zmierzchnica Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 jayo napisał(a):?? podziel sie ze mna ta znajomoscia, to zaoszczedzimy czasu domkowi i poszukamy juz tylko transportu :-) A są już całkiem zdecydowani? :p To przyjaciele rodziny, ludzie bardzo kochający psiaki :loveu: Znaleźli sunie na allegro. Moim zdaniem odpowiedzialni i kompetentni :p Quote
jayo Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 zmierzchnica napisał(a):A są już całkiem zdecydowani? :p To przyjaciele rodziny, ludzie bardzo kochający psiaki :loveu: Znaleźli sunie na allegro. Moim zdaniem odpowiedzialni i kompetentni :p Mam taka nadzieje.. Jutro sie tego dowiem, dzis wyslalam wzor umowy adopcyjnej. Quote
sojczyk Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Witam, To ja właśnie i moja rodzina mamy zamiar adoptować Sasze i Margo :) Jutro będziemy dzwonić w tej sprawie i mam nadzieję, że coś ustalimy:lol: Quote
zmierzchnica Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 sojczyk napisał(a):Witam, To ja właśnie i moja rodzina mamy zamiar adoptować Sasze i Margo :) Jutro będziemy dzwonić w tej sprawie i mam nadzieję, że coś ustalimy:lol: Witamy :multi: Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, i sunie znajdą u Was domek :loveu: Quote
beam6 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ale wiadomość z poniedziałku !!!!! Czekamy na wieści. A dziewczyny są SUPER :) Quote
Aleksandra_B Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ja zawiozę dziewczyny do samego domu. Nie powiem co mi się z sercem dzieje jak czytam, że one razem miały by zostać adoptowane :smhair2::errrr::errrr: :sweetCyb::bigcool::B-fly::bigcool::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Reno2001 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No to jest wiadomośc dnia. Dziewczyny oświeccie mnie tylko jeszcze czy ta mix nowofunladka ze wsi znalazła w koncu dom? Quote
Aleksandra_B Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Tak znalazła, gdzieś tam pisałam o tym. Super młodzi ludzie. Na pewno będzie miała dobrze :) Quote
Reno2001 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No to bomba :loveu:. Wiem, pisałas, ze sa umówieni na wizytę, ale chciałam wiedziec tak na 10000% :evil_lol:. Czyli usuwam jej allegro w kosz :multi::multi::multi:. REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POWODZENIA MALUSZKI W NOWYCH DOMKACH! Quote
Ra_dunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Sojczyk - witamy :multi: Cudownie by było gdybyście przygarnęli obie sunieczki :loveu: Takie świetne informacje od samego rana :D Quote
marcinmalwa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Witam serdecznie. Malwunia jest u nas po pierwszej nocce. Spała spokojnie i wydaje nam się ,ze jest zadowolona z nowego domu.Bylismy jeszcze wczoraj u pani doktor wet. Zbadała ją ,dała odrobaczenie wyczyściła uszka i ma tydzień karencji w domu( panuje nosówka w Łęczycy).Póżniej będą szczepienia i dopiero spacery. Póki co zostaje jej balkon...Przyjaciólka mojej uderzonej przez samochód Veny,bokserka Biba, juz nie moze sie doczekać spotkania z młodszą siostrą... Niedługo zdjęcią Malwinki. Pozdrawiam. Marcin z Rodziną. a tu zdjątko Venki( z lewej )...odeszła ale miała wspaniałe życie. i jeszcze jedno... Quote
Ra_dunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Marcinmalwa - witamy :multi: Już sam tytuł wiadomości :loveu: Prawda, że ona jest przeurocza? Świetnie, że Wy też się w niej zakochaliście i Malwunia będzie miała wreszcie szansę na stały, normalny dom :D Quote
Reno2001 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Marcinmalwa-witamy na dogo :multi:. Super, że zdecydowaliście się dac dom Malwuni i nie mieliście obiekcji co do jej alergii. Życzę wam dużo radości z sunieczki. A Vena rzeczywiście była piękną sunią. Mam nadzieję, że Malwa załagodzi Wam żal po jej stracie. Quote
