Honey Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Goshka']Honey, cieszę się, ze mogłam poprawić:loveu: Jestem pewna, ze wszytsko bedzie dobrze :p Jako zombie? A chcoiazcby jako zombie ale grilla zrobić trzeba. oj bedzie się działo. Tylko trzeba Iwonie ogranicznik dźwięku założyć:diabloti: [SIZE="1"]Oj, Iwona nam da popalic, jak to przeczyta ! :megagrin: Mam nadzieje, ze bedzie dobrze, ale Fama ma garbonosa teraz, oby mocniej nie spuchlo i sie nie papralo... Matusz - a za co te kciuki? tez mam trzymac? :razz: Quote
Saskja Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Goshka napisał(a):Niestey, dysplazji czasem "nie widac", tzn pies nawet nie kuleje- wiem z autopsji, a ARi ma HD-C/D i w zyciu nie kulał. Gosia, to własnie mówił mój wet - że biodrowej często nie widać, więc badać trzeba. Natomiast o łokciach mówił, że gdyby coś było nie w porządku, to już byśmy to na 100% widzieli. Tak jak pisze Kasia, warto by to przedyskutować z jakims specjalistą... Tylko nie znam żadnego. Quote
Goshka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [SIZE=2]Właśnie otrzymałam wspaniałą informację FAMA LE BLEU CARDINALIS [SIZE=2]naszej Honey wraca właśnie do domu z dyplomem I stopnia , liczbą punktów 100/100 i certyfikatem uzytkowosci w wieku 9 miesięcy!!:multi: Gratulacje, Kasiu za przygotowanie Famci do konkursu!!! Czekamy oczywiscie na zdjecia:cool3: Tymczsem w Lublinie Dumisiowa ze swoim Wielkim Czarnym Potworem - Anisha Devina Kajminia wywalczyła Zwycięstwo Rasy!!! GRATULACJE!!:multi: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Goshka'][SIZE=2]Właśnie otrzymałam wspaniałą informację FAMA LE BLEU CARDINALIS [SIZE=2]naszej Honey wraca właśnie do domu z dyplomem I stopnia , liczbą punktów 100/100 i certyfikatem uzytkowosci w wieku 9 miesięcy!!:multi: Gratulacje, Kasiu za przygotowanie Famci do konkursu!!! Czekamy oczywiscie na zdjecia:cool3: Tymczsem w Lublinie Dumisiowa ze swoim Wielkim Czarnym Potworem - Anisha Devina Kajminia wywalczyła Zwycięstwo Rasy!!! GRATULACJE!!:multi: Hohoho, alez super wyniki!!!:lol: Brawo dla obu dziewczyn.:multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Może coś Was zainteresuje na moim bazarku. Zapraszam... http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-szarika-w-typie-ona-kazdy-go-przeciez-zna-139748/index4.html Pzdr. Quote
Honey Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Goshka'][SIZE=2]Właśnie otrzymałam wspaniałą informację FAMA LE BLEU CARDINALIS [SIZE=2]naszej Honey wraca właśnie do domu z dyplomem I stopnia , liczbą punktów 100/100 i certyfikatem uzytkowosci w wieku 9 miesięcy!!:multi: Gratulacje, Kasiu za przygotowanie Famci do konkursu!!! Czekamy oczywiscie na zdjecia:cool3: Tymczsem w Lublinie Dumisiowa ze swoim Wielkim Czarnym Potworem - Anisha Devina Kajminia wywalczyła Zwycięstwo Rasy!!! GRATULACJE!!:multi: Gosiu, Madziu, Asiaczku -dzieki za gratulacje :calus: Famcia spisala sie znakomicie, jestem z niej naprawde dumna. :loveu: Nawet pokiereszowany nos jej nie przeszkodzil. Moj wklad pracy byl tu niewielki ;) Zdjec nie bedzie, poniewaz gonieni terminami nie czekajac na rozdanie dyplomow, pucharow itp pojechalismy do domu. No i wielkie gratulacje dla "wielkiego czarnego potwora" !!! :grin: I jej Paniusi oczywiscie :multi: Edit: Wczoraj brat Famci, Feluś, zdobyl swoje pierwsze zwyciestwo mlodziezy, wzbudzajac podobno duzy entuzjazm sedziego i duze zainteresowanie wsrod publicznosci i innych wystawcow, a sunia z naszej hodowli - Borka (posokowiec) zamknela Championat Polski. To byl naprawde udany dzien !!! Quote
Saskja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ale wieści! Gratulacje!!! I dla wyżłów, i dla gaskonców, i dla posoków!!! To może ja przed następnym konkursem chapsnę Saskję w nos i też przyjedzie z maksem punktów :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Honey napisał(a): Edit: Wczoraj brat Famci, Feluś, zdobyl swoje pierwsze zwyciestwo mlodziezy, wzbudzajac podobno duzy entuzjazm sedziego i duze zainteresowanie wsrod publicznosci i innych wystawcow, a sunia z naszej hodowli - Borka (posokowiec) zamknela Championat Polski. To byl naprawde udany dzien !!! Tez bym takchciała! Taki udany dzień, oby jeszcze się powtórzył!:multi::lol: Pzdr. Quote
