Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosia, to ostatnie zdjęcie fantastyczne !:evil_lol:
Nie wiem o co im poszło ale sądząc po minie Ariego to Jazzirka mu nawsadzała, moze Aris za bardzo do przodu leci a powienien sie chłopak z tyłu trzymać :cool3:

• 7 months later...
Posted

Fotek zbyt wielu nie mam , bo i czasu mi nie starcza. Ale jak tylko napięty okres sie zakonczy to obiecuję, że coś wstawię. :cool3:
A na razie latająca "ciężarówka":crazyeye:

Posted

No właśnie, ja już się wcześniej zastanawiałem, czy ta ciężarówka latająca to jest Jazzira :diabloti: bo jakoś chudo wyszła :eviltong: ale to jednak ona:loveu: ten lot ją wyszczuplił w talii:p

• 2 weeks later...
Posted

Oto piękna 9-teczka (najpiękniejsza na świecie całym:cool3:):loveu::loveu:
Jest taka jedna osoba, której rady,doświadczenie oraz przede wszystkim spokój (którego mi osobiście brakowało) sprawiły, iż ta cudowna dziewiąteczka leży sobie spokojnie cała i zdrowa i zniekształca sutki Jazzirki:)
Kasiu- Honey, dziękuję za wszystko :)

Posted

[quote name='Goshka']Oto piękna 9-teczka (najpiękniejsza na świecie całym:cool3:):loveu::loveu:
Jest taka jedna osoba, której rady,doświadczenie oraz przede wszystkim spokój (którego mi osobiście brakowało) sprawiły, iż ta cudowna dziewiąteczka leży sobie spokojnie cała i zdrowa i zniekształca sutki Jazzirki:)
Kasiu- Honey, dziękuję za wszystko :)

dokładnie !! najpiękniejsza na całym świecie :multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Gosiu, dziekuje serdecznie za mile slowa, ale chyba mnie troche przeceniasz ! :lol:
Pomiziaj cala dziewiatke chrzesniakow ode mnie ! :loveu:

Ps. Wciaz dumam nad tym ostatnim smsem od Ciebie. Moze to zalegle z tym obecnym jakos polaczyc? Zdzwonimy sie i moze wspolnie cos wymyslimy :razz: