Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]A ja jestem zła na siebie!!!!!!!!!!!!:-([/B]
[B]Tak sie nastawiałam na wystawę w Olsztynie, że z tego wszystkiego nie zgłosiłam JAzzirki!!!!!!!!!:placz: :placz:Nie wiem jak to się stało?:placz:[/B]

Posted

[quote name='Goshka'][B]A ja jestem zła na siebie!!!!!!!!!!!!:-([/B]
[B]Tak sie nastawiałam na wystawę w Olsztynie, że z tego wszystkiego nie zgłosiłam JAzzirki!!!!!!!!!:placz: :placz:Nie wiem jak to się stało?:placz:[/B][/quote]

Chyba zostaniesz moim Idolem :roflt:

Posted

[quote name='sylrwia']Chyba zostaniesz moim Idolem :roflt:[/quote]

Sylwia, ja akurat mam więcej takich "przypadków" na swoim koncie :eviltong: Kiedys Ci opowiem:evil_lol:

Kurde, zła jestem jak nie wiem:shake: Zaraz bede dzwonic, mzoe jeszce nas przyjma, ale watpie:shake:

Posted

Poruszyłam niebo i ziemie, ale niestety juz za późno:shake: :placz:
Za roztrzepanie trzeba płacić.:roll:
Sprawdze, czy do Warszawy ja zgłosiłam :eviltong:
Iwona, a ty sama, czy z cielatkiem?:eviltong: I w piatek bedziesz?

Posted

Asiaczku, jest i nie jest czego zazdrościć:eviltong:
Rozczarowałam się pochodzeniem zgłoszonych psów- większość była po dwóch (!) reproduktorach i w nieatrakcyjnym dla mnie osobiście umaszczeniu czarnym i czarny deresz.;)
Iwona, mam na mysli piątek w Warszawie, no chyba ze skusisz się na tropowce przed olsztyńska wystawą. Chyba nie muszę Cie zapraszać, drogę do mnie powinnaś znac juz na pamięc:)

Posted

Goshka napisał(a):
Asiaczku, jest i nie jest czego zazdrościć:eviltong:
Rozczarowałam się pochodzeniem zgłoszonych psów- większość była po dwóch (!) reproduktorach i w nieatrakcyjnym dla mnie osobiście umaszczeniu czarnym i czarny deresz.;)

Ja miałam na myśli te pozytywne wrażenia, które opisujesz...

Pzdr.

Posted

Goshka napisał(a):
Poruszyłam niebo i ziemie, ale niestety juz za późno:shake: :placz:
Za roztrzepanie trzeba płacić.:roll:

:mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

Goshka napisał(a):

Iwona, mam na mysli piątek w Warszawie, no chyba ze skusisz się na tropowce przed olsztyńska wystawą. Chyba nie muszę Cie zapraszać, drogę do mnie powinnaś znac juz na pamięc:)

aaaaaa no raczej bedę w piątek....nie dlatego by się z Wami spotkać czy Wam kibicować:razz: ja MUSZĘ być tam pierwsza!!!!!!!! MUSZĘ znać wyniki jako pierwsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: buhebuhebuhebuhe strzeżcie się !!!!!:diabloti::diabloti::cool3::cool3:

Chciałabym bardzo Gosiaczku być wcześniej ale nie mogę bo mam spotkanie w sobotę...:roll: a na specjalne zaproszenie to jasne ze czekam:diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja miałam na myśli te pozytywne wrażenia, które opisujesz...

Pzdr.

