Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masz rację,ale tak szczerze to co my teraz mamy bez ulepszaczy,polepszaczy itp?Prawdę powiedziawszy to już nic-no chyba,że sami sobie wyhodujemy jarzynkę albo np świnkę.Niestety i dlatego coraz więcej ludzi i zwierząt ma wszelkiego rodzaju uczulenie-ja z średnią córką jesteśmy alergikami.Kurczaków to chyba wogóle nie powinno się dawać psiakom...

Posted

Wołowina też??To czemu weterynarze tak bardzo ją polecają zwłaszcza szczeniakom?Dziewczyny zmykam,bo muszę się przygotować do pracy;).Zaglądnę jak wrócę tzn ok.23.30 pa

Posted

Piękne dziewczyny. One na razie maja u mnie wspólne allegro, ale mając tyle zdjęc chyba warto się pokusic o oddzielne aukcje. One jednak są skuteczniejsze.

Czy Melba idzie do domku do jagoda053??

Posted

Reno, ja wystawię Margo i Saszkę za chwilę jako oddzielne aukcje.
Z Malwą na razie się powstrzymam bo jestem w kontakcie z pewną Panią...
Melba jedzie niedługo do Jagody więc jej w ogóle nie trzeba wystawiać aukcji.

Sasza, Margo i Melba zostały zaszczepione w sobotę. Malwa jeszcze chwilowo musi się wzmocnić. Ale jest już lepiej, brzucho się nie wzdyma, jest wesolutka, żywa, myślę, że wszystko jest na dobrej drodze.

Socjal dziewczyny też mają niezły bo na stałe jest tam jeden pies i 3 koty. W weekend dojechałam z 3 dodatkowymi więc było 8 psów i 3 koty, także wesoło. Odruchy dziewczyny mają super, żadnej agresji, naprawdę świetne psiaki.

Posted

No to super. czyli jak moje allegro zbiorowe się skończy juz go nie odnawiam.
A wiecie może coś o tej suni ze wsi po mix nowofunlandce? Mam jakichs obserwatorów na aukcji, ale nie wiem czy ktos się kontaktował.

Posted

Reno2001 napisał(a):
No to super. czyli jak moje allegro zbiorowe się skończy juz go nie odnawiam.
A wiecie może coś o tej suni ze wsi po mix nowofunlandce? Mam jakichs obserwatorów na aukcji, ale nie wiem czy ktos się kontaktował.

Tak, był telefon do esperanzy. Ponieważ jest na urlopie będę się umawiać z osobami zainteresowanymi tą sunią. Najprawdopodobniej w czwartek. Dam znać co z tego wyszło.

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
Tak, był telefon do esperanzy. Ponieważ jest na urlopie będę się umawiać z osobami zainteresowanymi tą sunią. Najprawdopodobniej w czwartek. Dam znać co z tego wyszło.

Super. Czekam więc na info. Mam nadzieję, ze będzie pozytywne ;).

Posted

[quote name='Karilka']Gdzie one są? Są bezpieczne, prawda?:loveu::loveu::loveu:

Karilka, jasne, że są bezpieczne :loveu:.
A obroża doszła. I to dawno. Tylko poczta nie raczyła mnie o tym poinformowac :mad:. Ale już ją mam :multi::multi::multi:!