Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A bo z psami na spacer pojechałam :eviltong:
I......natknęłam się na Hołowczyca:crazyeye: Cwiczył sobie na naszych polach spacerowo-treningowych. Fakt, kilka razy musiałam rezygnowac ze spaceru, bo sobie panowie wyścigi urządzali, a ja klełam na nich straszliwie..No gdybym wczesniej wiedziala, ze tam Hołowczyc jeździ...no...to inna byłaby rozmowa:eviltong::loveu:
Mało tego, nawet uwieczniłam jak droga wygląda po jego szaleństwach:eviltong:

Honey, Porto ma duży napis 2 wytatuowany na tyłku- dlatego zawsze jest drugi:evil_lol: Ale do czasu, Od przyszłej niedzieli zaczniemy konkurencji nogę na ringu podstawiac. Magda, uwazaj!!:diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='sylrwia']Dziękujemy za gratki od Ciotek i Wujka ;)

Gosiu aleś Ty piekny kolorek z Fortka wyciągnełaś na tych zdjęciach:loveu:

cieszę się, że ktoś tu o mnie jeszcze pamięta :eviltong:

Sylwia ty kiedyś wpadaj na Mazury na jakąś wystawę a przy okazji jakiś spaceros ;);)

Posted

[quote name='Matusz']
cieszę się, że ktoś tu o mnie jeszcze pamięta :eviltong:

Sylwia ty kiedyś wpadaj na Mazury na jakąś wystawę a przy okazji jakiś spaceros ;);)

Olaboga:crazyeye: Mateusz ja od powiedzmy 7 godzin w domu jestem z Mazur właśnie wróciłam:evil_lol:

Goshka poszczułaś kilkoma fotkami u znowu na spacer z psami powędrowałaś czy jak?:roll:

Posted

[quote name='sylrwia']Olaboga:crazyeye: Mateusz ja od powiedzmy 7 godzin w domu jestem z Mazur właśnie wróciłam:evil_lol:

Goshka poszczułaś kilkoma fotkami u znowu na spacer z psami powędrowałaś czy jak?:roll:

aha, a gdzie byłaś ?:eviltong:

Posted

sylrwia napisał(a):
U Gosi, to dzięki niej udało mi się z rudym skończyć championat litwy bo nas przygarnęła do domku i do autka:loveu:

aaaa:eviltong:
ja jeszcze nie miałem okazji słyszeć tego kumania żab.:eviltong:

Posted

Mati, a bo ty sie tak wybierałeś:evil_lol:
Wczoraj mielismy bardzo przykra przygodę. Przykrą przede wszytskim dla kaczki, która utopiła się w naszym stawie. Zaplątała sie w sieci:-( Kaczora udało się uratować, niestety dla kaczki było za późno. :shake:
Za to posłuzyła jako materiał szkoleniowy;)
Aport z wody
PORTO

i Jazzirka

Posted

Sylwia, wielkie gratulacje!

Gosia - jaki ten rzepak cud miód na jednym ze zdjęć 'hołowczycowych".

Honey - drugie zdjęcie żurawia - the best! Popatrzcie tylko na jego skrzydła, na te pióra! Toż to się rusza na tej fotce!

Ja nie mogę, ja się tu u Was dołuję... że mi zdjęcia nie wychodzą... ani championatu Litwy nie mam... ani Hołowczyca... buuuu :-( I nawet się upić nie mogę.

Posted

[quote name='Saskja']Sylwia, wielkie gratulacje!

Gosia - jaki ten rzepak cud miód na jednym ze zdjęć 'hołowczycowych".

Honey - drugie zdjęcie żurawia - the best! Popatrzcie tylko na jego skrzydła, na te pióra! Toż to się rusza na tej fotce!

Ja nie mogę, ja się tu u Was dołuję... że mi zdjęcia nie wychodzą... ani championatu Litwy nie mam... ani Hołowczyca... buuuu :-( I nawet się upić nie mogę.

Dzieki Saskja, jako jedyna docenilas zurawia :Rose:, a to naprawde trudno uchwycic w ruchu :oops:
Ale nie doluj sie, nikt z nas nie ma tego co Ty - trojki cudownych dzieciakow :loveu: I juz niedlugo bedziesz mieszkala w wymarzonym domku ! A wypic mozemy za Ciebie i z mysla o Tobie :knajpa: Mysle, ze w imieniu wszystkich moge Cie o tym zapewnic ! ;)

Posted

ło ło ło juz nie docenili żurawia......w atikm razie powiem DOCENIAMY :D wszystkich pozostałych zatakło z wrażenia :)

Gosiuuuuuu ja chce wiecej takich zdjęc Portunia!!!!!!

Posted

Goshka obserwuj czy czasami jakieś maluchy kacze w szuwarach nie siedza. Szkoda parki bo pewnie mielibyście je już na stałe.
Zdjęcia Porto z kaczuszka super. :loveu:
A dziś jest poniedziałek, dzwnoiłaś tam?:cool3:
\

Zasil trochę zdjęciami temacik, bo czuję głód zdjęciowy.

Posted

Saskja napisał(a):
Honey, jakie tam pół, półtora raczej, ja jestem Matka Polka Karmicielka.

No dobra, doliczyc do tego dziewiec - to faktycznie, nawet nie naduzywajacy moze zlapac dola ;)

Posted

[FONT=Verdana]Wczoraj dotarła do nas bardzo przykra wiadomość. [FONT=Verdana]ALBA- [/FONT][FONT=Verdana]suczka z naszej hodowli n[/FONT]ie żyje. Zginęła w sposób bezmyślny... Nie potrafię się z tym pogodzić....[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[SIZE=1]Sylwia, szcerze mówiąc daruje sobie. Nie mam ochoty, nie mam juz cierpliwości, nie ma to sensu...

Posted

[quote name='Goshka'][FONT=Verdana]Wczoraj dotarła do nas bardzo przykra wiadomość. [FONT=Verdana]ALBA- [/FONT][FONT=Verdana]suczka z naszej hodowli n[/FONT]ie żyje. Zginęła w sposób bezmyślny... Nie potrafię się z tym pogodzić....[/FONT]

[SIZE=1]Sylwia, szcerze mówiąc daruje sobie. Nie mam ochoty, nie mam juz cierpliwości, nie ma to sensu...

:-(:-(:-( Przykro mi Gosiu :calus::calus: