Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Goshka']Noooooo, to REWELACJA !!! GRATULACJE!!!:multi::multi:Cieszę się bardzo!!!

Zabieram Jazrikę, Portka i Arsika.:p

dzięki :lol: teraz mieszkania szukać trzeba :diabloti: oczywiście wpadniesz kiedyś na parapetówkę no nie ?:razz:

mhm, wystawiany będzie tylko Portek?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matusz']
dzięki :lol: teraz mieszkania szukać trzeba :diabloti: oczywiście wpadniesz kiedyś na parapetówkę no nie ?:razz:

no pewnie :evil_lol:

[quote name='Matusz']mhm, wystawiany będzie tylko Portek?
Niestety, przez moje gapiostwo tylko Portek :(
Zresztą w stawce są same chłopaki i same znajome:evil_lol:

Posted

[quote name='Goshka']

no pewnie :evil_lol:

[color=navy][color=#000000]
Niestety, przez moje gapiostwo tylko Portek :(
Zresztą w stawce są same chłopaki i same znajome:evil_lol:

no niestety, za gapowe się płaci :diabloti:

Waszeczka dla Was ;)

Posted

Gosia świetna ta Twoja załoga:loveu::razz:

A wiem może około ktorej będą wchodziły WNK? Bo ja mam tendencje do spuźniania się :shake: i teraz planuje zajechać na czas:eviltong: bez pośpiechu nie jak w Dobrym Mieście :evil_lol:

Posted

To był szalony i pełen emocji weekend!!:evil_lol:
W sobotę wybrałam się w towarzystwie Arsy na konkurs tropowców do miejscowości Łajs, aby kibicować naszej Honey:p
Jej suczka FAMA Le Bleu Cardinalis ukończyła konkurs z kompletem punktów i dyplomem I stopnia. [SIZE=2]Jest to kolejny sukces tej młodej suczki. Oprócz dyplomu Kasia, czyli Honey została wybrana [SIZE=3]NAJLEPSZYM PRZEWODNIKIEM konkursu.:multi::multi:
Jeszcze raz ogromnie gratuluję dziewczynom!!!
Fama zachwyciła wszystkich swoją cierpliwością, odłozona przez KAsię grzecznie warowała czekając na sygnał zwalaniajcy od Pańci. Oj, nie tylko ja byłam pod ogromnym wrażeniem;)
Kilka fotek:

A w niedzielę...ciąg dalszy nastąpi...:cool3:

Posted

Gratualcje Kasiu !! :multi::loveu:

Gratulacje dla Ciebie Gosia i Portka :multi: oraz dla Bartosza i Czardasza :loveu: no i dla Ciebie za III BOG Czardasza !:loveu:

fotki posłałem właśnie na maila.;)

Posted

http://img248.imageshack.us/img248/3725/p7040205.jpg Ale brzydal ! Ten z lewej oczywiscie ! :evil_lol:

Tak, tak, GRATULACJE dla WSZYSTKICH !!! :multi: Dla Matusza za piekna wazke rowniez! I za te zdane egzaminy !!! :multi:

Weeekend faktycznie byl bardzo intensywny i z gastrycznego punktu widzenia nieco forsowny ([SIZE="1"]Gosia wie o co chodzi:cool3:), ale i dla wszystkich bardzo udany. Doczytalam sie nawet na dogo, ze nie tylko wyzly brylowaly w ringu, ale i Asiaczki (jak zwykle zreszta) zrobily furore. Brawo!!!

A na konkursie tropowcow i Gosia zebrala, zupelnie nieswiadomie zreszta, bardzo duza porcje uznania.
A bylo to tak: Widzac ozywiona dyskusje kilku sedziow zakradlam sie w poblize ciekawa wynikow (oj, wiem, nieladnie podsluchiwac..) i co uslyszalam? Zamiast podziwiac prace wspanialych tropowcow :razz:, oni rozwodzili sie nad wyjatkowa uroda jakiegos wyzla.:crazyeye: Podazajac za ich wzrokiem zobaczylam, no kogo? Nasza Gosie z Arsunia ! :loveu: Wszystkich komplementow cytowac nie bede, bo co za duzo to nie zdrowo :diabloti:, ale calosc mozna podsumowac jednym stwierdzeniem - TAK PIEKNEGO WYZLA DAWNO NIE WIEDZIELI !!! A taki komplement w ustach m.in. znawcy rasy to nie byle co, az sama spuchlam z dumy - no w koncu przyjaznie sie z hodowca tego cuda ! :lol:

A tu fotka wszystkich uczestnikow tropowcow, a bylo ich nie malo.

Przy okazji dziekuje za gratulacje i naprawde jestem dumna, najbardziej cieszy mnie uznanie sedziow dla stylu pracy suni, bo za co tu nagradzac przewodnika? Za to, ze szedl za psem przy otoku ciagnacym sie po ziemi?!:roll: To wszystko jej zasluga! :loveu:

Posted

dzięki Honey!

w sumie nie dziwię się tym komentarzom co do Arsuni :loveu::loveu:
no cudo, cudo:loveu: Mam nadzieję, że razem zawojujemy ringi, prawda Gosiu?:loveu:

fot.Bartosz Leśniak

Posted

[quote name='Matusz']dzięki Honey!

w sumie nie dziwię się tym komentarzom co do Arsuni :loveu::loveu:
no cudo, cudo:loveu: Mam nadzieję, że razem zawojujemy ringi, prawda Gosiu?:loveu:

fot.Bartosz Leśniak
http://img198.imageshack.us/img198/2969/img7098c.jpg

Slicznota ! :loveu: Tfu, tfu, zeby nie zapeszyc, oby tak dalej !!!

