Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goshka napisał(a):
Ale poczekamy aż mała szarańcza podrośnie. Plany pewne mam, co z nich uda mi się zrealizować-zobaczymy. Oby nikt mi, tak jak teraz nie przeszkadzał swoimi zgryźliwymi plotkami:diabloti: , a zajął się swoim "podwórkiem" i będzie dobrze.

MATI, dzięki, dzięki, za fotki!!!:loveu:Jak zawsze doskonałe.

niech ktoś tylko spróbuje przeszkadzać:diabloti::mad:

nie ma za co :)

jeszcze pare;) i starczy:p

ja się rozpływam przy tych zdjęciach :loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Arsunia jest absolutnie przeuroczą słodkością:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Jako, że u Gosi tak gościnnie to i ja sobie raz pozwolę:cool3: wiem, że pewnie Goshka nie będzie zachwcyona złwaszcza jednym moim "aspektem hodowlanym":cool3: ale coż raz się żyje....:diabloti:

Ponieważ u Gosi tylko same pięknoty to ja wstawię coś na rozdziawienie paszczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Seria pt. "Obcy kontra Predator" :diabloti: (w roli OBCEGO - ja z aparatem)

Posted

Abstrahując od tego strasznego potffffora na ostatnim zdjeciu - jakie tam cudne tło jest! Jaka zieleń, głębia, ten płot i drzewa... No normalnie do nieprzytomności pięknie. :crazyeye:

Posted

A to tło to piekne podwórko wokół naprawdę rewelacyjnej leśniczówki, w której mieszka Dumisiowa:loveu:
Ale najgorsze, ze ten wielki czarny potwór (moje zdanie o nim Dumsiowa zna:eviltong:) biega po jednym podwórku z Królewiczem :crazyeye:
Biedactwo..:diabloti:

Posted

Cześć Mati:multi: i cześć wszystkim:multi:

Saskja to tylko moje podwórko:lol: a Gosia koloryzuje troszkę:lol:

Ekhm....ten potwór najwiekszy to nie on tylko ONA :diabloti: strasznie tęskni za swoim towarzyszem i niesamowicie nawąchuje zapachy po Królewiczu(narazie nie biegają razem), przy których popiskuje... Królewicz będzie miał z nią dobrze...:cool3: Ona bardzo przywiązuje się i zakochuje w swoim towarzyszu i broni go przed innymi...:loveu: - tak było z jej poprzednim towarzyszem, gdzie jak wypowiadam jego imię to zaczyna go szukać i płacze ze juz go nie ma......

Goshka a może tak pokażesz championy frankfurtu:diabloti:?? wyjdzie przynajmniej na to, że nie tylko ja mam takie bydlę w domu:evil_lol:

Posted

hehehe...% są fajne:diabloti: a to, że je lubie to mam po niejakiej Pani G. - właścicielki tegoż wątku:evil_lol:

Arkadiusz to urodzony model:loveu::loveu::loveu::loveu: jego wyraz mordeczki mówi sam za siebie - Jestem Fuhrer!:diabloti:

Posted

OOO, Honey ma avatar:multi:

A ja się włascicielka tego watku nie czuje, poniewaz został utworzony bez mojego udziału.:eviltong: Ba, nawet tytuł został mu nadany "z urzędu" :evil_lol:
Kasiu, a jak tam fryzy?

Posted

Avatar pojawia sie i znika, za to Dumisiowa juz go nie ma! Zemsta jest slodka :diabloti:
A, czy ja dobrze rozumiem, ze to nie Twoj watek? A czyj? Wiem! Nasz wspolny! :evil_lol:

A jezeli chodzi o fryzy, to... kon by sie usmial :eviltong:

Posted

Hehehehehehe, pocztówkowa fota:evil_lol: Moja Kari tak sie nie usmiecha :eviltong:

Ale nie wiem czy zauwazyłyscie, ze posty nie przeskakuja. :crazyeye:

Posted

[SIZE="1"]Cale szczescie, ze przestaly skakac!

A tak Twoja robi?

Zrobilabys jej jakies zdjecie, a nie tak...jak od macochy biedaczka :cool3:

Posted

Saskja napisał(a):
Tylko popatrzcie na te tylne nóżki i doopkę. Mój Jacek tak wygląda, jak go przewijam :evil_lol:

Saskja ale na zdjęciach to Twój Jacek wygląda na "blondyna" a nie taki "węgielek":evil_lol:

Posted

Hihihi, wyobrazilam sobie taka pieluche, na 650 kilogramowego "oseska" :crazyeye: a pozniej jej zawartosc... :smhair2::megagrin::megagrin::megagrin:

Saskja - jak sie Jacus miewa? A Ty, w porzadku ?

Sylwia - obawiam sie, ze to na moj widok tak padla ... :evil_lol:

Posted

Honey, no co, zawartość byłaby pączuszkowa przecież.

A jak się miewam? Nooo (ziewnięcie), cudooownie (ziewnięcie), tylko dlaczego dzieci nie odróżniają dnia od noooooocy (ziewnięcie), to nie wiem, no nie wiem.

A Jacuś się miewa znakomicie, niczego mu chyba nie brakuje, sądząc po ilości zmienianych pieluszek i nocnych karmień :evil_lol:

Posted

Uwaga dziewczyny (i nie tylko) administracja czuwa właśnie zauważyłam, że wycięto i stworzona podgrupę munsterlandery :evil_lol: więc Honey uważaj bo Ci Twoje czarnule wytną i może ulokują w innych grupach np.: grupa 00 - rasy chwilowo nieuznane, albo grupa Extra kundelki lub extra dzikie psowate może ...:hmmmm: jako koooo(ń)...joty:roflt::roflt:

Proszę przyjmować moją wypowiedź "na miękko" (jak to rzecze pewien Tomcio);)