Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ee tam, nie na czasie. Na czasie, na czasie, bo to wynik z wczoraj:eviltong:
Cala, wklepuj zdjecia Scarlett:mad:, bo jescze jej tu "buszujacej w zbozu" nie widzieliśmy.:shake:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goshka napisał(a):

Cala, wklepuj zdjecia Scarlett:mad:, bo jescze jej tu "buszujacej w zbozu" nie widzieliśmy.:shake:

Gosiu, a skąd ja Ci tu zboże znajdę ????? To cała wyprawa musiałaby byc :evil_lol: ale cos wrzucę ......

Posted

Cześć!! ale szczerbata Arsunia hehehehehehe....no dobra Królewicz wygląda nie lepiej :P

ale Scarlet to modelka hihihihihih :)))

Porciaka wymiziaj jeszcze raz!! Tobie już gratek nie złoże bo chyba od ostatnich ogłuchłaś trochę i wczoraj nie odebrałaś zadnego z moich 15 prób połączeń się z Tobą ....:D

Posted

Czesc, Kinia, fajnie, ze się moje maleństwo podoba, szczególnie brak dolnych siekaczy jest uroczy:evil_lol::eviltong:
Hm, no cóz moze Scarlet i nie w zbozu, ale zaliczamy:evil_lol:. Apetyczny brazik się z niej zrobił :loveu:

Dumisiowa napisał(a):

Porciaka wymiziaj jeszcze raz!! Tobie już gratek nie złoże bo chyba od ostatnich ogłuchłaś trochę i wczoraj nie odebrałaś zadnego z moich 15 prób połączeń się z Tobą ....:D

Kochana, jak jestem z psami w polu to telefon wyłaczam, bo zaraz dzwonisz, ja czas tracę, a psy lataja gdzie chca:eviltong::eviltong::eviltong::lol:

Posted

Dumisiowa napisał(a):
tak się składa ze telefon miałaś..włączony :eviltong::eviltong: ale cóż...starość nie radość babciu :D mogłaś nie słyszeć...:D

No dobra, siora zobaczyłam, ze to ty i głeboko schowałam,zeby nie slyszec:eviltong:

Posted

A my w ten gorac buszowac nie dajemy rady, wiec cwiczymy odlozenie luzem

siadanie...

i zostawanie...

i warowanie...

i warowanie.........

i zasypianie...................:evil_lol:

Posted

sylrwia napisał(a):
Honey powalajace zdjecia:crazyeye: tylko czemu bez różowych okularów ich nie widac?:evil_lol:

Bo imageshack jest wredny ! :angryy:
Dopoki dwa razy nie zedytuje postu - zdjec nie pokaze. A moze to wina dogo?..
Na pewno nie moja! :razz:

Posted

To pod znęcanie normalnie podchodzi, tak długo kazać psu warować:evil_lol::mad: Zasnęło biedactwo, kto wie, moze spi tam do tej pory:placz:

Posted

Honey!!!! to skandal...przywołuje Cię do porządku....! jak możesz tak znęcać się na dad Famcią....jej mina mowi sama za siebie " Pańcia dostała udaru i teraz chce się ze mna tym udarem podzielić..."

Posted

Goshka napisał(a):
To pod znęcanie normalnie podchodzi, tak długo kazać psu warować:evil_lol::mad: Zasnęło biedactwo, kto wie, moze spi tam do tej pory:placz:

O cholerka ! :crazyeye: Wiedzialam, ze o czyms zapomnialam....

:megagrin::megagrin::megagrin:

Gosia, daj wiecej zdjec 'scerbola', suuper wyglada :loveu: Iwona - Ty tez, dla porownania (ktore bardziej 'scerbate', hihi)

Dzieki Sylwia, wyprobuje ! :)

Kinia - jaka tam pieknosc, paskudna paskuda ! :evil_lol:

A pamietacie nasza niewierna kaczuche?
Wciaz jeszcze przed kaczorem ucieka ! :megagrin:

Posted

Dumisiowa napisał(a):
Honey!!!! to skandal...przywołuje Cię do porządku....! jak możesz tak znęcać się na dad Famcią....jej mina mowi sama za siebie " Pańcia dostała udaru i teraz chce się ze mna tym udarem podzielić..."

No wlasnie, ta mina jest najlepsza :diabloti:
Poza tym zawsze mowilam, ze jaki pan - taki kram !!! :evil_lol:

Posted

Na podwórku jest kałuża
a z kałuży się wynurza
hipopotam powiadacie?
Nie! To...

No wlasnie, kto sie wynurza po niespodziewanym nurkowaniu ? :razz: