Matusz Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Goshka']Noooooo, to REWELACJA !!! GRATULACJE!!!:multi::multi:Cieszę się bardzo!!! Zabieram Jazrikę, Portka i Arsika.:p dzięki :lol: teraz mieszkania szukać trzeba :diabloti: oczywiście wpadniesz kiedyś na parapetówkę no nie ?:razz: mhm, wystawiany będzie tylko Portek? Quote
Goshka Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Matusz'] dzięki :lol: teraz mieszkania szukać trzeba :diabloti: oczywiście wpadniesz kiedyś na parapetówkę no nie ?:razz: no pewnie :evil_lol: [quote name='Matusz']mhm, wystawiany będzie tylko Portek? Niestety, przez moje gapiostwo tylko Portek :( Zresztą w stawce są same chłopaki i same znajome:evil_lol: Quote
Matusz Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Goshka'] no pewnie :evil_lol: [color=navy][color=#000000] Niestety, przez moje gapiostwo tylko Portek :( Zresztą w stawce są same chłopaki i same znajome:evil_lol: no niestety, za gapowe się płaci :diabloti: Waszeczka dla Was ;) Quote
Madziaa.P Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Gosia świetna ta Twoja załoga:loveu::razz: A wiem może około ktorej będą wchodziły WNK? Bo ja mam tendencje do spuźniania się :shake: i teraz planuje zajechać na czas:eviltong: bez pośpiechu nie jak w Dobrym Mieście :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Hahaha, dobre! http://img156.imageshack.us/img156/6164/p7020438.jpg To tez dobre! Tylko czemu jedno takie obrażone z boczku siedzi...? http://img16.imageshack.us/img16/7803/p7020394.jpg Pzdr. Quote
Goshka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 To był szalony i pełen emocji weekend!!:evil_lol: W sobotę wybrałam się w towarzystwie Arsy na konkurs tropowców do miejscowości Łajs, aby kibicować naszej Honey:p Jej suczka FAMA Le Bleu Cardinalis ukończyła konkurs z kompletem punktów i dyplomem I stopnia. [SIZE=2]Jest to kolejny sukces tej młodej suczki. Oprócz dyplomu Kasia, czyli Honey została wybrana [SIZE=3]NAJLEPSZYM PRZEWODNIKIEM konkursu.:multi::multi: Jeszcze raz ogromnie gratuluję dziewczynom!!! Fama zachwyciła wszystkich swoją cierpliwością, odłozona przez KAsię grzecznie warowała czekając na sygnał zwalaniajcy od Pańci. Oj, nie tylko ja byłam pod ogromnym wrażeniem;) Kilka fotek: A w niedzielę...ciąg dalszy nastąpi...:cool3: Quote
Matusz Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Gratualcje Kasiu !! :multi::loveu: Gratulacje dla Ciebie Gosia i Portka :multi: oraz dla Bartosza i Czardasza :loveu: no i dla Ciebie za III BOG Czardasza !:loveu: fotki posłałem właśnie na maila.;) Quote
Goshka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Mateusz, dzieki za fotki i oczywiście......za miłe i bardzo wesołe towarzystwo,jak zwykle zresztą :loveu: Quote
Honey Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 http://img248.imageshack.us/img248/3725/p7040205.jpg Ale brzydal ! Ten z lewej oczywiscie ! :evil_lol: Tak, tak, GRATULACJE dla WSZYSTKICH !!! :multi: Dla Matusza za piekna wazke rowniez! I za te zdane egzaminy !!! :multi: Weeekend faktycznie byl bardzo intensywny i z gastrycznego punktu widzenia nieco forsowny ([SIZE="1"]Gosia wie o co chodzi:cool3:), ale i dla wszystkich bardzo udany. Doczytalam sie nawet na dogo, ze nie tylko wyzly brylowaly w ringu, ale i Asiaczki (jak zwykle zreszta) zrobily furore. Brawo!!! A na konkursie tropowcow i Gosia zebrala, zupelnie nieswiadomie zreszta, bardzo duza porcje uznania. A bylo to tak: Widzac ozywiona dyskusje kilku sedziow zakradlam