Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jagoda053 napisał(a):
Jayo dzięki wielkie za pomoc właśnie lecą do Ciebie zdjęcia z Melbusią i Zibim:lol:.Zobaczycie jak wypiękniała dziewczynka i jaka jest już duża :)

Nic do mnie nie dolecialo :(
Wysylalas mailem czy jakims innym pegazem ? :lol:

Posted

jagoda053 napisał(a):
Oleńko ale ja właśnie na ten adres wysłałam i jayo nie dostała zdjęć,znalazłam inny jej adres i właśnie próbuję ponownie przesłać.Zobaczymy czy tym razem się uda:mad:

Oby, oby, bo ciekawa jestem jak łaciatka Melbusia wygląda :cool3:

Posted

Jagoda - wchodzisz na stronę : http://www.imageshack.us/
robisz przeglądaj
wybierasz zdjęcie, które chcesz tu wkleić
robisz "resize image" (najlepiej na 640 x 480) lub mniej
i klikasz na "host it"
zdjęcie jest zmniejszane i po pewnym czasie pojawi się i ono i linki do niego...
wybierasz na samym dole shoe advanced linking i pokaże Ci się Direct link to image
kopiujesz ten link i wklejasz tutaj używając przedostatniej ikonki na górnym pasku wiadomości (wstaw obrazek).
Pojawi się okienko: Proszę wpisać adres URL do Twojego obrazka:
i tam wklejasz skopiowanego linka
Robisz ok i już wszyscy powinniśmy widzieć Twoje zdjęcia :D

Posted

[quote name='jagoda053']Olu a może Ty pomogłabyś mi we wstawianiu zdjęć co?Przecież nie mogę bez końca kogoś wciąż prosić,żeby za mnie to robił:shake:

Jagoda dostałam fotki ślicznej Melbusi - duża dziewczynka z niej :lol:
Muszę je obrobić i po południu wstawię resztę, teraz wklejam dwa;)

Mnie nie musisz prosić, przysyłasz i masz wstawione:lol:

Posted

Paros - widac masz latwiejszy adres mailowy, a moze mi wpada w spam..:shake:

Sunia wyglada jakby ktos jej glowe doprawil z innego psa :evil_lol:

Posted

:evil_lol: haha po trosze tak,bo w kopaniu pomagal jej też Zibi.Jayo no co Ty przesież to Melbuni łebek:).Pozdrawiam Was cieplutko i za jakiś czas spróbóję już sama wrzucić parę zdjęć;)

Posted

ups popełniłam gafę,Ra dunia sorki to tak z rozpędu i małego zamieszania zamiast Tobie to podziękowałam Oli:crazyeye:,Kamilko a mnie się podoba jak razem próbują bawić się jednym patykiem:lol: i oczywiście jak zawsze to Melba wygrała:razz:.Jak na razie to u mojej pieszczochy jest wszystko w jak najlepszym porządku,suchy pokarm się sprawdził,ale woli gotowane i raczej co drugi dzień go przegryza.Uwielbia spacery i jak mam wolne,to gdy widzi,że ubieram spacerniaki(buty)jest cała w skowronkach,czasem nawet mam problem żeby się ubrać tak się cieszy.Zabieram obydwa piesy i nie ma nas nawet 2 godzinki,natomiast wieczorem godzinkę,więc jak wracamy to mają dość,ale są szczęśliwi,bo się wybiegają,wyszaleją nie to co w mieście.Odezwę się za jakiś czas a teraz uciekam troszeczkę posprzątać,bo popołudniu mam mieć gości.Pa