Honey Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Szpica, dobre :evil_lol: Ja tam dyskutowac nawet nie zamierzam :cool3: Ale zdradze Wam moj sposob na dlugie uszy u psow. Jak sa nieco przykrotkie, to robi sie tak: efekt gwarantowany ! :diabloti: Quote
Honey Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Znowu mi zezarlo avatar... :angryy: Ale juz wiem, ze znikaja tylko te wstawione w czasie ostatniego polrocza, wiec komu nie znika niech lepiej swojego nie rusza! ;) Quote
Goshka Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 He,he, he, ale jak im sie fajnie skrzyżowały ogony:evil_lol: Quote
Goshka Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Cisza jakaś się tu zrobiła.:evil_lol: Wrzucam kilka fotek:cool3: Moja szpica Ari :eviltong:-fota byłaby piękna, gdyby coś mu sie do podwozia nie przyczepiło :diabloti: Arsa:loveu: I zajaczki, ktore spotkalismy z Portem w Płocku:p Quote
lafuma-82 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ImageShack - Image Hosting :: p4110287.jpg Zdjecie jest super, wyglada jakby maluchy mleczko pily, tylko z czego:evil_lol: Quote
Matusz Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 dobry ! :):loveu: ja z niespodzianką :diabloti: a i Gonia sprawdziłem, pomiędzy Uniszewem a Biesalem to jest pełno żurawi, o takich :] Quote
Matusz Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Goshka napisał(a):Jaaaaki piekny bazancior.!!!:crazyeye: Normalnie kocham te ptaszyska:loveu: Mati, a zurawi to pełno i u mnie na pastwisku:lol: szkoda, że wyżły nie polują na żurawie :diabloti: Quote
Goshka Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Jaaaaki piekny bazancior.!!!:crazyeye: Normalnie kocham te ptaszyska:loveu: Mati, a zurawi to pełno i u mnie na pastwisku:lol: Quote
Honey Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Gosia, kapitalna fotka! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (http://img34.imageshack.us/img34/6771/p4110287.jpg) Wooow, Matusz ! SUPER ! :loveu: Quote
Matusz Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Niestety nie ja jestem autorem tych fotek :diabloti:, znalezione w google :diabloti:;) Gosia wpadaj na KORTOWIADĘ, KORTOWIADĘ :lol: Quote
Goshka Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Oj, chciałabym, tyyyyle lat nie byłam, od czasu ukonczenia studiów:shake: Ale.....nie moge:-( Quote
Dumisiowa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Zdjęcie Arka THE BEST:diabloti:!!!! A ty nie płacz mi tu...juz zachciało się na kortowo...ehhhh...znowu spiewałabyś do pustego szampana.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Matusz napisał(a):Niestety nie ja jestem autorem tych fotek :diabloti:, znalezione w google :diabloti:;) No wiesz.. poszedles na latwizne ! :diabloti: Dumisiowa - chcialabym to spiewanie zobaczyc, ale nic to - wyobraze sobie ! :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Honey Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Matusz']ja bym chciał to usłyszeć! :diabloti::cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Matusz, a tu cos specjalnie dla Ciebie: ;) Niestety bazanty to sobie moge jedynie w google poogladac... Albo w rosole! :evil_lol: Quote
Matusz Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 dzięki Honey :) Ja też muszę sie kiedyś wybrać w pole zrobić parę fotek żurawiom, ale jak na razie to czasu brak:shake::razz: a właśnie, czemuż tych bażantów tak mało a żurawi w brud?:eviltong: Quote
Honey Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Bo bazanty maja wiecej naturalnych wrogow?.... A nam sie dzis nudzilo w ta deszczowa pogode, wiec wyciagnelismy treningowa kaczke z zamrazarki :p Quote
Goshka Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Dumisiowa napisał(a):Zdjęcie Arka THE BEST:diabloti:!!!! A ty nie płacz mi tu...juz zachciało się na kortowo...ehhhh...znowu spiewałabyś do pustego szampana.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdrajco!! Tak mnie szkalować publicznie :diabloti: Tylko jej nie prowokujcie, bo jeszcze gotowa zdjecia umiescic:eviltong: Honey, no chwali się, chwali, rewelacyjne aporciki:p Quote
Goshka Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [FONT=Book Antiqua]A my wczoraj wybraliśmy się na wystawę do Druskiennik. FORYŚ zakończył CHAMPIONAT LITWY, a Porto zajął II lokatę w klasie młodzieży. Rude i brązowe:evil_lol:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Rude solo[/FONT]:p [FONT=Book Antiqua]i brązowe[/FONT]:evil_lol: [FONT=Book Antiqua]a do tego jeszcze dereszowate[/FONT]:lol: c.d nastapi;) Quote
Matusz Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Dumisiowa, dawaj te zdjęcia :diabloti::diabloti::diabloti: Rude solo i czekoladowe piękne, nie wspomnę już o dereszu :loveu::loveu::loveu: Quote
Honey Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Brawo Sylwia, brawo Forys !!! :multi: Portkowi bede gratulowac, jak z pierwsza lokata wroci :diabloti: Fotki sliczne, gdzie ten dalszy ciag ?! Quote
Dumisiowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Matusz zdjęc nie mogę NARAZIE pokazać:diabloti: to moja karta przetargowa podczas naszych "siostrzanych" sprzeczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hmmmm czekoladka....słodka i piękna:loveu: Rdza...urocza:loveu: aż dziw, że udało się go złapać w obiektywie:crazyeye::evil_lol: a dereszka...cud, miód i wyżełki :loveu::loveu::loveu: jest prześliczna...... Czekamy na te wspominane C.D - nastapi....:diabloti: Quote
Recommended Posts