sie w poblize ciekawa wynikow (oj, wiem, nieladnie podsluchiwac..) i co uslyszalam? Zamiast podziwiac prace wspanialych tropowcow :razz:, oni rozwodzili sie nad wyjatkowa uroda jakiegos wyzla.:crazyeye: Podazajac za ich wzrokiem zobaczylam, no kogo? Nasza Gosie z Arsunia ! :loveu: Wszystkich komplementow cytowac nie bede, bo co za duzo to nie zdrowo :diabloti:, ale calosc mozna podsumowac jednym stwierdzeniem - TAK PIEKNEGO WYZLA DAWNO NIE WIEDZIELI !!! A taki komplement w ustach m.in. znawcy rasy to nie byle co, az sama spuchlam z dumy - no w koncu przyjaznie sie z hodowca tego cuda ! :lol: A tu fotka wszystkich uczestnikow tropowcow, a bylo ich nie malo. Przy okazji dziekuje za gratulacje i naprawde jestem dumna, najbardziej cieszy mnie uznanie sedziow dla stylu pracy suni, bo za co tu nagradzac przewodnika? Za to, ze szedl za psem przy otoku ciagnacym sie po ziemi?!:roll: To wszystko jej zasluga! :loveu: Quote
Matusz Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 dzięki Honey! w sumie nie dziwię się tym komentarzom co do Arsuni :loveu::loveu: no cudo, cudo:loveu: Mam nadzieję, że razem zawojujemy ringi, prawda Gosiu?:loveu: fot.Bartosz Leśniak Quote
Honey Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Matusz']dzięki Honey! w sumie nie dziwię się tym komentarzom co do Arsuni :loveu::loveu: no cudo, cudo:loveu: Mam nadzieję, że razem zawojujemy ringi, prawda Gosiu?:loveu: fot.Bartosz Leśniak http://img198.imageshack.us/img198/2969/img7098c.jpg Slicznota ! :loveu: Tfu, tfu, zeby nie zapeszyc, oby tak dalej !!! Matusz, z Gosia bedziesz na ringach wojowac?.. Tak mi to jakos dwuznacznie zabrzmialo, hihi :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Gosia, mialas sie jeszcze niedziela pochwalic ! :lol: Gdzie ten dalszy ciag? Nooo, chyba, ze nie dosc, ze Jazzirke zapomnialas zglosic, to pozniej Portka na wystawe zapomnialas ze soba zabrac ? :razz: :evil_lol: My natomiast mielismy rodzinne spotkanie - Mama z corkami (prawie 10-cio miesiecznymi) w jednym ringu! Opisywal psy Pan Stepinski (chyba rozszerzal uprawnienia na VI grupe) i musze przyznac, ze tak szczegolowych opisow to jeszcze chyba nie mialam! I takich entuzjastycznych, hihi :loveu: A tu rodzinna fotka, od lewej: Funny, Cita, Fama, Flora Quote
Matusz Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Honey']Slicznota ! :loveu: Tfu, tfu, zeby nie zapeszyc, oby tak dalej !!! Matusz, z Gosia bedziesz na ringach wojowac?.. Tak mi to jakos dwuznacznie zabrzmialo, hihi :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: z Arsunią :loveu: Wczoraj tak wyszło, że z daleka Ciebie Honey widziałem jak biegasz po ringu z gaskońcami, jak już przyszedłem to już było po ptakach :shake::razz: Quote
Honey Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Matusz']:evil_lol: z Arsunią :loveu: Wczoraj tak wyszło, że z daleka Ciebie Honey widziałem jak biegasz po ringu z gaskońcami, jak już przyszedłem to już było po ptakach :shake::razz: Trzeba bylo podejsc, a nie z daleka podgladac!!! O! A tak serio - tez mi zal, ze sie nie spotkalismy, tak sie nastawialam na wspolne pogaduchy... Ale sila wyzsza - musielismy sie zwinac natychmiast po ocenie :-( Ale co sie odwlecze... :cool3::lol: Quote
Honey Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ostatnio tyle sie dzialo, wyjazd do Gaskonii i w Pireneje, weekendowe atrakcje, brak czasu na dogo, z tego wszystkiego chyba sie nie pochwalilam, ze mam nowe CUŚ, a nawet dwa cusie :loveu: Jeden zostanie z nami, drugi pojedzie z suczka po Baronku do naszego przyjaciela. Quote