Honey Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Saskja - nie chapsaj, jeszcze sie odchapsnie i co bedzie ?... :evil_lol: Dzieki za gratulacje! (wielki czarny potwor Iwony to...DOG!) Asiaczku- tez licze na to, ze to nie byl ostatni :razz: :lol: Quote
gonek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Brawa dla gończych, posoków i potwora (aż sobie z ciekawości wygooglałam co to za potwór :evil_lol:) Quote
Saskja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Honey napisał(a):wielki czarny potwor Iwony to...DOG Aaa, to się nazywa gafa :oops:! Gratulacje dla dogów w takim razie największe, bo i ciężar gatunkowy takiego doga jest niczego sobie :lol: Swoją drogą doga to ja zawsze chciałam mieć :loveu: a najlepiej dwa, niebieskiego i żółtego... Aż mi wstyd czasem, że mam tyle tych psich miłości, taka ze mnie niewierna kobita. No ale pomarzyć o zdradzie można, za to się do piekła nie idzie (chyba?) Quote
Honey Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 gonek napisał(a):Brawa dla gończych, posoków i potwora (aż sobie z ciekawości wygooglałam co to za potwór :evil_lol:) :megagrin: Potfffforny potwor :evil_lol: ale paniusia bardzo ją kocha ! :lol: (Iwona, odezwij sie wreszcie, noooo! Kiepskie lacze to nie wymowka, tez takie mam :diabloti:) Quote
Honey Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Saskja, to zadna gafa, bo Dumisiowa sie swoja dozyca bardzo oszczednie chwali. Moze choc po tej wystawie jakas fotke wstawi :roll: A to bohaterka wczorajszego dnia (dzis - kompletna dętka... chyba musi odreagowac weekendowe emocje) Quote
Goshka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Ale piękne zdjęcie-robione przed czy po konkursie:cool3:, bo wyraźnie widzę dumę wypisaną na tym ślicznym pycholku:loveu: Tak, Iwona sie nie chwali, bo i czym tu sie chwalić, ze sie ma psa wygladajacego jak kon:eviltong::eviltong::diabloti: Noooo, teraz to sobie nagrabiłam :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Śliczna! http://img230.imageshack.us/img230/5212/71585747.jpg Pzdr. Quote
Honey Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ten pycholek faktycznie ma z czego byc dumny ;) Organizatorzy sciezki zakladali wczesnym popoludniem, w deszczu. Cala noc lalo - rowno i bez przerwy. Do tego jeszcze porywisty wiatr - naprawde trudne warunki dla tropowcow. Bylo sporo doswiadczonych juz psow, a na 17 uczestnikow podobno tylko 4 dyplomy I stopnia (to informacje uzyskane od jednego z uczestnikow, mam za swoje - jak sie nie czeka na wyniki to sie ich dokladnie nie zna). A wiecie, ze Famcia rozumie ludzka mowe? Wracajac powiedzialam do niej - nooo, to w nagrode mozesz dzis w lozku spac! A co zrobila psica po powrocie? Pognala prosto do sypialni, do lozka ! :lol: A wie, ze normalnie w poscieli psu nie wolno lezec. I nie moglam jej wygonic, przeciez obiecaaaalaaam... :evil_lol: Quote
Saskja Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 I nie wygoniłaś?! Nie wierzę :lol: U mnie jest tak, że psom nie wolno spać w łóżkach ani na nie wchodzić - ale dotyczy to tylko sytuacji, gdy ja jestem w pobliżu. Jeśli mnie nie ma, a jest którykolwiek z facetów, psy natychmiast wpełzają do wyrek. Już nie mówiąc, co się dzieje, gdy przez chwilę nie ma nikogo - to już balanga na całego :cool3:. Quote
Goshka Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Saskja napisał(a):I nie wygoniłaś?! Nie wierzę :lol: U mnie jest tak, że psom nie wolno spać w łóżkach ani na nie wchodzić - ale dotyczy to tylko sytuacji, gdy ja jestem w pobliżu. Jeśli mnie nie ma, a jest którykolwiek z facetów, psy natychmiast wpełzają do wyrek. Już nie mówiąc, co się dzieje, gdy przez chwilę nie ma nikogo - to już balanga na całego :cool3:. U mnie w domu to ja jestem ta "zła" :evil_lol: Pancio jest od psucia wszytskiego co mnie się uda wypracować:diabloti: Ale Famcia miała weekend, tylko pozazdrościć:evil_lol::evil_lol: Quote
