Goshka Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 ee tam, nie na czasie. Na czasie, na czasie, bo to wynik z wczoraj:eviltong: Cala, wklepuj zdjecia Scarlett:mad:, bo jescze jej tu "buszujacej w zbozu" nie widzieliśmy.:shake: Quote
Kinia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Cześć! http://img36.imageshack.us/img36/8053/p5230042.jpg :loveu: Quote
Cala2 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Goshka napisał(a): Cala, wklepuj zdjecia Scarlett:mad:, bo jescze jej tu "buszujacej w zbozu" nie widzieliśmy.:shake: Gosiu, a skąd ja Ci tu zboże znajdę ????? To cała wyprawa musiałaby byc :evil_lol: ale cos wrzucę ...... Quote
Cala2 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Po spacerach, pies stróżujący......pilnowanie posesji i panna na włościach ....tylko konie zwiały :evil_lol: Quote
Dumisiowa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Cześć!! ale szczerbata Arsunia hehehehehehe....no dobra Królewicz wygląda nie lepiej :P ale Scarlet to modelka hihihihihih :))) Porciaka wymiziaj jeszcze raz!! Tobie już gratek nie złoże bo chyba od ostatnich ogłuchłaś trochę i wczoraj nie odebrałaś zadnego z moich 15 prób połączeń się z Tobą ....:D Quote
Goshka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Czesc, Kinia, fajnie, ze się moje maleństwo podoba, szczególnie brak dolnych siekaczy jest uroczy:evil_lol::eviltong: Hm, no cóz moze Scarlet i nie w zbozu, ale zaliczamy:evil_lol:. Apetyczny brazik się z niej zrobił :loveu: Dumisiowa napisał(a): Porciaka wymiziaj jeszcze raz!! Tobie już gratek nie złoże bo chyba od ostatnich ogłuchłaś trochę i wczoraj nie odebrałaś zadnego z moich 15 prób połączeń się z Tobą ....:D Kochana, jak jestem z psami w polu to telefon wyłaczam, bo zaraz dzwonisz, ja czas tracę, a psy lataja gdzie chca:eviltong::eviltong::eviltong::lol: Quote
Dumisiowa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 tak się składa ze telefon miałaś..włączony :eviltong::eviltong: ale cóż...starość nie radość babciu :D mogłaś nie słyszeć...:D Quote
Goshka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Dumisiowa napisał(a):tak się składa ze telefon miałaś..włączony :eviltong::eviltong: ale cóż...starość nie radość babciu :D mogłaś nie słyszeć...:D No dobra, siora zobaczyłam, ze to ty i głeboko schowałam,zeby nie slyszec:eviltong: Quote
Honey Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A my w ten gorac buszowac nie dajemy rady, wiec cwiczymy odlozenie luzem siadanie... i zostawanie... i warowanie... i warowanie......... i zasypianie...................:evil_lol: Quote
sylrwia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Honey powalajace zdjecia:crazyeye: tylko czemu bez różowych okularów ich nie widac?:evil_lol: Quote
Honey Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 sylrwia napisał(a):Honey powalajace zdjecia:crazyeye: tylko czemu bez różowych okularów ich nie widac?:evil_lol: Bo imageshack jest wredny ! :angryy: Dopoki dwa razy nie zedytuje postu - zdjec nie pokaze. A moze to wina dogo?.. Na pewno nie moja! :razz: Quote
Goshka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 To pod znęcanie normalnie podchodzi, tak długo kazać psu warować:evil_lol::mad: Zasnęło biedactwo, kto wie, moze spi tam do tej pory:placz: Quote
sylrwia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Polecam TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Szybko, łatwo i przyjemnie:evil_lol: Quote
Kinia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 http://img527.imageshack.us/img527/4619/n33.jpg Aaaaaa:loveu: piękność! Quote
Dumisiowa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Honey!!!! to skandal...przywołuje Cię do porządku....! jak możesz tak znęcać się na dad Famcią....jej mina mowi sama za siebie " Pańcia dostała udaru i teraz chce się ze mna tym udarem podzielić..." Quote
Honey Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Goshka napisał(a):To pod znęcanie normalnie podchodzi, tak długo kazać psu warować:evil_lol::mad: Zasnęło biedactwo, kto wie, moze spi tam do tej pory:placz: O cholerka ! :crazyeye: Wiedzialam, ze o czyms zapomnialam.... :megagrin::megagrin::megagrin: Gosia, daj wiecej zdjec 'scerbola', suuper wyglada :loveu: Iwona - Ty tez, dla porownania (ktore bardziej 'scerbate', hihi) Dzieki Sylwia, wyprobuje ! :) Kinia - jaka tam pieknosc, paskudna paskuda ! :evil_lol: A pamietacie nasza niewierna kaczuche? Wciaz jeszcze przed kaczorem ucieka ! :megagrin: Quote
Honey Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dumisiowa napisał(a):Honey!!!! to skandal...przywołuje Cię do porządku....! jak możesz tak znęcać się na dad Famcią....jej mina mowi sama za siebie " Pańcia dostała udaru i teraz chce się ze mna tym udarem podzielić..." No wlasnie, ta mina jest najlepsza :diabloti: Poza tym zawsze mowilam, ze jaki pan - taki kram !!! :evil_lol: Quote
Honey Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Na podwórku jest kałuża a z kałuży się wynurza hipopotam powiadacie? Nie! To... No wlasnie, kto sie wynurza po niespodziewanym nurkowaniu ? :razz: Quote
Dumisiowa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 hmmm stawiam na małego jak hipopotam...BARONKA :D Quote
Honey Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 No dobra, podpowiedz (bo jedno z Was kula w plot trafilo! :evil_lol:) Quote
gonek Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ja wieem - gaskoniec! :evil_lol: widzę że styl pływacki "dramatyczny" jak u mojego Ozona :evil_lol: Quote
Recommended Posts