lafuma-82 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Gosia weź tą swoją małą pociechę, też mogę pomóc. Hallo, Iwona też będziesz w W-wie? Quote
Goshka Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [B]A ja jestem zła na siebie!!!!!!!!!!!!:-([/B] [B]Tak sie nastawiałam na wystawę w Olsztynie, że z tego wszystkiego nie zgłosiłam JAzzirki!!!!!!!!!:placz: :placz:Nie wiem jak to się stało?:placz:[/B] Quote
sylrwia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Goshka'][B]A ja jestem zła na siebie!!!!!!!!!!!!:-([/B] [B]Tak sie nastawiałam na wystawę w Olsztynie, że z tego wszystkiego nie zgłosiłam JAzzirki!!!!!!!!!:placz: :placz:Nie wiem jak to się stało?:placz:[/B][/quote] Chyba zostaniesz moim Idolem :roflt: Quote
Goshka Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='sylrwia']Chyba zostaniesz moim Idolem :roflt:[/quote] Sylwia, ja akurat mam więcej takich "przypadków" na swoim koncie :eviltong: Kiedys Ci opowiem:evil_lol: Kurde, zła jestem jak nie wiem:shake: Zaraz bede dzwonic, mzoe jeszce nas przyjma, ale watpie:shake: Quote
Dumisiowa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 hahahahaha cała Gośka......roztrzepaniec!!!! będę będę w Wawie Aniu....:) Quote
sylrwia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Gosia marna szansa jak już puscili stawke i właścicieli to pewnie i katalog już poszedł do druku.:cool1: Quote
Goshka Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Poruszyłam niebo i ziemie, ale niestety juz za późno:shake: :placz: Za roztrzepanie trzeba płacić.:roll: Sprawdze, czy do Warszawy ja zgłosiłam :eviltong: Iwona, a ty sama, czy z cielatkiem?:eviltong: I w piatek bedziesz? Quote
Dumisiowa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 eee piątek? jaki? gdzie? kiedy? a na Wawke... tak wybieram się z MEGA Pointerem :P Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Super fotka! http://img55.imageshack.us/img55/1030/p6210013.jpg No i pozazdrościć wrażeń z wystawy w Niemczech! Pzdr. Quote
Goshka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Asiaczku, jest i nie jest czego zazdrościć:eviltong: Rozczarowałam się pochodzeniem zgłoszonych psów- większość była po dwóch (!) reproduktorach i w nieatrakcyjnym dla mnie osobiście umaszczeniu czarnym i czarny deresz.;) Iwona, mam na mysli piątek w Warszawie, no chyba ze skusisz się na tropowce przed olsztyńska wystawą. Chyba nie muszę Cie zapraszać, drogę do mnie powinnaś znac juz na pamięc:) Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Goshka napisał(a):Asiaczku, jest i nie jest czego zazdrościć:eviltong: Rozczarowałam się pochodzeniem zgłoszonych psów- większość była po dwóch (!) reproduktorach i w nieatrakcyjnym dla mnie osobiście umaszczeniu czarnym i czarny deresz.;) Ja miałam na myśli te pozytywne wrażenia, które opisujesz... Pzdr. Quote
Matusz Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Goshka napisał(a):Poruszyłam niebo i ziemie, ale niestety juz za późno:shake: :placz: Za roztrzepanie trzeba płacić.:roll: :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Dumisiowa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Goshka napisał(a): Iwona, mam na mysli piątek w Warszawie, no chyba ze skusisz się na tropowce przed olsztyńska wystawą. Chyba nie muszę Cie zapraszać, drogę do mnie powinnaś znac juz na pamięc:) aaaaaa no raczej bedę w piątek....nie dlatego by się z Wami spotkać czy Wam kibicować:razz: ja MUSZĘ być tam pierwsza!!!!!!!! MUSZĘ znać wyniki jako pierwsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: buhebuhebuhebuhe strzeżcie się !!!!!:diabloti::diabloti::cool3::cool3: Chciałabym bardzo Gosiaczku być wcześniej ale nie mogę bo mam spotkanie w sobotę...:roll: a na specjalne zaproszenie to jasne ze czekam:diabloti: Quote
