Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale po co zaraz nóż i widelec...? Będziemy jeść palcami, jak zawsze... Ewent. serweteczki wezmę ze sobą.:cool3::evil_lol:

Pzdr.

Bo nie bylo ikonki napychajacej sie bez uzycia sztuccow :evil_lol:

Posted

Honey, no to niezła wystawka się zapowiada. Hi,.hi, mam nadzieje, ze sie oceny nam nie zbiegna w tym samym czasie.:lol: I ze ring gonczaków bedzie gdzies w pobliżu. :evil_lol:
Funny slicznie wyglada, oj bedzie miał sedzia/ina twardy orzech do zgryzienia:p

Posted

Zobaczymy, oby sie nie zbiegly. Ale moze byc tak, ze do porownania wcale nie bede potrzebowala pomocy! :evil_lol: I tez bedzie fajnie, bo co nie wygra - bede dumna! Bo wszystko MOJE ! :lol:

Posted

Honey napisał(a):
Zobaczymy, oby sie nie zbiegly. Ale moze byc tak, ze do porownania wcale nie bede potrzebowala pomocy! :evil_lol: I tez bedzie fajnie, bo co nie wygra - bede dumna! Bo wszystko MOJE ! :lol:

Jaka komfortowa sytuacja. Ja wielokrotnie tez tak miałam.
Wszystko MOJE!:loveu:

Pzdr.

Posted

Honey napisał(a):

To fakt, ale przede wszystkim chciałabym zobaczyc trzy siostrzyczki w jednym ringu:loveu:

Asiaczku, domyślam sie, że to fajne uczucie:p

Posted

Asiaczku, Ty z pewnoscia wiele razy mialas ta niewatpliwa przyjemnosc! Pozazdroscic!!!
Gosia - juz niedlugo poznasz to uczucie :evil_lol:

[SIZE="1"]A dla hodowcy to cenne -zobaczyc kilka sztuk z miotu, juz wyrosnietych i to jednoczesnie.

Posted

[quote name='Honey']Asiaczku, Ty z pewnoscia wiele razy mialas ta niewatpliwa przyjemnosc! Pozazdroscic!!!

A dla hodowcy to cenne -zobaczyc kilka sztuk z miotu, juz wyrosnietych i to jednoczesnie.

Oj tak, ale najpierw chce Twoje "sztuki" zobaczyc:loveu:

Posted

[quote name='Honey']Asiaczku, Ty z pewnoscia wiele razy mialas ta niewatpliwa przyjemnosc! Pozazdroscic!!!

A dla hodowcy to cenne -zobaczyc kilka sztuk z miotu, juz wyrosnietych i to jednoczesnie.
Wiesz, ja miałam taką przyjemność, gdy w grę wchodziły baski nie tylko z 1 miotu, a z kilku...:loveu:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, ja miałam taką przyjemność, gdy w grę wchodziły baski nie tylko z 1 miotu, a z kilku...:loveu:

Pzdr.

Wow! :mdleje: ..ja tez tak chce.... kiedys :lol:

Posted

A ja z całkiem innej "pary kaloszy" wyskoczę. Już w piątek koniec roku i ja w szkole "wypuszczam" III klasę gimnazjum, której jestem "szefem";) Klasa mała bo tylko 9 osób ale to szkoła specjalna i u nas są malutkie zespoły klasowe. Oto kawałek "dyplomu" jaki stworzyłam dla dzieciaków.

[SIZE="1"]W "dymkach" są najśmieszniejsze/ najczęściej używane zwroty. :evil_lol:

Posted

[quote name='sylrwia']A ja z całkiem innej "pary kaloszy" wyskoczę. Już w piątek koniec roku i ja w szkole "wypuszczam" III klasę gimnazjum, której jestem "szefem";) Klasa mała bo tylko 9 osób ale to szkoła specjalna i u nas są malutkie zespoły klasowe. Oto kawałek "dyplomu" jaki stworzyłam dla dzieciaków.

http://i39.tinypic.com/r24z03.jpg

W "dymkach" są najśmieszniejsze/ najczęściej używane zwroty. :evil_lol:
A ja nie wszystkie dymki czytam; takie małe literki...
Ale pomysł na dyplom - przedni!:lol:

Pzdr.