Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beam6 napisał(a):
Kasa przelała się :evil_lol:

Jestem bardzo ciekawa czy Małej karma będzie smakowała i jakie przyniesie efekty :loveu:
Czekam na relację po niedzieli :razz:

Jej siostry jedzą suchego Brita, ona nie może, ale jak spadnie mi trochę suchej karmy to rzuca się jak szalona, muszę z Nią walczyć. Ona pochłania nawet leki:-o Normalnie otaczam zawsze tabletkę w maśle i podaję, a ona zżera suchą tabletę jak największy przysmak. Także myślę, że nie będzie problemu ;)

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj :)
Nie miała robionych testów . Nie ukrywam, że ciężko jest to zorganizować czasowo i logistycznie :(
Jednak na chwilę obecną Melbusia nie ma żadnych złych reakcji na pokarm, który dostaje więc myślę, że tylko Malwa ma problemy z alergią.

Aczkolwiek dobrze ją będzie obserwować cały czas i w razie czego takie testy w przyszłości zrobić.

Posted

Za testy Malwy placila jej poprzednia Pani, ktora ja oddala.
Chyba, ze o czyms nie wiem i dowiem sie jak bede regulowac calkowity rachunek w lecznicy :-)

Ktorego brita teraz jedza - juniora? bo juz nie pamietam co kupowalam...
Musze jagodzie podrzucic troche karmy na pare dni, bo nie wiem czy u siebie kupi brita akurat..

Posted

Reno2001 napisał(a):
Super. Czekam więc na info. Mam nadzieję, ze będzie pozytywne ;).

Już po podpisaniu umowy. Bardzo fajni, rozsądni ludzie. Widać, że kochają psiaki. Jeszcze suni nie wzięli bo jutro nie będzie ich cały dzień, odbierają ją w piątek. Dom i swoich ludzi, zapowiada się, że sunia będzie miała super.

Posted

Jayo niestety nie przeczytałam umowy,bo coś jest nie tak z moim laptopem-a już tyle razy zwracałam mężowi uwagę,że chyba nie wszystko jest prawidłowo poustawiane.Trudno przeczytam jak przyjedziesz.Do zobaczenia w piątek:)

Posted

Tak,już tylko parę godzin i Melbusia będzie u mnie:multi:.Aleksandro możesz być pewna,że będą i zdjęcia i relacje o ,no w końcu już mojej,sunieczce:loveu:.One wszystkie są takie cudne,że aż żal je rozdzlielać i szkoda,że nie mogę adoptować jeszcze jednej panienki.I imiona też mają bardzo oryginalne i piękne :)

Posted

Melbusia już jest u mnie:multi:.Z początku bardzo nieufnie obwąchiwała teren cały czas chodzi za nami,jest troszkę zdezorientowana ale jutro będzie lepiej;).Jej nowy kolega Zibi z początku tylko trochę był zazdrosny ale teraz widzi,że traktujemy ich obydwoje tak samo więc przestał szczekać:lol:.Ale mam problem jak wkleić zdjęcia-dziewczyny pomóżcie:-o

Posted

Melbusia przyjechała do Jagody :lol:

Mam już swój dom :multi: odsapnę chwilę po podróży i ...

zapoznam się z kolegą, ma na imię Zibi :lol:

Mam też ogród, posiedzę w ogrodzie :lol:

A co tam moja Pani trzyma?? :roll: