jayo Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='sojczyk']Pieski biegną razem na lotnisku :) Przecudne sa :-) Quote
jagoda053 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Dziewczyny a jak się wkleja zdjęcia?Pomóżcie mi bo poprzednio to Paros za mnie je dodała:oops: Quote
jayo Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='jagoda053']Dziewczyny a jak się wkleja zdjęcia?Pomóżcie mi bo poprzednio to Paros za mnie je dodała:oops: wyslij do mnie - jayo@jayo.eu.org, wkleje :cool3: Quote
jagoda053 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Jayo dzięki wielkie za pomoc właśnie lecą do Ciebie zdjęcia z Melbusią i Zibim:lol:.Zobaczycie jak wypiękniała dziewczynka i jaka jest już duża :) Quote
esperanza Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Gdzie zdjęcia ? :cool3: Ale dziewczyny urosły :-o Quote
jayo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 jagoda053 napisał(a):Jayo dzięki wielkie za pomoc właśnie lecą do Ciebie zdjęcia z Melbusią i Zibim:lol:.Zobaczycie jak wypiękniała dziewczynka i jaka jest już duża :) Nic do mnie nie dolecialo :( Wysylalas mailem czy jakims innym pegazem ? :lol: Quote
jagoda053 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='jayo']Nic do mnie nie dolecialo :( Wysylalas mailem czy jakims innym pegazem ? :lol: Wysyłałam mailem ale czy podałaś mi prawidłowy adres-jayo@jayo.eu.org? Quote
Aleksandra_B Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Myślę, że adres jest taki: jayo@jayo.eu.org Quote
jagoda053 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Oleńko ale ja właśnie na ten adres wysłałam i jayo nie dostała zdjęć,znalazłam inny jej adres i właśnie próbuję ponownie przesłać.Zobaczymy czy tym razem się uda:mad: Quote
Aleksandra_B Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 jagoda053 napisał(a):Oleńko ale ja właśnie na ten adres wysłałam i jayo nie dostała zdjęć,znalazłam inny jej adres i właśnie próbuję ponownie przesłać.Zobaczymy czy tym razem się uda:mad: Oby, oby, bo ciekawa jestem jak łaciatka Melbusia wygląda :cool3: Quote
jagoda053 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Olu a może Ty pomogłabyś mi we wstawianiu zdjęć co?Przecież nie mogę bez końca kogoś wciąż prosić,żeby za mnie to robił:shake: Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jagoda - wchodzisz na stronę : http://www.imageshack.us/ robisz przeglądaj wybierasz zdjęcie, które chcesz tu wkleić robisz "resize image" (najlepiej na 640 x 480) lub mniej i klikasz na "host it" zdjęcie jest zmniejszane i po pewnym czasie pojawi się i ono i linki do niego... wybierasz na samym dole shoe advanced linking i pokaże Ci się Direct link to image kopiujesz ten link i wklejasz tutaj używając przedostatniej ikonki na górnym pasku wiadomości (wstaw obrazek). Pojawi się okienko: Proszę wpisać adres URL do Twojego obrazka: i tam wklejasz skopiowanego linka Robisz ok i już wszyscy powinniśmy widzieć Twoje zdjęcia :D Quote
Aleksandra_B Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Można też skorzystać z fotosik.pl - mi się wydaje dużo przyjaźniejszy. Quote
paros Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='jagoda053']Olu a może Ty pomogłabyś mi we wstawianiu zdjęć co?Przecież nie mogę bez końca kogoś wciąż prosić,żeby za mnie to robił:shake: Jagoda dostałam fotki ślicznej Melbusi - duża dziewczynka z niej :lol: Muszę je obrobić i po południu wstawię resztę, teraz wklejam dwa;) Mnie nie musisz prosić, przysyłasz i masz wstawione:lol: Quote
jagoda053 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Oleńko wielkie dzięki,sprubóję następnym razem i Tobie Paros również należy się duuuuży buziolek:loveu:,jesteście kochane :) Quote
paros Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Oto jestem ja, Melbusia Jagody :lol: Urosłam już trochę ;) uczę się od starszej koleżanki ;) Quote
jayo Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Paros - widac masz latwiejszy adres mailowy, a moze mi wpada w spam..:shake: Sunia wyglada jakby ktos jej glowe doprawil z innego psa :evil_lol: Quote
Aleksandra_B Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jagoda, dziękuję :loveu::loveu: Pięknie Melbusia wyrosła :loveu: Quote
Aleksandra_B Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A czy ta rozkopana ziemia za Melbusią to jej sprawka? :diabloti: Quote
jagoda053 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 :evil_lol: haha po trosze tak,bo w kopaniu pomagal jej też Zibi.Jayo no co Ty przesież to Melbuni łebek:).Pozdrawiam Was cieplutko i za jakiś czas spróbóję już sama wrzucić parę zdjęć;) Quote
Kamila_s Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jagoda..Mlebusia jest boska... mi sie podoba na tym zdjeciu,gdzie szczeka ,z tym przeslodkim pyszczkiem:-)) i jakie ma lapki???!!!:crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jagoda053 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ups popełniłam gafę,Ra dunia sorki to tak z rozpędu i małego zamieszania zamiast Tobie to podziękowałam Oli:crazyeye:,Kamilko a mnie się podoba jak razem próbują bawić się jednym patykiem:lol: i oczywiście jak zawsze to Melba wygrała:razz:.Jak na razie to u mojej pieszczochy jest wszystko w jak najlepszym porządku,suchy pokarm się sprawdził,ale woli gotowane i raczej co drugi dzień go przegryza.Uwielbia spacery i jak mam wolne,to gdy widzi,że ubieram spacerniaki(buty)jest cała w skowronkach,czasem nawet mam problem żeby się ubrać tak się cieszy.Zabieram obydwa piesy i nie ma nas nawet 2 godzinki,natomiast wieczorem godzinkę,więc jak wracamy to mają dość,ale są szczęśliwi,bo się wybiegają,wyszaleją nie to co w mieście.Odezwę się za jakiś czas a teraz uciekam troszeczkę posprzątać,bo popołudniu mam mieć gości.Pa Quote
Recommended Posts