Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prawda,że śliczniusia?Wczoraj mi ochrzciła przedpokój a dziś salonik troszkę,bo w porę zauważyłam:megagrin:.Rano troszeczkę płakała ale później zajęła się zaprzyjaźnianiem z Zibim i jej przeszło.Jak przyjechałam z zakupów(była pod opieką najmłodszej córki)to coraz lepiej sobie poczyna;),już zaczyna się bawić,a rano wpadła do sypialni i dawaj na łóżko ha ha tak się rozkosznie rozkładała jakby to było jej łóżko:evil_lol:.No ale niestety musiała je opuścić....Ci co już adoptowali siostry Melby to na pewno zauważyli,że to są mądre psiaczki,a ci którzy się zastanawiają to niech się pospieszą,bo warto:loveu:

Posted

Jagoda, serdeczne dzięki za zdjęcia i relację. Właśnie siedzimy z Mamą przed komputerem i cieszymy się z tego cudownego uśmiechu Melbusi na pyszczku :)

Pozdrawiamy serdecznie i mamy nadzieję na dalsze wieści :multi:

Posted

A Malwusia pojechała do domu.

Na szybko wystawiłam jej allegro w piątek rano, zaraz przed wyjazdem na działkę. Godzinę czy półtorej godziny później gdy jechałam zadzwonił telefon... no i okazało się, że to teraźniejszy domek Malwy :)

Mam nadzieję, że zawitają tutaj na dogo nowi właściciele Malwy :cool3:
Nie straszna im była alergia Malwusi za co ukłony.

Posted

Aleksandro nie ma za co;),co jakiś czas w miarę możliwości będę uaktualniać zdjęcia i informację.Mam nadzieję,że Malwa będzie miała znacznie więcej szczęścia niż przy poprzedniej adopcji:razz:.Mam pytanie czy mogę Melbie kupić kostkę do gryzienia-chodzi mi o te które sprzedają w sklepach zoologicznych

Posted

Fajnie by było gdyby nie była samotna bo dziewczyny są bardzo ze sobą związane. W tej chwili zostały dwie i łażą ze sobą wszędzie, bawią się jak szalone. Dobrze gdyby znalazły obie domy z towarzystwem.

Zawsze szkoda rozdzielać zżyte ze sobą rodzeństwo :(

Posted

Wlasnie wrocilam z transportow psich i jestem zaczarowana !!!
szkoda, ze do Was nie zajrzalam na dzialke - dziewczyny sa takie cudne !

a to przekrzywione ucho Margo jest najlepsze :-)

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Znam ten domek w Gliwicach :cool3: Jeśli wszystko wyjdzie, to pieski będą miały super :loveu:

?? podziel sie ze mna ta znajomoscia, to zaoszczedzimy czasu domkowi i poszukamy juz tylko transportu :-)