Aleksandra_B Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 beam6 napisał(a):Kasa przelała się :evil_lol: Jestem bardzo ciekawa czy Małej karma będzie smakowała i jakie przyniesie efekty :loveu: Czekam na relację po niedzieli :razz: Jej siostry jedzą suchego Brita, ona nie może, ale jak spadnie mi trochę suchej karmy to rzuca się jak szalona, muszę z Nią walczyć. Ona pochłania nawet leki:-o Normalnie otaczam zawsze tabletkę w maśle i podaję, a ona zżera suchą tabletę jak największy przysmak. Także myślę, że nie będzie problemu ;) Quote
jagoda053 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Witam wszystkich:),Aleksandro i jak się czuje Melbusia?Czy miała już może robione testy na alergię jeśli tak to jakie są wyniki? Quote
Aleksandra_B Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Witaj :) Nie miała robionych testów . Nie ukrywam, że ciężko jest to zorganizować czasowo i logistycznie :( Jednak na chwilę obecną Melbusia nie ma żadnych złych reakcji na pokarm, który dostaje więc myślę, że tylko Malwa ma problemy z alergią. Aczkolwiek dobrze ją będzie obserwować cały czas i w razie czego takie testy w przyszłości zrobić. Quote
Aleksandra_B Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jagoda053 napisał(a):A czy te testy są drogie? Nie wiem. Przy najbliższej okazji zapytam jayo ile płaciła za testy Malwy. Quote
jayo Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Za testy Malwy placila jej poprzednia Pani, ktora ja oddala. Chyba, ze o czyms nie wiem i dowiem sie jak bede regulowac calkowity rachunek w lecznicy :-) Ktorego brita teraz jedza - juniora? bo juz nie pamietam co kupowalam... Musze jagodzie podrzucic troche karmy na pare dni, bo nie wiem czy u siebie kupi brita akurat.. Quote
Aleksandra_B Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Reno2001 napisał(a):Super. Czekam więc na info. Mam nadzieję, ze będzie pozytywne ;). Już po podpisaniu umowy. Bardzo fajni, rozsądni ludzie. Widać, że kochają psiaki. Jeszcze suni nie wzięli bo jutro nie będzie ich cały dzień, odbierają ją w piątek. Dom i swoich ludzi, zapowiada się, że sunia będzie miała super. Quote
jagoda053 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Jayo niestety nie przeczytałam umowy,bo coś jest nie tak z moim laptopem-a już tyle razy zwracałam mężowi uwagę,że chyba nie wszystko jest prawidłowo poustawiane.Trudno przeczytam jak przyjedziesz.Do zobaczenia w piątek:) Quote
Kamila_s Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 :loveu:Jadziu trzymam kciuki za adopcje Melbusi i caluje Ciebie mocno,mocno!!!:loveu: Quote
jagoda053 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Kamilko bardzo dziękuję,że trzymasz kciuki-ja też je trzymam :).Jutro się odezwę.A czy czytałaś na NK wiadomość ode mnie?Daj znać jak coś się dowiesz-proszę:-( Quote
Kamila_s Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 jasne Jadziu,jak cos bede wiedziala to zaraz Ci dam znac!! ale nie martw sie,na pewno wszystko potoczylo sie pomyslnie;) Quote
Ra_dunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Jagoda - już za chwileczkę, już za momencik... ;) Quote
Aleksandra_B Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Jagoda, liczymy na relacje, zdjęcia, opowieści itp :cool3: Quote
Aleksandra_B Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Dostałam fotki z nowego domku Kiry :) podobno waży już 9 kilogramów i ma bardzo długie nogi :cool3: Quote
Kamila_s Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 o mater co za lalunia:loveu::loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Przyszłe domki - jeśli adoptujecie jdną z siostrzyczek to możecie mieć u siebie też takie cudo :D Piękne zdjęcia :) i jaka szczęśliwa suńka :D Quote
jagoda053 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Tak,już tylko parę godzin i Melbusia będzie u mnie:multi:.Aleksandro możesz być pewna,że będą i zdjęcia i relacje o ,no w końcu już mojej,sunieczce:loveu:.One wszystkie są takie cudne,że aż żal je rozdzlielać i szkoda,że nie mogę adoptować jeszcze jednej panienki.I imiona też mają bardzo oryginalne i piękne :) Quote
jagoda053 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Melbusia już jest u mnie:multi:.Z początku bardzo nieufnie obwąchiwała teren cały czas chodzi za nami,jest troszkę zdezorientowana ale jutro będzie lepiej;).Jej nowy kolega Zibi z początku tylko trochę był zazdrosny ale teraz widzi,że traktujemy ich obydwoje tak samo więc przestał szczekać:lol:.Ale mam problem jak wkleić zdjęcia-dziewczyny pomóżcie:-o Quote
Kamila_s Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ohhhhhhhh Jadzia!!!!!wspaniale!!!!!!!!!!!:loveu::loveu: wklejaj szybko zdjecia bo umierac z niecierpliwosci!!!!:eviltong: Quote
jagoda053 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Kamilko z miłą chęcią tylko,że chyba mam program do d.... i nie mogę sobie poradzić.Czytałaś?:angryy: Quote
paros Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='jagoda053']Kamilko z miłą chęcią tylko,że chyba mam program do d.... i nie mogę sobie poradzić.Czytałaś?:angryy: wyślij do mnie gucho@poczta.onet.pl :roll: Quote
Kamila_s Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 teraz juz czytalam:evil_lol: tylko,ze ja tez nie mam pojecia jak sie wkleja zdjecia... ale jak widze paros nam pomoze;) Quote
jagoda053 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Paros właśnie wysłałam do Ciebie maila ze zdjęciami z pierwszego dnia w nowym domku Melbuni i nowego kolegi Zibiego-wstaw je za mnie:lol: Quote
paros Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Melbusia przyjechała do Jagody :lol: Mam już swój dom :multi: odsapnę chwilę po podróży i ... zapoznam się z kolegą, ma na imię Zibi :lol: Mam też ogród, posiedzę w ogrodzie :lol: A co tam moja Pani trzyma?? :roll: Quote
Recommended Posts