Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja się nie podejmę tego zadania... http://img25.imageshack.us/img25/6231/p6230863.jpg Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja się nie podejmę tego zadania... http://img25.imageshack.us/img25/6231/p6230863.jpg Pzdr. Asiaczku rozumiem, że Ty nie:diabloti: ale może któryś z Twoich basków:razz: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 sylrwia napisał(a):Asiaczku rozumiem, że Ty nie:diabloti: ale może któryś z Twoich basków:razz: Hahaha, ale one gdzie indziej mają takie zakrętasy.:diabloti: Pzdr. Quote
Matusz Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 nieźle kręci Porciak :loveu: Tobiasz podobnie potrafi :eviltong: Quote
Dumisiowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 hahahahahahah ale Porciakowska zwijka!! Tobiasz też niezły:P Quote
Dumisiowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 no dobra może Gośka nie zabije...... Spóżniony ale lubliński czarny konik wystawy z pańcią :) Quote
lafuma-82 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Iwona, podejrzała zdjęcia Archiego na Twojej stronie! Zakochałam się!!!!!Jest cuuuuuuuuuuuuudowny. Kiedy jedziesz z nim na jakąś wystawę??? A z dożycą na zdjęciu to jesteś Ty? Bo jak tak to :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Korzystnie, baaaardzo! Quote
Matusz Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 bo nasza dumisiowa to laska jest :loveu::loveu: jak i Gosia i Kasia i cała reszta :diabloti: Quote
Goshka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Matusz']bo nasza dumisiowa to laska jest :loveu::loveu: jak i Gosia i Kasia i cała reszta :diabloti: MAteusz, lata świetności to ja mam juz za sobą :eviltong: Zresztą Dumisiowa zawsze mi to powtarza:diabloti: A w ogóle chwal się jak poszło?:cool3: Miłam zadzwonić do Ciebie, ale w podrózy byłysmy, zresztą pomyslam sobie, ze pewnie jescze nic nie wiadomo;) A my byłysmy w Petzow w Niemczech na Zuchtschau- wystawie organizowanej przez m.in. berliński Klub Wyżłów Niemieckich Krótkowłosych kwalifikującej do hodowli. Zgłoszonych było 31. wnk- wszystkie dojechały, bo traktuja tą wystawę bardzo powaznie. Porto w klasie młodziezy był 3.na 5. psów z oceną "sehr gut". Dla nas pobyt był bardzo udany- nowe znajomości, mozliwośc obejrzenia psów hodowanych w ojczyźnie rasy, potomstwa znanych reproduktorów. Wrażenia bezcenne... Porto- BAR von der Nachtweide I kilka migawek z wystawy z cyklu "wyżeł w aucie":lol:: Quote
Goshka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 A potem Dumisiowa zaprosiła mnie do siebie :eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
lafuma-82 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Dumisiowa miala takie plany, ze po tej wizycie w Niemczech, wpadniecie do Paryza,a tu zonk! Bylam ostatnio dwa tyg we Wloszech i to nie na zadnej wystawie:eviltong:, mowie wam od zatrzesnia jest tam pointerow i seterow! Goshka my to chyba zobaczymy sie w W-wie. Quote
Goshka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 A bo miałysmy byc, ale skoro ciebie nie było..:eviltong: Ale ... wkrótce ...;) Oo, bedziesz w Wawie? :lol: Quote
lafuma-82 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Goshka']A bo miałysmy byc, ale skoro ciebie nie było..:eviltong: Ale ... wkrótce ...;) Oo, bedziesz w Wawie? :lol: Wybieramy sie Quote
lafuma-82 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Goshka napisał(a):Wystawiasz Zahre? :cool3: Zgłosiłam tylko Portka, poniewaz zalezy mi na ocenie z wystawy miedzynarodowej i tylko z nim miałam jechac. Jednak D. zmusił mnie do zgłoszenia Jazzirki :roll: :mad: Wystawki w naszej Polandii juz przestały mnie bawić:diabloti: No wlasnie mnie tez zalezy na ocenie z wystawy miedzynarodowej. Jezeli sie uda dostac, to na czym nam zalezy, to bedzie to raczej ostatnia wystawa Zahrki w Polsce. A Gosia znasz juz moze taka pewna stawke? Quote