Aaa pozytywne były, jak najbardziej:cool3:

Dumisiowa napisał(a):
aaaaaa no raczej bedę w piątek....nie dlatego by się z Wami spotkać czy Wam kibicować:razz: ja MUSZĘ być tam pierwsza!!!!!!!! MUSZĘ znać wyniki jako pierwsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: buhebuhebuhebuhe strzeżcie się !!!!!:diabloti::diabloti::cool3::cool3:

Chciałabym bardzo Gosiaczku być wcześniej ale nie mogę bo mam spotkanie w sobotę...:roll: a na specjalne zaproszenie to jasne ze czekam:diabloti:

Ech, desperatka:diabloti::roflt:

Posted

Stawka na Warszawkę:diabloti:
10.55 Wyżeł niemiecki krótkowłosy (18)
Deutsch Kurzhaar / German Short-haired Pointing Dog
Psy - Dogs
Klasa młodzieży
GREY Z CZARNEGO DWORU
MALOMKOZI BISHOP ROLF
Klasa pośrednia
BAR von der Nachtweide
DON z Czarnego Dworu
FALCO Venator Magnus FCI
Klasa otwarta
ARO z Szerokiego Pola
Klasa championów
UNGREY ANGEL UNO NORINGO
Suki - Bitches
Klasa szczeniąt
pomyłka !!!-
Klasa młodzieży
BRENDA THEOGONIA
EDERA z Krainy Urodzaju
MEA Wyzel.pl
Klasa pośrednia
FANTAZJA z Czarnego Dworu
Klasa otwarta
CEDRA Kajminia (FCI)
ZAHRA z Czarnego Dworu
Klasa użytkowa
AFRA z Dobelickych luk
BETA DIANA z Łabajów
Klasa championów
Malomkozi JASMINE

Posted

[quote name='Matusz']Gosiaku, powiedz Ty mi, o której będziesz w niedzielę w Olsztynie i czy przejeżdżasz przy Dworcu Głównym?:razz:

Mati, wiesz ciężko mi powiedziec, ale pewnie jakos przed 10-tą. A przy Dworcu przejezdac bede na pewno:)

Posted

[quote name='Goshka']Mati, wiesz ciężko mi powiedziec, ale pewnie jakos przed 10-tą. A przy Dworcu przejezdac bede na pewno:)

mhm, a powiedz mi, czy mógłbym się z Tobą zabrać od Dworca? Bo wiesz, chodzi mi, o to, żeby za wejście nie płacić, bo wolę już te pieniądze wydać na smakołyki:eviltong:

Posted

To gdzie Gosiu mam czekać?:eviltong: tam na parkingu przy dworcu PKS?

a na stronce masz nieaktualne nasze wyżły, brakuje jednego :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Matusz']To gdzie Gosiu mam czekać?:eviltong: tam na parkingu przy dworcu PKS?

Tak, zdzwonimy sie ejscze konkretnie.
Czy coś juz wiadomo....wiesz o co mi chodzi..:cool3:

[quote name='Matusz']a na stronce masz nieaktualne nasze wyżły, brakuje jednego :diabloti::eviltong:
Niemożliwe. :evil_lol:Są wszystkie :eviltong:

Posted

[quote name='Goshka']Tak, zdzwonimy sie ejscze konkretnie.
Czy coś juz wiadomo....wiesz o co mi chodzi..:cool3:

Niemożliwe. :evil_lol:Są wszystkie :eviltong:

ok, zdzwonimy się, jak będę już w Olsztynie to się odezwę do Ciebie:lol:

hmm.... na razie wiadomo tyle, że się dostałem, tylko jeszcze nie wiadomo czy na dzienne czy zaoczne(zaoczne wyglądają jak dzienne z tym, że się płaci), a to będzie wiadomo 9 lipca, wiadomo, że wolę dzienne;)

możliwe, możliwe :diabloti:

Kogo zabierasz do Olka?:razz:

Posted

[quote name='Matusz']ok, zdzwonimy się, jak będę już w Olsztynie to się odezwę do Ciebie:lol:

hmm.... na razie wiadomo tyle, że się dostałem, tylko jeszcze nie wiadomo czy na dzienne czy zaoczne(zaoczne wyglądają jak dzienne z tym, że się płaci), a to będzie wiadomo 9 lipca, wiadomo, że wolę dzienne;)

możliwe, możliwe :diabloti:

Kogo zabierasz do Olka?:razz:

Noooooo, to REWELACJA !!! GRATULACJE!!!:multi::multi:Cieszę się bardzo!!!

Zabieram Jazrikę, Portka i Arsika.:p