Aleksandra_B Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='marcinmalwa']Witam serdecznie. Malwunia jest u nas po pierwszej nocce. Spała spokojnie i wdaje nam się ,ze jest zadowolona z nowego domu.Bylismy jeszcze wczoraj u pani doktor wet. Zbadała ją ,dała odrobaczenie wyczyściła uszka i ma tydzień karencji w domu( panuje nosówka w Łęczycy).Póżniej będą szczepienia i dopiero spacery. Póki co zostaje jej balkon...Przyjaciólka mojej uderzonej przez samochód Veny,bokserka Biba, juz nie moze sie doczekać spotkania z młodszą siostrą... Niedługo zdjęcią Malwinki. Pozdrawiam. Marcin z Rodziną. a tu zdjątko Venki( z lewej )...odeszła ale miała wspaniałe życie. i jeszcze jedno... WITAMY :multi: Quote
marcinmalwa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 1 2 3 4 5. Osobisty Szwedzki Bar Malwy :) 6. Osobiste Łózko Malwy. 7 8.Póki co musi wystarczyc balkon.... 9.A na dole kochana pani z Julką i panią Biby i z Hanią :) 11. Tak wogóle to mamy dwie Malwy :multi: 12.Najlepiej jednak czuje się na posłaniu Veny.... Quote
Ra_dunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Marcinmalwa - jesteście na prawdę wspaniali! Cudownie oglądać Malwunię taką szczęścliwą :) Quote
Reno2001 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No nie :mad:. Jeden dzień a Wy juz klonujecie Malwunię :crazyeye::crazyeye::crazyeye:? http://martin.spinet.pl/malwa/10.jpg Podobno od przybytku głowa nie boli ...:evil_lol: Quote
Aleksandra_B Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Świetne zdjęcia! Piękna mordula Malwy :) Dzięki!!!! Quote
sojczyk Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Prawdopodobnie w sobotę będziemy mieli Saszke i Margo :D Chcielibyśmy przygotować dla nich obróżki lub najlepiej szelki, ale nie znamy ich wymiarów. Czy mógłby ktoś napisać jakie mają rozmiary ?:D Quote
Ra_dunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 sojczyk napisał(a):Prawdopodobnie w sobotę będziemy mieli Saszke i Margo :D :loveu::multi::loveu:tylko takie informacje poproszę (bez prawdopodobnie ;) ) Quote
jagoda053 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Melbusia jest przesłodziutka:),ale niestety widać,że czasem tęskni za rodzeństwem.W niedzielę popołudniu Melba i Zibi przełamali pierwsze lody i zaczęli się nieśmiało bawić za to dziś bawią się już świetnie,że ho ho a ja mam ubaw po pachy :lol:jedno drugie zaczepia,nawet teraz jak piszę to jedną ręką bo Melbusia domaga się pieszczot;). Quote
beam6 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='sojczyk']Prawdopodobnie w sobotę będziemy mieli Saszke i Margo :D Chcielibyśmy przygotować dla nich obróżki lub najlepiej szelki, ale nie znamy ich wymiarów. Czy mógłby ktoś napisać jakie mają rozmiary ?:D Szelki - koniecznie szelki i to najlepiej od razu z pasami dla psów (o ile będą jeździły samochodem ;)). Te samochodowe szelki mają dość duży zapas do podłużenia - na dłużej wystarczą:loveu: bo będą rosły razem z panienkami :multi:. I adresówki ! Np. takie - oferta ze sklepu Animalia.pl Trixie Szelki samochodowe dla psa rozmiar M (50-70 cm) Dostępność: Ocena użytkowników: 8.44 + + + + + + + + - - Oceń Cena rynkowa: 30.00 24.50 Twoja cena: Szelki - samochodowe pasy bezpieczeństwa dla psów - doskonała propozycja na letnie wyjazdy z psem - wygodne i bezpieczne, dopinane do uchwytów pasów bezpieczeństwa w samochodzie - bezpieczne i wytrzymałe - szelki doskonale trzymają psa na siedzeniu, bez możliwości zsunięcia przy gwałtowniejszym hamowaniu - szelek można używać także podczas spacerów z psem - zestaw zawiera regulowaną, krótką smycz (70-45cm) z zapięciem na zatrzask dopasowany do standartowych zaczepów samochodowych pasów bezpieczeństwa - rozmiar M pasuje na psy o obwodzie klatki piersiowej 50-70 cm Quote
Recommended Posts