Goshka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Wystawiasz Zahre? :cool3: Zgłosiłam tylko Portka, poniewaz zalezy mi na ocenie z wystawy miedzynarodowej i tylko z nim miałam jechac. Jednak D. zmusił mnie do zgłoszenia Jazzirki :roll: :mad: Wystawki w naszej Polandii juz przestały mnie bawić:diabloti: Quote
Dumisiowa Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Mateusz ty komplemenciarzu :):) Aniu dzięki :) Ania z Paryżem nic straconego :D:D My do Waw-y tez sie wybieramy :))) na Zuchtschau było extra :))) Polecam każdemu! a w Mini Zoo..hmm nie obeszło się oczywiście bez lipy w wykonaniu Gosi...zobaczywszy świnki morskie zaczęła piszczeć jak one....nawet małe dziecko zapytało niesmiało mamy "Mamo a czy ta Pani to też jest świnką?!" :p :P Quote
Goshka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Dumisiowa napisał(a): a w Mini Zoo..hmm nie obeszło się oczywiście bez lipy w wykonaniu Gosi...zobaczywszy świnki morskie zaczęła piszczeć jak one....nawet małe dziecko zapytało niesmiało mamy "Mamo a czy ta Pani to też jest świnką?!" :p :P Jezu, az oplułam monitor ze śmiechu:roflt::roflt::megagrin: Quote
Goshka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 lafuma-82 napisał(a):No wlasnie mnie tez zalezy na ocenie z wystawy miedzynarodowej. Jezeli sie uda dostac, to na czym nam zalezy, to bedzie to raczej ostatnia wystawa Zahrki w Polsce. A Gosia znasz juz moze taka pewna stawke? Znowu sie posty poprzestawiały:mad: No, nam wystarczy ocena doskonała:pAle nie wiem, jak sedziuje p. Abłamowicz. Cóz, ryzyk-fizyk. :evil_lol: Niee, nie znam stawki niestety, na seterze jest wpisana suczka w młodziezy, wiec to wiem na pewno. Ale pewnie będzie spora stawka;) W jakiej klasie bedziecie? Quote
lafuma-82 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Goshka napisał(a):Znowu sie posty poprzestawiały:mad: No, nam wystarczy ocena doskonała:pAle nie wiem, jak sedziuje p. Abłamowicz. Cóz, ryzyk-fizyk. :evil_lol: Niee, nie znam stawki niestety, na seterze jest wpisana suczka w młodziezy, wiec to wiem na pewno. Ale pewnie będzie spora stawka;) W jakiej klasie bedziecie? Zahra jest zgłoszona do klasy otwartej. Quote
Cala2 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Nio ...no widze, że niezła ekipa ściągnie do stolicy :evil_lol: Gosia, wreszcie moja mała pozna Porciaka....oj będzie się działo ......czekoladowo :cool3: (szkoda ze cieczka zakończona :razz:) Quote
Goshka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Mati, dostałam:cool3: Mam nadzieję, że będziesz w Olsztynie;) Oj, będzie się działo w Wawce:eviltong: Wzięłabym i Arsiaka, ale nie wiem czy dam sama radę z trzema psami się przemieszczać. Ach, i Arubka będzie:loveu: Jazzir mój najukochańszy:loveu: heh, Jazzira poszła w slady Portka i....zrudziała:eviltong: Na fotach jeszcze w normalnej szacie:evil_lol: Z Portkiem ;) Quote
Matusz Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Goshka']Mati, dostałam:cool3: Mam nadzieję, że będziesz w Olsztynie;) Oj, będzie się działo w Wawce:eviltong: Wzięłabym i Arsiaka, ale nie wiem czy dam sama radę z trzema psami się przemieszczać. Ach, i Arubka będzie:loveu: będę, będę ;-) a w ogóle to w jakim miejscu to będzie ? :P bo na stronie ZKWP nic nie ma ;] Jakby co to mogę pomóc w Wawce :diabloti: Edit: oj chyba nie dam rady pomóc, bo od 10 to pracę zaczynam, bo dopiero spojrzałem kiedy jest ta Wawa... Quote
Recommended Posts