sylrwia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Goshka napisał(a):U mnie w domu to ja jestem ta "zła" :evil_lol: Pancio jest od psucia wszytskiego co mnie się uda wypracować:diabloti: Ale Famcia miała weekend, tylko pozazdrościć:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: i pańcio sypia na podłodze z psami Quote
Goshka Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 sylrwia napisał(a)::evil_lol: i pańcio sypia na podłodze z psami ....skoro zabraniaja mu spac z nimi w łóżku:diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Honey napisał(a):Ten pycholek faktycznie ma z czego byc dumny ;) Organizatorzy sciezki zakladali wczesnym popoludniem, w deszczu. Cala noc lalo - rowno i bez przerwy. Do tego jeszcze porywisty wiatr - naprawde trudne warunki dla tropowcow. Bylo sporo doswiadczonych juz psow, a na 17 uczestnikow podobno tylko 4 dyplomy I stopnia (to informacje uzyskane od jednego z uczestnikow, mam za swoje - jak sie nie czeka na wyniki to sie ich dokladnie nie zna). A wiecie, ze Famcia rozumie ludzka mowe? Wracajac powiedzialam do niej - nooo, to w nagrode mozesz dzis w lozku spac! A co zrobila psica po powrocie? Pognala prosto do sypialni, do lozka ! :lol: A wie, ze normalnie w poscieli psu nie wolno lezec. I nie moglam jej wygonic, przeciez obiecaaaalaaam... :evil_lol: Saskja napisał(a):I nie wygoniłaś?! Nie wierzę :lol: U mnie jest tak, że psom nie wolno spać w łóżkach ani na nie wchodzić - ale dotyczy to tylko sytuacji, gdy ja jestem w pobliżu. Jeśli mnie nie ma, a jest którykolwiek z facetów, psy natychmiast wpełzają do wyrek. Już nie mówiąc, co się dzieje, gdy przez chwilę nie ma nikogo - to już balanga na całego :cool3:. U mnie baski nie mają skrupułów, aby spać z nami w łóżku. Oczywiście, nie wszystkie naraz, bo wtedy my musielibyśmy spać na podłodze...:diabloti: Ale gdy w domu byly sznaucery olbrzymy - psy spały na swoich miejscach. Jednak - jak nas nie było - najwygodniej im było na tapczanie. Mamy na to nakręcony ukrytą kamerą filmik...:mad: Pzdr. Quote
Honey Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Asiaczek']U mnie baski nie mają skrupułów, aby spać z nami w łóżku. Oczywiście, nie wszystkie naraz, bo wtedy my musielibyśmy spać na podłodze...:diabloti: Ale gdy w domu byly sznaucery olbrzymy - psy spały na swoich miejscach. Jednak - jak nas nie było - najwygodniej im było na tapczanie. Mamy na to nakręcony ukrytą kamerą filmik...:mad: Pzdr. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem skad to sie bierze. Kupilismy kiedys doroslego psa, ktory cale zycie spedzil w kojcu. Co zrobil po wejsciu do domu? Wpakowal sie od razu do lozka. Skad one wiedza, ze to najwygodniejsze miejsce w domu ? :lol: A ja sie dzis dowiedzialam, ze w Olsztynie najprawdopodobniej na ringu gonczych bedzie wesolo, bardzo wesolo. W klasie mlodziezy wystapia po raz pierwszy trzy siostry, nie obyte jeszcze z ringiem i takimi imprezami. Moze kazda osobno by sie jakos zaprezentowala, ale.... Juz sobie wyobrazam wspolne bieganie! :megagrin::megagrin::megagrin: Najfajniejsze jednak jest to, ze bedzie Funny- najjasniejsza z miotu, Fama-posrednia i Flora- najciemniejsza. Pelen zestaw kolorystyczny! I na dodatek jeszcze ich mamusia. Bedzie wesolo :evil_lol: A to Funny - aktualna fotka Dwie inne: I jedna najmniej aktualna :lol: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Asiaczki tez będą w Olsztynie. To juz szykuję się na oglądanie siostrzyczek!:lol: Pzdr. Quote
Honey Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Asiaczki tez będą w Olsztynie. To juz szykuję się na oglądanie siostrzyczek!:lol: Pzdr. Wiemy, wiemy :) I szykujemy sie na to obiecane ciacho ! :evil_lol: Quote
Recommended Posts