Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jayo napisał(a):
?? podziel sie ze mna ta znajomoscia, to zaoszczedzimy czasu domkowi i poszukamy juz tylko transportu :-)

A są już całkiem zdecydowani? :p To przyjaciele rodziny, ludzie bardzo kochający psiaki :loveu: Znaleźli sunie na allegro. Moim zdaniem odpowiedzialni i kompetentni :p

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zmierzchnica napisał(a):
A są już całkiem zdecydowani? :p To przyjaciele rodziny, ludzie bardzo kochający psiaki :loveu: Znaleźli sunie na allegro. Moim zdaniem odpowiedzialni i kompetentni :p

Mam taka nadzieje.. Jutro sie tego dowiem, dzis wyslalam wzor umowy adopcyjnej.

Posted

sojczyk napisał(a):
Witam,

To ja właśnie i moja rodzina mamy zamiar adoptować Sasze i Margo :) Jutro będziemy dzwonić w tej sprawie i mam nadzieję, że coś ustalimy:lol:

Witamy :multi: Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, i sunie znajdą u Was domek :loveu:

Posted

Ja zawiozę dziewczyny do samego domu.

Nie powiem co mi się z sercem dzieje jak czytam, że one razem miały by zostać adoptowane :smhair2::errrr::errrr: :sweetCyb::bigcool::B-fly::bigcool::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

No to bomba :loveu:.
Wiem, pisałas, ze sa umówieni na wizytę, ale chciałam wiedziec tak na 10000% :evil_lol:. Czyli usuwam jej allegro w kosz :multi::multi::multi:.

REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POWODZENIA MALUSZKI W NOWYCH DOMKACH!

Posted

Witam serdecznie. Malwunia jest u nas po pierwszej nocce. Spała spokojnie i wydaje nam się ,ze jest zadowolona z nowego domu.Bylismy jeszcze wczoraj u pani doktor wet. Zbadała ją ,dała odrobaczenie wyczyściła uszka i ma tydzień karencji w domu( panuje nosówka w Łęczycy).Póżniej będą szczepienia i dopiero spacery. Póki co zostaje jej balkon...Przyjaciólka mojej uderzonej przez samochód Veny,bokserka Biba, juz nie moze sie doczekać spotkania z młodszą siostrą... Niedługo zdjęcią Malwinki. Pozdrawiam. Marcin z Rodziną.

a tu zdjątko Venki( z lewej )...odeszła ale miała wspaniałe życie.

i jeszcze jedno...

Posted

Marcinmalwa - witamy :multi:
Już sam tytuł wiadomości :loveu: Prawda, że ona jest przeurocza?
Świetnie, że Wy też się w niej zakochaliście i Malwunia będzie miała wreszcie szansę na stały, normalny dom :D

Posted

Marcinmalwa-witamy na dogo :multi:.
Super, że zdecydowaliście się dac dom Malwuni i nie mieliście obiekcji co do jej alergii. Życzę wam dużo radości z sunieczki.

A Vena rzeczywiście była piękną sunią. Mam nadzieję, że Malwa załagodzi Wam żal po jej stracie.

Posted

[quote name='marcinmalwa']Witam serdecznie. Malwunia jest u nas po pierwszej nocce. Spała spokojnie i wdaje nam się ,ze jest zadowolona z nowego domu.Bylismy jeszcze wczoraj u pani doktor wet. Zbadała ją ,dała odrobaczenie wyczyściła uszka i ma tydzień karencji w domu( panuje nosówka w Łęczycy).Póżniej będą szczepienia i dopiero spacery. Póki co zostaje jej balkon...Przyjaciólka mojej uderzonej przez samochód Veny,bokserka Biba, juz nie moze sie doczekać spotkania z młodszą siostrą... Niedługo zdjęcią Malwinki. Pozdrawiam. Marcin z Rodziną.

a tu zdjątko Venki( z lewej )...odeszła ale miała wspaniałe życie.

i jeszcze jedno...

WITAMY :multi:

Posted

1

2

3

4

5. Osobisty Szwedzki Bar Malwy :)

6. Osobiste Łózko Malwy.

7

8.Póki co musi wystarczyc balkon....

9.A na dole kochana pani z Julką i panią Biby i z Hanią :)

11. Tak wogóle to mamy dwie Malwy :multi:

12.Najlepiej jednak czuje się na posłaniu Veny....

Posted

Prawdopodobnie w sobotę będziemy mieli Saszke i Margo :D Chcielibyśmy przygotować dla nich obróżki lub najlepiej szelki, ale nie znamy ich wymiarów. Czy mógłby ktoś napisać jakie mają rozmiary ?:D

Posted

Melbusia jest przesłodziutka:),ale niestety widać,że czasem tęskni za rodzeństwem.W niedzielę popołudniu Melba i Zibi przełamali pierwsze lody i zaczęli się nieśmiało bawić za to dziś bawią się już świetnie,że ho ho a ja mam ubaw po pachy :lol:jedno drugie zaczepia,nawet teraz jak piszę to jedną ręką bo Melbusia domaga się pieszczot;).

Posted

[quote name='sojczyk']Prawdopodobnie w sobotę będziemy mieli Saszke i Margo :D Chcielibyśmy przygotować dla nich obróżki lub najlepiej szelki, ale nie znamy ich wymiarów. Czy mógłby ktoś napisać jakie mają rozmiary ?:D

Szelki - koniecznie szelki i to najlepiej od razu z pasami dla psów (o ile będą jeździły samochodem ;)). Te samochodowe szelki mają dość duży zapas do podłużenia - na dłużej wystarczą:loveu: bo będą rosły razem z panienkami :multi:. I adresówki !
Np. takie - oferta ze sklepu Animalia.pl
Trixie Szelki samochodowe dla psa rozmiar M (50-70 cm)

Dostępność:
Ocena użytkowników: 8.44
+ + + + + + + + - - Oceń
Cena rynkowa: 30.00
24.50
Twoja cena:

Szelki - samochodowe pasy bezpieczeństwa dla psów
- doskonała propozycja na letnie wyjazdy z psem
- wygodne i bezpieczne, dopinane do uchwytów pasów bezpieczeństwa w samochodzie
- bezpieczne i wytrzymałe - szelki doskonale trzymają psa na siedzeniu, bez możliwości zsunięcia przy gwałtowniejszym hamowaniu
- szelek można używać także podczas spacerów z psem
- zestaw zawiera regulowaną, krótką smycz (70-45cm) z zapięciem na zatrzask dopasowany do standartowych zaczepów samochodowych pasów bezpieczeństwa
- rozmiar M pasuje na psy o obwodzie klatki piersiowej 50-70 cm