spowiedzi :D:cool3: Quote
Matusz Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Goshka napisał(a):Wyślę Ci na maila :cool3: wysłałaś ale link do samej pisacy a nie do Twojej :diabloti: Quote
Goshka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Dumisiowa napisał(a):heheheheh dobra gadziny kochane......za dużo tych wyznań....założe się, że coś ode mnie chcecie.....:diabloti:!!!!! Gadać szybciutko jak na spowiedzi :D:cool3: Ja nic nie wiem:eviltong::evil_lol: Matusz napisał(a):wysłałaś ale link do samej pisacy a nie do Twojej :diabloti: uuups, faktycznie,:oops: to wysyłam jescze raz:cool1: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dumisiowa napisał(a):heheheheh dobra gadziny kochane......za dużo tych wyznań....założe się, że coś ode mnie chcecie.....:diabloti:!!!!! Gadać szybciutko jak na spowiedzi :D:cool3: ... ja też JĄ lubię...:lol: I niech przyjeżdża do W-wy, bo Asiaczki chętnie by się przywitały.:lol: Pzdr. Quote
Honey Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Oj, Wam tu tak wesolo, zadroszcze, bo ja od trzech dni umieram, jakis paskudny wirus mnie dopadl :placz: Nic tylko sobie ... :flaming: Quote
Matusz Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 dzięki Goshka, doszło ! Trzymam kciuki za jutro ! :kciuki: Honey, zdrówka!:calus: Quote
Honey Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Troche odpuszcza, na tyle, ze przy kompie da sie chwile wysiedziec. I zdjecie wkleic ;) Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Cholibka, na tej fotce to aż kapie od słodyczy...:loveu: http://img172.imageshack.us/img172/5479/71098102.jpg Pzdr. Quote
Madziaa.P Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Honey świetne maluchy:loveu: dosłownie sie zakochałam:razz: Gosia powodzenia na ringu... i czekamy na fotorelacje z wystawy;) Quote
Honey Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Oj, to juz dzisiaj ta Warszawka? To i ja sciskam kciuki i niecierpliwie czekam na relacje ! Prawda Asiaczku? Moze nie najlepsza technicznie ta fotka ale ma swoj urok :) Madziu, a co z Twoja galeria? Moze by tak jakies nowe fotki... :cool3: Quote
Madziaa.P Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Honey nom musze coś nowego wrzucić ale Himek na razie ma kontuzje bo sobie opuszek przeciął :-( i chodzi zabandażowany żeby zakażenia nie było. Ale jak tylko wroci do formy to coś wrzucimy;) Quote
Honey Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Madzia- trzymam za slowo. A lapka niech sie szybko goi! Czy sa juz jakies wiesci o naszych, z warszawki ?... Quote
Recommended Posts