Honey Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Matusz, zanim Gosia wpadnie na dogo - daj troche wyzlakow z Olsztyna, dla rownowagi :lol: Wiem, ze masz wiecej ladnych fotek! Arsunie tez dawaj !!! :loveu: Quote
Matusz Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Honey, dokładnie, ...to się nie uciecze :) ale skórriiii :loveu::loveu: http://img186.imageshack.us/img186/2226/a22i.jpg Tutaj z mamą cudeńka w ruchu, w świetnej formie Jazz jest:loveu: Quote
Matusz Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Honey']Matusz, zanim Gosia wpadnie na dogo - daj troche wyzlakow z Olsztyna, dla rownowagi :lol: Wiem, ze masz wiecej ladnych fotek! Arsunie tez dawaj !!! :loveu: a skąd wiesz? :diabloti: Arsunia w ruchu:loveu: Quote
Honey Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Nie bede cytowac fotek, wszystkie swietne ! :loveu: A Jazz jest w fantastycznej formie ! To jednak byla wystawiana ??? Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Goshka']To był szalony i pełen emocji weekend!!:evil_lol: W sobotę wybrałam się w towarzystwie Arsy na konkurs tropowców do miejscowości Łajs, aby kibicować naszej Honey:p Jej suczka FAMA Le Bleu Cardinalis ukończyła konkurs z kompletem punktów i dyplomem I stopnia. [SIZE=2]Jest to kolejny sukces tej młodej suczki. Oprócz dyplomu Kasia, czyli Honey została wybrana [SIZE=3]NAJLEPSZYM PRZEWODNIKIEM konkursu.:multi::multi: Jeszcze raz ogromnie gratuluję dziewczynom!!! Fama zachwyciła wszystkich swoją cierpliwością, odłozona przez KAsię grzecznie warowała czekając na sygnał zwalaniajcy od Pańci. Oj, nie tylko ja byłam pod ogromnym wrażeniem;) Uuuuu, gratulacje! Nie dośc, że sunia super powalczyła, to jeszcze i Pańci się dostało! BRAWO!!!:multi: [quote name='Honey'] Weeekend faktycznie byl bardzo intensywny i z gastrycznego punktu widzenia nieco forsowny (Gosia wie o co chodzi:cool3:), ale i dla wszystkich bardzo udany. Doczytalam sie nawet na dogo, ze nie tylko wyzly brylowaly w ringu, ale i Asiaczki (jak zwykle zreszta) zrobily furore. Brawo!!! A na konkursie tropowcow i Gosia zebrala, zupelnie nieswiadomie zreszta, bardzo duza porcje uznania. A bylo to tak: Widzac ozywiona dyskusje kilku sedziow zakradlam sie w poblize ciekawa wynikow (oj, wiem, nieladnie podsluchiwac..) i co uslyszalam? Zamiast podziwiac prace wspanialych tropowcow :razz:, oni rozwodzili sie nad wyjatkowa uroda jakiegos wyzla.:crazyeye: Podazajac za ich wzrokiem zobaczylam, no kogo? Nasza Gosie z Arsunia ! :loveu: Wszystkich komplementow cytowac nie bede, bo co za duzo to nie zdrowo :diabloti:, ale calosc mozna podsumowac jednym stwierdzeniem - TAK PIEKNEGO WYZLA DAWNO NIE WIEDZIELI !!! A taki komplement w ustach m.in. znawcy rasy to nie byle co, az sama spuchlam z dumy - no w koncu przyjaznie sie z hodowca tego cuda ! :lol: Asiaczki - dziękują za miłę słowa! No i - jak widać - i o Gosi nie zapomniano...:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Coś ta Arsa ma takiego, że nawet ja - zupelnie nie znając rasy - byłam pełna podziwu dla jej zgrabnej sylwetki, wdzięku... Mocno trzymam ckiukasy za Malutką!:loveu: http://img198.imageshack.us/img198/2969/img7098c.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ten urodziwy młodzieniec zostaje czy jedzie? Chyba zostaje, prawda? Jakie ma równe ciemne kółeczko na boczku...:loveu: http://img90.imageshack.us/img90/3637/a80d.jpg pzdr. Quote
Recommended Posts