Honey Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Matusz, ale dlaczego ma to byc jedynie platoniczne uczucie?.. Szykuj dom na nowego domownika ! :cool3: Quote
Matusz Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Honey napisał(a):Matusz, ale dlaczego ma to byc jedynie platoniczne uczucie?.. Szykuj dom na nowego domownika ! :cool3: ech.. Honeym gdyby to takie proste było... Quote
Honey Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ech...gdyby wszystko bylo proste... Ale ponoc 'chciec to moc' ! :p Quote
Matusz Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Honey napisał(a):Ech...gdyby wszystko bylo proste... Ale ponoc 'chciec to moc' ! :p tiaaa... pod warunkiem, że jest się na swoim...:p Quote
Honey Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Zlapalam chwile odpoczynku przed jutrzejszym swietowaniem. I chcialam sie Wam pochwalic mila niespodzianka, ktora dostalam dzis od Gosi - zdjecie Florci, siostry Famci. Bardzo mi ciotke Clee przypomina :D Dzieki Gosiaczku :loveu: Quote
lirael Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Honey']A jak nam sie znudzily wazki, to obfotografowalismy naszego ulubionego mezczyzne :cool3: Witam, Od dłuższego czasu podczytuję i się zachwycam w milczeniu. W obliczu tego zdjęcia jednak milczeć nie potrafię. Jest genialne w każdym szczególe, podobnie jak urocze stworzonko na nim uwiecznione!:multi: Moc serdeczności i dzięki za chwile zachwytu.:loveu: Quote
Honey Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Witaj LENI ! :multi: [SIZE="1"](gospodyni galerii sie o...prza, wiec ja przejme chwilowo jej role :evil_lol:) Zagladaj do buszujacych stworow czesciej ! Lirael (piekny nick) - witaj i bardzo dziekuje za uroczy, taki od serca komplement :loveu:. Odzywaj sie czesciej, prosze. Quote
Goshka Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Honey']Witaj LENI ! :multi: (gospodyni galerii sie o...prza, wiec ja przejme chwilowo jej role :evil_lol:) Przepraszam bardzo, jak to o...prza:mad:Obowiązki zawodowe mi nie pozwalały:mad: Lirael, piękny prawda?:loveu: A do tego rewelacyjny fotograf:cool3: No i zgrabne zdjątko wyszło:diabloti: Honey, ty tam nie świętuj za bardzo, a jak ktos przywiezie rower dla Sary nie wpuszczaj na podwórko:diabloti: Koło mnie były dwa przypadki, ze dzieciaki sobie dziurę w brzuchu rowerem komunijnym zrobiły. :crazyeye: To kiedy robimy poprawiny?:cool3: Quote
Goshka Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 A ja muszę się pochwalić nowymi pięknymi zdjęciami, które wczoraj dostałam:loveu: ARCHIE Keiviento - 4 miesiące- czyż nie jest piękny?? :loveu: Z ciocią Dumką :) Mogłabym patrzeć na niego godzinami:loveu: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Tu nie wygląda na szczeniaka... http://img14.imageshack.us/img14/205/pies076.jpg ... ale tutaj to widać, że to Niuniuś!:loveu: http://img191.imageshack.us/img191/1124/pies246.jpg Pzdr. Quote
gonek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 owszem piękny :loveu: i już nawet dorosłe wyżłowe miny robi :evil_lol: Quote
Goshka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Jezu, to aż tak pić mu się chciało, że biegł na złamanie karku, biedactwo :shake: Sylwia, GRATULACJE za Antoninek:cool3::lol: Quote
Goshka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Porto probuje zaparkowac wśród żaglowek:evil_lol: Ja jestem niewinna!! Mamunia i córunia Quote
Madziaa.P Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Zdjecia cudne... A ta mina Arsuni to mnie rozwala:loveu: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Jaka profesjonalna obróżka.:lol: http://i44.tinypic.com/15mjxc7.jpg A co takiego Sylrwia zrobiła w Antoninku? Może i ja bym pogratulowała... Pzdr. Quote
Saskja Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Mnie strasznie sie spodobał Archie na tym skalniaczku. A mina Arsy, cokolwiek ktoś by tam w okolicy nabroił, byłaby dla każdego sądu wystarczającym dowodem niewinności. Toż to czyste jak łza :loveu: Quote
Honey Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Sliczne fotki, Gosiu tu jestesmy zgodne - na oba keiviento'we maluchy poprostu nie mozna sie napatrzec !!! :loveu: [SIZE="1"](Poprawiny? Ty juz lepiej nic nie mow... Po niemiecko -francuskich Voyage zbiorka u mnie. Na przyklad po wystawce Olsztynie. I nie przyjmuje usprawiedliwien! HOWGH!!!!) Iwona, nie optymalizuj tak mocno fotek, bo traca na urodzie. A sa naprawde swietne.:loveu: Gratulacje dla Sylwi i Forysia :multi: (aleee to nuuudne tak ciagle gratulowac! :evil_lol: ). Obrozka prawie jak tropowa, fiu, fiu... Asiaczku - Sylwia to zupelnie jak Ty. Wciaz jezdzi po wystawach i wciaz najlepsze lokaty zajmuje! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ja rowniez wczoraj pstryknelam kilka zdjec mamuni i coruni, choc corunia to juz dorosla baba ;) To jedno z nich: Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Honey napisał(a): Asiaczku - Sylwia to zupelnie jak Ty. Wciaz jezdzi po wystawach i wciaz najlepsze lokaty zajmuje! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, ale ja nadal nie wiem, co i jak. Może Sylrwia sama się pochwali, co? Pzdr. Quote
Honey Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Sylwia, nie daj sie prosic. Pochwal sie ladnie i fotke wklej :cool3: Quote
Honey Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 A skoro mi sie przy pietnastej probie udalo ponownie zalogowac, to jeszcze jedna statyczna (z glupia famciowa mina) i jedna dynamiczna fotke wkleje A tak pewna corunia kota z psami oswaja....:mad: Pies tak po nosie dostal, ze az przysiadl. Quote
Madziaa.P Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Kotek to chyba nie jest za tym oswajaniem:mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
Recommended Posts