Kamila_s Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Jadziu ale lalunia:loveu::loveu: jak tam dzisiaj sie czuje Melbusia????:loveu: Quote
jagoda053 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Prawda,że śliczniusia?Wczoraj mi ochrzciła przedpokój a dziś salonik troszkę,bo w porę zauważyłam:megagrin:.Rano troszeczkę płakała ale później zajęła się zaprzyjaźnianiem z Zibim i jej przeszło.Jak przyjechałam z zakupów(była pod opieką najmłodszej córki)to coraz lepiej sobie poczyna;),już zaczyna się bawić,a rano wpadła do sypialni i dawaj na łóżko ha ha tak się rozkosznie rozkładała jakby to było jej łóżko:evil_lol:.No ale niestety musiała je opuścić....Ci co już adoptowali siostry Melby to na pewno zauważyli,że to są mądre psiaczki,a ci którzy się zastanawiają to niech się pospieszą,bo warto:loveu: Quote
MartynaP Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 odrazu sie przyznam ze nie czytalam watku :oops: czy moze mi ktos strescic jak maja sie maluchy ktore juz w domach a ktore nie ;) Quote
jayo Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [SIZE="3"]Malwa pojechala do domu !!!!!! Aleksandra jestes Wielka :loveu::loveu::loveu::loveu: Jeszcze domu szuka Sasza http://allegro.pl/item416800664_szczeniak_sasza_sliczna_czarna_podpalana_sunia.html i Margot http://allegro.pl/item416754608_szczeniak_margo_sunia_z_klapnietym_uszkiem.html Quote
Aleksandra_B Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Jagoda, serdeczne dzięki za zdjęcia i relację. Właśnie siedzimy z Mamą przed komputerem i cieszymy się z tego cudownego uśmiechu Melbusi na pyszczku :) Pozdrawiamy serdecznie i mamy nadzieję na dalsze wieści :multi: Quote
Aleksandra_B Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 A Malwusia pojechała do domu. Na szybko wystawiłam jej allegro w piątek rano, zaraz przed wyjazdem na działkę. Godzinę czy półtorej godziny później gdy jechałam zadzwonił telefon... no i okazało się, że to teraźniejszy domek Malwy :) Mam nadzieję, że zawitają tutaj na dogo nowi właściciele Malwy :cool3: Nie straszna im była alergia Malwusi za co ukłony. Quote
Aleksandra_B Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Troszkę zdjęć ;) Malwunia jeszcze u nas: Quote
Inez de Villaro Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Piękna..........jak one wszystkie...wyjątkowe psy Quote
jagoda053 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Aleksandro nie ma za co;),co jakiś czas w miarę możliwości będę uaktualniać zdjęcia i informację.Mam nadzieję,że Malwa będzie miała znacznie więcej szczęścia niż przy poprzedniej adopcji:razz:.Mam pytanie czy mogę Melbie kupić kostkę do gryzienia-chodzi mi o te które sprzedają w sklepach zoologicznych Quote
Aleksandra_B Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 a co mi tam, jeszcze trochę ;) Sasza: Quote
esperanza Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Myślę, że Margot już niedługo będzie miała dom :razz: Jayo pracuje, by nie była tam samotna :evil_lol: Quote
Aleksandra_B Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 esperanza napisał(a):Myślę, że Margot już niedługo będzie miała dom :razz: Jayo pracuje, by nie była tam samotna :evil_lol: A cóż to za domek? :cool3: Quote
emilia2280 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Piékne dzieci. Oby znalazly tak dobre domki jak DT u mamy Oli. Quote
esperanza Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Aleksandra_B napisał(a):A cóż to za domek? :cool3: Nie znam szczegółów, ale chyba w Gliwicach, z odbiorem w Krakowie. Quote
Aleksandra_B Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Fajnie by było gdyby nie była samotna bo dziewczyny są bardzo ze sobą związane. W tej chwili zostały dwie i łażą ze sobą wszędzie, bawią się jak szalone. Dobrze gdyby znalazły obie domy z towarzystwem. Zawsze szkoda rozdzielać zżyte ze sobą rodzeństwo :( Quote
jayo Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Wlasnie wrocilam z transportow psich i jestem zaczarowana !!! szkoda, ze do Was nie zajrzalam na dzialke - dziewczyny sa takie cudne ! a to przekrzywione ucho Margo jest najlepsze :-) Quote
Aleksandra_B Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Trzeba było wpadać ;) Jeszcze na dobranoc wstawię fotki Margo i Saszki, zabawy już po wyjeździe Malwuni: Quote
zmierzchnica Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Znam ten domek w Gliwicach :cool3: Jeśli wszystko wyjdzie, to pieski będą miały super :loveu: Quote
jayo Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 zmierzchnica napisał(a):Znam ten domek w Gliwicach :cool3: Jeśli wszystko wyjdzie, to pieski będą miały super :loveu: ?? podziel sie ze mna ta znajomoscia, to zaoszczedzimy czasu domkowi i poszukamy juz tylko transportu :-) Quote
Recommended Posts