Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona, podejrzała zdjęcia Archiego na Twojej stronie! Zakochałam się!!!!!Jest cuuuuuuuuuuuuudowny. Kiedy jedziesz z nim na jakąś wystawę???

A z dożycą na zdjęciu to jesteś Ty? Bo jak tak to :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Korzystnie, baaaardzo!

Posted

[quote name='Matusz']bo nasza dumisiowa to laska jest :loveu::loveu: jak i Gosia i Kasia i cała reszta :diabloti:

MAteusz, lata świetności to ja mam juz za sobą :eviltong: Zresztą Dumisiowa zawsze mi to powtarza:diabloti:
A w ogóle chwal się jak poszło?:cool3: Miłam zadzwonić do Ciebie, ale w podrózy byłysmy, zresztą pomyslam sobie, ze pewnie jescze nic nie wiadomo;)

A my byłysmy w Petzow w Niemczech na Zuchtschau- wystawie organizowanej przez m.in. berliński Klub Wyżłów Niemieckich Krótkowłosych kwalifikującej do hodowli. Zgłoszonych było 31. wnk- wszystkie dojechały, bo traktuja tą wystawę bardzo powaznie. Porto w klasie młodziezy był 3.na 5. psów z oceną "sehr gut". Dla nas pobyt był bardzo udany- nowe znajomości, mozliwośc obejrzenia psów hodowanych w ojczyźnie rasy, potomstwa znanych reproduktorów. Wrażenia bezcenne...

Porto- BAR von der Nachtweide

I kilka migawek z wystawy z cyklu "wyżeł w aucie":lol::

Posted

Dumisiowa miala takie plany, ze po tej wizycie w Niemczech, wpadniecie do Paryza,a tu zonk!
Bylam ostatnio dwa tyg we Wloszech i to nie na zadnej wystawie:eviltong:, mowie wam od zatrzesnia jest tam pointerow i seterow!

Goshka my to chyba zobaczymy sie w W-wie.

Posted

Goshka napisał(a):
Wystawiasz Zahre? :cool3:
Zgłosiłam tylko Portka, poniewaz zalezy mi na ocenie z wystawy miedzynarodowej i tylko z nim miałam jechac. Jednak D. zmusił mnie do zgłoszenia Jazzirki :roll: :mad:
Wystawki w naszej Polandii juz przestały mnie bawić:diabloti:

No wlasnie mnie tez zalezy na ocenie z wystawy miedzynarodowej. Jezeli sie uda dostac, to na czym nam zalezy, to bedzie to raczej ostatnia wystawa Zahrki w Polsce.

A Gosia znasz juz moze taka pewna stawke?

Posted

Wystawiasz Zahre? :cool3:
Zgłosiłam tylko Portka, poniewaz zalezy mi na ocenie z wystawy miedzynarodowej i tylko z nim miałam jechac. Jednak D. zmusił mnie do zgłoszenia Jazzirki :roll: :mad:
Wystawki w naszej Polandii juz przestały mnie bawić:diabloti:

Posted

Mateusz ty komplemenciarzu :):) Aniu dzięki :)

Ania z Paryżem nic straconego :D:D

My do Waw-y tez sie wybieramy :)))

na Zuchtschau było extra :))) Polecam każdemu!

a w Mini Zoo..hmm nie obeszło się oczywiście bez lipy w wykonaniu Gosi...zobaczywszy świnki morskie zaczęła piszczeć jak one....nawet małe dziecko zapytało niesmiało mamy "Mamo a czy ta Pani to też jest świnką?!" :p :P

Posted

Dumisiowa napisał(a):
a w Mini Zoo..hmm nie obeszło się oczywiście bez lipy w wykonaniu Gosi...zobaczywszy świnki morskie zaczęła piszczeć jak one....nawet małe dziecko zapytało niesmiało mamy "Mamo a czy ta Pani to też jest świnką?!" :p :P

Jezu, az oplułam monitor ze śmiechu:roflt::roflt::megagrin:

Posted

lafuma-82 napisał(a):
No wlasnie mnie tez zalezy na ocenie z wystawy miedzynarodowej. Jezeli sie uda dostac, to na czym nam zalezy, to bedzie to raczej ostatnia wystawa Zahrki w Polsce.

A Gosia znasz juz moze taka pewna stawke?

Znowu sie posty poprzestawiały:mad:
No, nam wystarczy ocena doskonała:pAle nie wiem, jak sedziuje p. Abłamowicz. Cóz, ryzyk-fizyk. :evil_lol:
Niee, nie znam stawki niestety, na seterze jest wpisana suczka w młodziezy, wiec to wiem na pewno. Ale pewnie będzie spora stawka;)
W jakiej klasie bedziecie?

Posted

Goshka napisał(a):
Znowu sie posty poprzestawiały:mad:
No, nam wystarczy ocena doskonała:pAle nie wiem, jak sedziuje p. Abłamowicz. Cóz, ryzyk-fizyk. :evil_lol:
Niee, nie znam stawki niestety, na seterze jest wpisana suczka w młodziezy, wiec to wiem na pewno. Ale pewnie będzie spora stawka;)
W jakiej klasie bedziecie?

Zahra jest zgłoszona do klasy otwartej.

Posted

Nio ...no widze, że niezła ekipa ściągnie do stolicy :evil_lol:
Gosia, wreszcie moja mała pozna Porciaka....oj będzie się działo ......czekoladowo :cool3:
(szkoda ze cieczka zakończona :razz:)

Posted

Mati, dostałam:cool3: Mam nadzieję, że będziesz w Olsztynie;)

Oj, będzie się działo w Wawce:eviltong: Wzięłabym i Arsiaka, ale nie wiem czy dam sama radę z trzema psami się przemieszczać. Ach, i Arubka będzie:loveu:

Jazzir mój najukochańszy:loveu: heh, Jazzira poszła w slady Portka i....zrudziała:eviltong:
Na fotach jeszcze w normalnej szacie:evil_lol:

Z Portkiem ;)

Posted

[quote name='Goshka']Mati, dostałam:cool3: Mam nadzieję, że będziesz w Olsztynie;)

Oj, będzie się działo w Wawce:eviltong: Wzięłabym i Arsiaka, ale nie wiem czy dam sama radę z trzema psami się przemieszczać. Ach, i Arubka będzie:loveu:

będę, będę ;-) a w ogóle to w jakim miejscu to będzie ? :P bo na stronie ZKWP nic nie ma ;]

Jakby co to mogę pomóc w Wawce :diabloti:

Edit: oj chyba nie dam rady pomóc, bo od 10 to pracę zaczynam, bo dopiero spojrzałem kiedy jest ta Wawa...