Inez de Villaro Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 właśnie m ówię o indyku jako zamienniku kurczaka....wołowina tę uczula:( Quote
jagoda053 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Masz rację,ale tak szczerze to co my teraz mamy bez ulepszaczy,polepszaczy itp?Prawdę powiedziawszy to już nic-no chyba,że sami sobie wyhodujemy jarzynkę albo np świnkę.Niestety i dlatego coraz więcej ludzi i zwierząt ma wszelkiego rodzaju uczulenie-ja z średnią córką jesteśmy alergikami.Kurczaków to chyba wogóle nie powinno się dawać psiakom... Quote
Inez de Villaro Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ja daję kurczaki...u mnie jest ok...to zależy od psa, samemu trzeba spróbować. Quote
jagoda053 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Wołowina też??To czemu weterynarze tak bardzo ją polecają zwłaszcza szczeniakom?Dziewczyny zmykam,bo muszę się przygotować do pracy;).Zaglądnę jak wrócę tzn ok.23.30 pa Quote
Aleksandra_B Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 zdjęcia dziewczyn z weekendu najpierw Malwa Quote
Kamila_s Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ooo Bozunciu co za slodycz!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Quote
Reno2001 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Piękne dziewczyny. One na razie maja u mnie wspólne allegro, ale mając tyle zdjęc chyba warto się pokusic o oddzielne aukcje. One jednak są skuteczniejsze. Czy Melba idzie do domku do jagoda053?? Quote
Reno2001 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Bosssskie są :loveu:. Piszcie co z tym allegro. Quote
Aleksandra_B Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 i już specjalnie dla Jagody ;) Melbunia Quote
Kamila_s Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 no nie...zostalam rozlozona na lopatki tymi zdjeciami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a te klapiace uszka maja przecudne!!! Quote
Aleksandra_B Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Reno, ja wystawię Margo i Saszkę za chwilę jako oddzielne aukcje. Z Malwą na razie się powstrzymam bo jestem w kontakcie z pewną Panią... Melba jedzie niedługo do Jagody więc jej w ogóle nie trzeba wystawiać aukcji. Sasza, Margo i Melba zostały zaszczepione w sobotę. Malwa jeszcze chwilowo musi się wzmocnić. Ale jest już lepiej, brzucho się nie wzdyma, jest wesolutka, żywa, myślę, że wszystko jest na dobrej drodze. Socjal dziewczyny też mają niezły bo na stałe jest tam jeden pies i 3 koty. W weekend dojechałam z 3 dodatkowymi więc było 8 psów i 3 koty, także wesoło. Odruchy dziewczyny mają super, żadnej agresji, naprawdę świetne psiaki. Quote
Reno2001 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No to super. czyli jak moje allegro zbiorowe się skończy juz go nie odnawiam. A wiecie może coś o tej suni ze wsi po mix nowofunlandce? Mam jakichs obserwatorów na aukcji, ale nie wiem czy ktos się kontaktował. Quote
Aleksandra_B Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Reno2001 napisał(a):No to super. czyli jak moje allegro zbiorowe się skończy juz go nie odnawiam. A wiecie może coś o tej suni ze wsi po mix nowofunlandce? Mam jakichs obserwatorów na aukcji, ale nie wiem czy ktos się kontaktował. Tak, był telefon do esperanzy. Ponieważ jest na urlopie będę się umawiać z osobami zainteresowanymi tą sunią. Najprawdopodobniej w czwartek. Dam znać co z tego wyszło. Quote
Reno2001 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Aleksandra_B napisał(a):Tak, był telefon do esperanzy. Ponieważ jest na urlopie będę się umawiać z osobami zainteresowanymi tą sunią. Najprawdopodobniej w czwartek. Dam znać co z tego wyszło. Super. Czekam więc na info. Mam nadzieję, ze będzie pozytywne ;). Quote
Ra_dunia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 :loveu:ależ piekne zdjęcia :loveu: A sunieczki wyglądają rewelacyjnie :loveu: Quote
Karilka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Gdzie one są? Są bezpieczne, prawda?:loveu::loveu::loveu: Quote
Reno2001 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Karilka']Gdzie one są? Są bezpieczne, prawda?:loveu::loveu::loveu: Karilka, jasne, że są bezpieczne :loveu:. A obroża doszła. I to dawno. Tylko poczta nie raczyła mnie o tym poinformowac :mad:. Ale już ją mam :multi::multi::multi:! Quote
Recommended Posts