Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jagoda053 napisał(a):
Ra dunia u mnie grzmi a internet mam przez drogę radiową,więc gdybym zniknęła to podaję swój nr tel jayo w sprawie adopcji 518 762 988

Jagoda - najlepiej napisz jej prywatną wiadomość :)

Posted

W ciągu 30 minut dostałam 4 zapytania z allegro w sprawie Melby... :roll:
oj muszę zrobić ładne fotki Margo i ją wystawić w przyszłym tygodniu to na pewno też będzie takie zainteresowanie ;)

Trzymam kciuki za adopcję Melbuni. Ona jest na prawdę rozkoszna, szczególnie z tym wywalaniem się na plecki i miłością do bycia głaskaną po brzuszku.

Posted

Aleksandra proszę daj mi zaadoptować Melbunię,kurczę ja już wczoraj się na wątku zastanawiałam a dziś pisałam,że na 100% ją chcę-bardzo Cię proszę.Jeśli nie dostałaś pw to na wątku jest do mnie nr tel:placz:

Posted

Dziewczyny ja rowniez pisalam Wam wzcesniej o Pani Jadzi..bardzo prosze Was by Melbunia byla zaadoptowana przez Pani Jadzie,ktora jest domkiem w 100%sprawdzonym i zagwarantuje Wam,ze piesek bedzie mial tam duzo milosci i spokoju w otoczeniu wspanialych ludzi!!!

Posted

jagoda053 napisał(a):
Aleksandra proszę daj mi zaadoptować Melbunię,kurczę ja już wczoraj się na wątku zastanawiałam a dziś pisałam,że na 100% ją chcę-bardzo Cię proszę.Jeśli nie dostałaś pw to na wątku jest do mnie nr tel:placz:

Wszystkim piszę, że jesteś pierwsza w kolejce i przesyłam im zdjęcia sióstr Melby. Także nie martw się :) Mam nadzieję, że jayo niedługo zadzwoni do Ciebie, wysłałam jej Twój numer smsem.

Posted

Powoli wychodzę z pracy. Trzymam kciuki za rozmowę jagody z jayo i za super domek dla Melby ;)

Jutro rano jadę na działkę na weekend więc w poniedziałek będzie cała seria nowych zdjęć dziewuszek.

Będę dostępna tylko pod telefonem.

Posted

Bardzo cieszę się,:multi: Melba pakuj swe szmatki do domku u Jagody053:lol:

a Malwa, nie mogę uwierzyć, że taka prześliczna sunia została zwrócona:-(
biedne maleństwo, takie smutne ale jeszcze wyrośnie na śliczną sunię tylko kochający domek potrzebny :roll:

Posted

Oj Ra dunia a żebyś wiedziała ha ha,że szykuję się,rozmawiałam z jayo i bardzo się cieszę:).Paros proszę nie pisz o tym teraz na wątku ok?Po adopcji dam znać dobrze?Ale jestem Ci wdzięczna,że cieszysz się razem ze mną :>*

Posted

Cześć dziewczyny! Trafiłam na wątek przez przypadek i przeczytałam od deski do deski! Naprawdę dziewczyny jesteście wielkie! Trzymam kciuki za to, zeby szczeniorki znalazły dobre domki.
Co do karmy bez tych składników na które uczulona jest Malwa- tylko jak już trochę podrośnie (bo to wersja dla dorosłych psów) - to pasowałaby chyba też Acana lamb and rice.

Posted

Tak Ra dunia,już niebawem powinnam adoptować Melbusię :),ale dopiero jak już będzie u mnie to zrobię tej ślicznotce zdjęcia i pokażę na wątku,więc proszę o cierpliwość ;)

Posted

Dziewczyny ja mojego psiaka,który ma 5 lat,karmię Chappi w puszce i suchym a także Peddigri(też puszka)-czasem mu gotuję koninę,wołowinę,serca z ryżem i marchewką-ale jak rozmawiałam z jayo,to powiedziała mi,że psu nie powinno się dawać pokarmów sztucznie barwionych.Doradżcie mi więc co powinnam mu dawać ok :)?

Posted

chappi jest kiepska karmą bardzo nafaszerowana chemia i koloryzowana....zdecydowanie nie polecam , jak również pedigri....
z karm lepszych i niezbyt drogich mogę polecic dog chow...ja od lat daje ją swoim i jest ok...nigdy nie było problemów alergicznych....teraz jesteśmy na hillsie ale to droga karma...
do tego gotujemy kurczaka z ryżem i marchewką...a dorosłym podroby z makaronem...

Posted

Inez( przepiękne imię-tak miała mieć na imię moja najstarsza córka)bardzo dziękuję za radę.Moja psinka woli ryż,a makaron ewentualnie z serem,ale dziękuję bardzo,spróbuję :)

Posted

wiesz po chappi jeden z moich psów który nigdy na nic nie choruje dostał takiego uczulenia na skórze, że się przestraszyłam:)
dośc dobry jest tez gotowany indyk....ale wiesz, każdy pies reaguje inaczej...
dziękuję za komplement:)Inez to hiszpańska wersja mojego imienia:)

Posted

Ale pamiętajcie, że coraz więcej psów ma alergię na kurczaki - są bardzo "naładowane" chemią i uczulają. Bezpieczniej jest gotować wołowinę :razz:. O indyku się nie wypowiadam bo nie używam :evil_lol: