Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co tam..nieskromna będę..udały ci się Kasiu chrzesniaki:eviltong:
Chociaz "do wyzła niepodobne" :diabloti:

Saskja, ty tez masz co cmoktać teraz, oj masz :loveu:

Posted

[quote name='Goshka']A co tam..nieskromna będę..udały ci się Kasiu chrzesniaki:eviltong:
Chociaz "do wyzła niepodobne" :diabloti:
]
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

[SIZE="1"]zezarlo mi avatar... i zwrocic nie chce !..

Posted

Ekhm.... Mój królewicz każe przekazać cioci chrzestnej, że jest wzywana na dywanik :diabloti:

a fryzyjki zwinęłam JA w odwecie:cool3: i zwracać nie zamierzam:evil_lol: to bądź co bądź nie zdrowe jest ...to zwracanie rzecz jasna....:diabloti:

Saskja ale masz teraz do wymiętoszenia :loveu::loveu:

Posted

Dumisiowa napisał(a):
Ekhm.... Mój królewicz każe przekazać cioci chrzestnej, że jest wzywana na dywanik :diabloti:

a fryzyjki zwinęłam JA w odwecie:cool3: i zwracać nie zamierzam:evil_lol: to bądź co bądź nie zdrowe jest ...to zwracanie rzecz jasna....:diabloti:

Ups...:oops: Mam L-4, nie moge sie obecnie stawic ! :evil_lol:

A co do zwracania...:ekmm: to napewno nie jest przyjemne, zwlaszcza po...:chlup: ! hihi Ale brunetki oddaj! Smutno mi bez nich !!!

Posted

Może przyjemne nie jest, ale na pewno OCZYSZCZAJĄCE:evil_lol::eviltong:
Ale o czym my tu. Zdjecia moze byscie jakies wstawily.:diabloti:
A jak juz przy niewyzłach jestesmy: AVANTI:loveu: -siostra królewicza i tej co aportuje:eviltong:- tatusiowa córa, tzn.mieszka u tatusia

Posted

Honey napisał(a):
Ups...:oops: Mam L-4, nie moge sie obecnie stawic ! :evil_lol:

A co do zwracania...:ekmm: to napewno nie jest przyjemne, zwlaszcza po...:chlup: ! hihi Ale brunetki oddaj! Smutno mi bez nich !!!

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

no nie dasz się nacieszyć brunetkami nie dasz.....

Posted

Honey, jakie piękne laski, super zdjęcia.

Dumisiowa, nie bardzo się garnie do pokazania swojego malca

Ale te długaśne uszy trzeba światu pokazać:loveu:

W Łodzi też pada :placz:

Posted

[quote name='Honey']Sliczna !!! :loveu:

Gosiu, a moge Ci tu kilka frizich fotek wkleic?...

(dlaczego odpowiedz jest powyzej Twojego postu? hm...)

Na dogo wszystko jest mozliwe:roll:
A frizie fotki jak najbardziej, a jak juz zaczniesz wklejac to od razu FAMika poprosze równiez:loveu::evil_lol:

Kurcze, fatalna pogoda za oknem. :shake:

Posted

Faktycznie, wszyscy maja fotki ! hihihi
lafuma - tez sie zastanawialam, czy tej nie wkleic. Urocza jest, prawda? :loveu:

To korzystajac z goscinnosci gospodyni i na jej wyrazne zyczenie - Famcia :)
Dzis konczy osiem miesiecy.

Posted

oj Avanti - cudna:loveu: - ale niema co sie dziwić toż to siostra królewicza :cool3:

A dziewczyny grzywiaste pięknotki!!!

popieram prosbę Gosi - Famcię chcemy też:) ja poprosze tez o moje ulubione charakterne dziewczyny - Citę i Cleę :cool3:

Gośka ty tez sie nie obijaj tylko wklepuj jeszcze jakies fotki!

Posted

Dumisiowa napisał(a):

popieram prosbę Gosi - Famcię chcemy też:) ja poprosze tez o moje ulubione charakterne dziewczyny - Citę i Cleę :cool3:

Tia... i nagrabie sobie u Gosi... :diabloti:

Ale Iwona ma racje - dawaj nastepne fotki !!! :evil_lol:

Posted

[quote name='lafuma-82']
Ale te długaśne uszy trzeba światu pokazać:loveu:

W Łodzi też pada :placz:

Hmm, no własnie coś długie te uszy.:diabloti: Muszę JAzzirę wziać na przesłuchanie:mad:
Ale Brunetki....ech, brak mi słow dosłownie. Zaprzegacie je znowu? CZy leniuchuja i za darmo trawe jedzą :lol::lol:??

No widze ,ze wszedzie pada. Ja chyba dzis sobie odpuszcze odchudzanie Jazziry i umiesnianie Portka:eviltong:

Ale przestawiaja się te posty

Posted

To ja Wam zdradzę tajemnicę, dlaczego posty przeskakują i odpowiedź wyskakuje przed pytaniem. A to dlatego, że nie mamy zsynchronizowanych "zegarków" w komputerach. Np. gdy Goshka pisała swojego posta, u niej była 14:27 - taki czas się wyświetla na poście. A u mnie w tym samym momencie komputer pokazuje 14:25. Czyli jeśli teraz kliknę "wyślij", to mój post wskoczy przed jej post, bo ma wcześniejszy czas. Nie wiem, czy ktokolwiek coś z moich wywodów zrozumiał. Generalnie z odpowiedzią trzeba poczekać, az minie u nas ta godzina, która była w poprzednim poście. I własnie poczekałam, i u mnie jest teraz 14:28.

Posted

Goshka napisał(a):
Nieee, jak ona to zrobiła, ze tak jej uszy staneły???:crazyeye: To jak w reklamie szamponów co?? NA nitce jakiejs jej podniosłas???:evil_lol::evil_lol::eviltong: Spryciaro :evil_lol:

No co ty... reklam pedigree nie ogladasz ??!!! :evil_lol:

Saskja, to pewnie cos z synchronizacja czasu, ale dzisiaj wybitnie swiruje...

Posted

Goshka napisał(a):
Nieee, jak ona to zrobiła, ze tak jej uszy staneły???:crazyeye: To jak w reklamie szamponów co?? NA nitce jakiejs jej podniosłas???:evil_lol::evil_lol::eviltong: Spryciaro :evil_lol:

No co ty... reklam pedigree nie ogladasz ??!!! :evil_lol:

Saskja, to pewnie cos z synchronizacja czasu, ale dzisiaj wybitnie swiruje...
(albo za duzo tu jednoczesnie 'swirnietych' :diabloti:)

Posted

Posted

Saskja napisał(a):
:razz: Eeee, moja teoria się wali, bo na poście wyświetliła sie inna godzina...

Dogo jest/było (nie wiem czy zwiększyli) na chyba 4 serwerach i te serwery nie sa ze sobą zsynchornizowane i dlatego taki miks :P

Honey ale koniska piekne:loveu: