Asiaczek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Honey napisał(a):Wiemy, wiemy :) I szykujemy sie na to obiecane ciacho ! :evil_lol: Coś smacznego wykombinujemy!:lol: Pzdr. Quote
Honey Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Coś smacznego wykombinujemy!:lol: Pzdr. :eating: :lol: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Honey napisał(a)::eating: :lol: Ale po co zaraz nóż i widelec...? Będziemy jeść palcami, jak zawsze... Ewent. serweteczki wezmę ze sobą.:cool3::evil_lol: Pzdr. Quote
Honey Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale po co zaraz nóż i widelec...? Będziemy jeść palcami, jak zawsze... Ewent. serweteczki wezmę ze sobą.:cool3::evil_lol: Pzdr. Bo nie bylo ikonki napychajacej sie bez uzycia sztuccow :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Honey napisał(a):Bo nie bylo ikonki napychajacej sie bez uzycia sztuccow :evil_lol: Hahaha...:evil_lol: Pzdr. Quote
Goshka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Honey, no to niezła wystawka się zapowiada. Hi,.hi, mam nadzieje, ze sie oceny nam nie zbiegna w tym samym czasie.:lol: I ze ring gonczaków bedzie gdzies w pobliżu. :evil_lol: Funny slicznie wyglada, oj bedzie miał sedzia/ina twardy orzech do zgryzienia:p Quote
Honey Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Zobaczymy, oby sie nie zbiegly. Ale moze byc tak, ze do porownania wcale nie bede potrzebowala pomocy! :evil_lol: I tez bedzie fajnie, bo co nie wygra - bede dumna! Bo wszystko MOJE ! :lol: Quote
Asiaczek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Honey napisał(a):Zobaczymy, oby sie nie zbiegly. Ale moze byc tak, ze do porownania wcale nie bede potrzebowala pomocy! :evil_lol: I tez bedzie fajnie, bo co nie wygra - bede dumna! Bo wszystko MOJE ! :lol: Jaka komfortowa sytuacja. Ja wielokrotnie tez tak miałam. Wszystko MOJE!:loveu: Pzdr. Quote
Goshka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Honey napisał(a):Zobaczymy, oby sie nie zbiegly. Ale moze byc tak, ze do porownania wcale nie bede potrzebowala pomocy! :evil_lol: I tez bedzie fajnie, bo co nie wygra - bede dumna! Bo wszystko MOJE ! :lol: To fakt, ale przede wszystkim chciałabym zobaczyc trzy siostrzyczki w jednym ringu:loveu: Asiaczku, domyślam sie, że to fajne uczucie:p Quote
Honey Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Asiaczku, Ty z pewnoscia wiele razy mialas ta niewatpliwa przyjemnosc! Pozazdroscic!!! Gosia - juz niedlugo poznasz to uczucie :evil_lol: [SIZE="1"]A dla hodowcy to cenne -zobaczyc kilka sztuk z miotu, juz wyrosnietych i to jednoczesnie. Quote
Goshka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Honey']Asiaczku, Ty z pewnoscia wiele razy mialas ta niewatpliwa przyjemnosc! Pozazdroscic!!! Gosia - juz niedlugo poznasz to uczucie :evil_lol: A dla hodowcy to cenne -zobaczyc kilka sztuk z miotu, juz wyrosnietych i to jednoczesnie. Oj tak, ale najpierw chce Twoje "sztuki" zobaczyc:loveu: Quote
Honey Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 No tak, sztuki to beda one wyczyniac, na ringu :cool3: Powiedz co w Olsztynie wystawiasz oprocz Portka, Jazzirke? Wrocila juz chyba do formy. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Honey']Asiaczku, Ty z pewnoscia wiele razy mialas ta niewatpliwa przyjemnosc! Pozazdroscic!!! Gosia - juz niedlugo poznasz to uczucie :evil_lol: A dla hodowcy to cenne -zobaczyc kilka sztuk z miotu, juz wyrosnietych i to jednoczesnie. Wiesz, ja miałam taką przyjemność, gdy w grę wchodziły baski nie tylko z 1 miotu, a z kilku...:loveu: Pzdr. Quote
Honey Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiesz, ja miałam taką przyjemność, gdy w grę wchodziły baski nie tylko z 1 miotu, a z kilku...:loveu: Pzdr. Wow! :mdleje: ..ja tez tak chce.... kiedys :lol: Quote
gonek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Buszująca w trawie i Mister Pies Wszechmocny ;) Quote
Honey Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Gonek, w myslach mi czytasz! :lol: Ja chce wiecej mojej ulubienicy ! :bigcool: Quote
sylrwia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 A ja z całkiem innej "pary kaloszy" wyskoczę. Już w piątek koniec roku i ja w szkole "wypuszczam" III klasę gimnazjum, której jestem "szefem";) Klasa mała bo tylko 9 osób ale to szkoła specjalna i u nas są malutkie zespoły klasowe. Oto kawałek "dyplomu" jaki stworzyłam dla dzieciaków. [SIZE="1"]W "dymkach" są najśmieszniejsze/ najczęściej używane zwroty. :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='sylrwia']A ja z całkiem innej "pary kaloszy" wyskoczę. Już w piątek koniec roku i ja w szkole "wypuszczam" III klasę gimnazjum, której jestem "szefem";) Klasa mała bo tylko 9 osób ale to szkoła specjalna i u nas są malutkie zespoły klasowe. Oto kawałek "dyplomu" jaki stworzyłam dla dzieciaków. http://i39.tinypic.com/r24z03.jpg W "dymkach" są najśmieszniejsze/ najczęściej używane zwroty. :evil_lol: A ja nie wszystkie dymki czytam; takie małe literki... Ale pomysł na dyplom - przedni!:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Asiaczek']A ja nie wszystkie dymki czytam; takie małe literki... Ale pomysł na dyplom - przedni!:lol: Pzdr. Asiu nie cytuj całych fotek. A tu masz link do normalnego rozmiaru http://i44.tinypic.com/2qn8487.jpg Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='sylrwia']Asiu nie cytuj całych fotek. A tu masz link do normalnego rozmiaru http://i44.tinypic.com/2qn8487.jpg Przeczytałam. Dobre!:evil_lol: Pzdr. Quote
Goshka Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Czy ktoś jest w stanie to powtórzyć?:evil_lol: Quote
Recommended Posts