Matusz, z Gosia bedziesz na ringach wojowac?.. Tak mi to jakos dwuznacznie zabrzmialo, hihi :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosia, mialas sie jeszcze niedziela pochwalic ! :lol: Gdzie ten dalszy ciag?
Nooo, chyba, ze nie dosc, ze Jazzirke zapomnialas zglosic, to pozniej Portka na wystawe zapomnialas ze soba zabrac ? :razz: :evil_lol:

My natomiast mielismy rodzinne spotkanie - Mama z corkami (prawie 10-cio miesiecznymi) w jednym ringu! Opisywal psy Pan Stepinski (chyba rozszerzal uprawnienia na VI grupe) i musze przyznac, ze tak szczegolowych opisow to jeszcze chyba nie mialam! I takich entuzjastycznych, hihi :loveu:

A tu rodzinna fotka, od lewej: Funny, Cita, Fama, Flora

Posted

[quote name='Honey']Slicznota ! :loveu: Tfu, tfu, zeby nie zapeszyc, oby tak dalej !!!

Matusz, z Gosia bedziesz na ringach wojowac?.. Tak mi to jakos dwuznacznie zabrzmialo, hihi :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol:

z Arsunią :loveu:

Wczoraj tak wyszło, że z daleka Ciebie Honey widziałem jak biegasz po ringu z gaskońcami, jak już przyszedłem to już było po ptakach :shake::razz:

Posted

[quote name='Matusz']:evil_lol:

z Arsunią :loveu:

Wczoraj tak wyszło, że z daleka Ciebie Honey widziałem jak biegasz po ringu z gaskońcami, jak już przyszedłem to już było po ptakach :shake::razz:

Trzeba bylo podejsc, a nie z daleka podgladac!!! O!
A tak serio - tez mi zal, ze sie nie spotkalismy, tak sie nastawialam na wspolne pogaduchy...
Ale sila wyzsza - musielismy sie zwinac natychmiast po ocenie :-(

Ale co sie odwlecze... :cool3::lol:

Posted

Ostatnio tyle sie dzialo, wyjazd do Gaskonii i w Pireneje, weekendowe atrakcje, brak czasu na dogo, z tego wszystkiego chyba sie nie pochwalilam, ze mam nowe CUŚ, a nawet dwa cusie :loveu:
Jeden zostanie z nami, drugi pojedzie z suczka po Baronku do naszego przyjaciela.

Posted

Matusz, zanim Gosia wpadnie na dogo - daj troche wyzlakow z Olsztyna, dla rownowagi :lol: Wiem, ze masz wiecej ladnych fotek! Arsunie tez dawaj !!! :loveu:

Posted

[quote name='Honey']Matusz, zanim Gosia wpadnie na dogo - daj troche wyzlakow z Olsztyna, dla rownowagi :lol: Wiem, ze masz wiecej ladnych fotek! Arsunie tez dawaj !!! :loveu:

a skąd wiesz? :diabloti:

Arsunia w ruchu:loveu:

Posted

[quote name='Goshka']

To był szalony i pełen emocji weekend!!:evil_lol:
W sobotę wybrałam się w towarzystwie Arsy na konkurs tropowców do miejscowości Łajs, aby kibicować naszej Honey:p
Jej suczka FAMA Le Bleu Cardinalis ukończyła konkurs z kompletem punktów i dyplomem I stopnia. [SIZE=2]Jest to kolejny sukces tej młodej suczki. Oprócz dyplomu Kasia, czyli Honey została wybrana [SIZE=3]NAJLEPSZYM PRZEWODNIKIEM konkursu.:multi::multi:
Jeszcze raz ogromnie gratuluję dziewczynom!!!
Fama zachwyciła wszystkich swoją cierpliwością, odłozona przez KAsię grzecznie warowała czekając na sygnał zwalaniajcy od Pańci. Oj, nie tylko ja byłam pod ogromnym wrażeniem;)

Uuuuu, gratulacje!
Nie dośc, że sunia super powalczyła, to jeszcze i Pańci się dostało! BRAWO!!!:multi:

[quote name='Honey']
Weeekend faktycznie byl bardzo intensywny i z gastrycznego punktu widzenia nieco forsowny (Gosia wie o co chodzi:cool3:), ale i dla wszystkich bardzo udany. Doczytalam sie nawet na dogo, ze nie tylko wyzly brylowaly w ringu, ale i Asiaczki (jak zwykle zreszta) zrobily furore. Brawo!!!

A na konkursie tropowcow i Gosia zebrala, zupelnie nieswiadomie zreszta, bardzo duza porcje uznania.
A bylo to tak: Widzac ozywiona dyskusje kilku sedziow zakradlam sie w poblize ciekawa wynikow (oj, wiem, nieladnie podsluchiwac..) i co uslyszalam? Zamiast podziwiac prace wspanialych tropowcow :razz:, oni rozwodzili sie nad wyjatkowa uroda jakiegos wyzla.:crazyeye: Podazajac za ich wzrokiem zobaczylam, no kogo? Nasza Gosie z Arsunia ! :loveu: Wszystkich komplementow cytowac nie bede, bo co za duzo to nie zdrowo :diabloti:, ale calosc mozna podsumowac jednym stwierdzeniem - TAK PIEKNEGO WYZLA DAWNO NIE WIEDZIELI !!! A taki komplement w ustach m.in. znawcy rasy to nie byle co, az sama spuchlam z dumy - no w koncu przyjaznie sie z hodowca tego cuda ! :lol:

Asiaczki - dziękują za miłę słowa!

No i - jak widać - i o Gosi nie zapomniano...:multi:

Pzdr.