Goshka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja miałam na myśli te pozytywne wrażenia, które opisujesz... Pzdr. Aaa pozytywne były, jak najbardziej:cool3: Dumisiowa napisał(a):aaaaaa no raczej bedę w piątek....nie dlatego by się z Wami spotkać czy Wam kibicować:razz: ja MUSZĘ być tam pierwsza!!!!!!!! MUSZĘ znać wyniki jako pierwsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: buhebuhebuhebuhe strzeżcie się !!!!!:diabloti::diabloti::cool3::cool3: Chciałabym bardzo Gosiaczku być wcześniej ale nie mogę bo mam spotkanie w sobotę...:roll: a na specjalne zaproszenie to jasne ze czekam:diabloti: Ech, desperatka:diabloti::roflt: Quote
Goshka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Stawka na Warszawkę:diabloti: 10.55 Wyżeł niemiecki krótkowłosy (18) Deutsch Kurzhaar / German Short-haired Pointing Dog Psy - Dogs Klasa młodzieży GREY Z CZARNEGO DWORU MALOMKOZI BISHOP ROLF Klasa pośrednia BAR von der Nachtweide DON z Czarnego Dworu FALCO Venator Magnus FCI Klasa otwarta ARO z Szerokiego Pola Klasa championów UNGREY ANGEL UNO NORINGO Suki - Bitches Klasa szczeniąt pomyłka !!!- Klasa młodzieży BRENDA THEOGONIA EDERA z Krainy Urodzaju MEA Wyzel.pl Klasa pośrednia FANTAZJA z Czarnego Dworu Klasa otwarta CEDRA Kajminia (FCI) ZAHRA z Czarnego Dworu Klasa użytkowa AFRA z Dobelickych luk BETA DIANA z Łabajów Klasa championów Malomkozi JASMINE Quote
Matusz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Gosiaku, powiedz Ty mi, o której będziesz w niedzielę w Olsztynie i czy przejeżdżasz przy Dworcu Głównym?:razz: Quote
Goshka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Matusz']Gosiaku, powiedz Ty mi, o której będziesz w niedzielę w Olsztynie i czy przejeżdżasz przy Dworcu Głównym?:razz: Mati, wiesz ciężko mi powiedziec, ale pewnie jakos przed 10-tą. A przy Dworcu przejezdac bede na pewno:) Quote
Matusz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Goshka']Mati, wiesz ciężko mi powiedziec, ale pewnie jakos przed 10-tą. A przy Dworcu przejezdac bede na pewno:) mhm, a powiedz mi, czy mógłbym się z Tobą zabrać od Dworca? Bo wiesz, chodzi mi, o to, żeby za wejście nie płacić, bo wolę już te pieniądze wydać na smakołyki:eviltong: Quote
Goshka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 No pewnie, ale pewnie i tak trezba bedzie zaparkowac poza terenem wystawy. A o ktorej bedziesz w Ol.? Quote
Matusz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Goshka napisał(a):No pewnie, ale pewnie i tak trezba bedzie zaparkowac poza terenem wystawy. A o ktorej bedziesz w Ol.? Ja będę chwilę po 9 ;-) Quote
Goshka Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Aruś i Porto :eviltong: Moja kochana załoga :loveu: Quote
Matusz Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 To gdzie Gosiu mam czekać?:eviltong: tam na parkingu przy dworcu PKS? a na stronce masz nieaktualne nasze wyżły, brakuje jednego :diabloti::eviltong: Quote
Goshka Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Matusz']To gdzie Gosiu mam czekać?:eviltong: tam na parkingu przy dworcu PKS? Tak, zdzwonimy sie ejscze konkretnie. Czy coś juz wiadomo....wiesz o co mi chodzi..:cool3: [quote name='Matusz']a na stronce masz nieaktualne nasze wyżły, brakuje jednego :diabloti::eviltong: Niemożliwe. :evil_lol:Są wszystkie :eviltong: Quote
Matusz Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Goshka']Tak, zdzwonimy sie ejscze konkretnie. Czy coś juz wiadomo....wiesz o co mi chodzi..:cool3: Niemożliwe. :evil_lol:Są wszystkie :eviltong: ok, zdzwonimy się, jak będę już w Olsztynie to się odezwę do Ciebie:lol: hmm.... na razie wiadomo tyle, że się dostałem, tylko jeszcze nie wiadomo czy na dzienne czy zaoczne(zaoczne wyglądają jak dzienne z tym, że się płaci), a to będzie wiadomo 9 lipca, wiadomo, że wolę dzienne;) możliwe, możliwe :diabloti: Kogo zabierasz do Olka?:razz: Quote
Goshka Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Matusz']ok, zdzwonimy się, jak będę już w Olsztynie to się odezwę do Ciebie:lol: hmm.... na razie wiadomo tyle, że się dostałem, tylko jeszcze nie wiadomo czy na dzienne czy zaoczne(zaoczne wyglądają jak dzienne z tym, że się płaci), a to będzie wiadomo 9 lipca, wiadomo, że wolę dzienne;) możliwe, możliwe :diabloti: Kogo zabierasz do Olka?:razz: Noooooo, to REWELACJA !!! GRATULACJE!!!:multi::multi:Cieszę się bardzo!!! Zabieram Jazrikę, Portka i Arsika.:p Quote
Recommended Posts