Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malwa od wczoraj w nowym domku. Nudzić się nie będzie. Będzie mieszkać z dwójką chlopców, coś koło 10 lat. Zawsze jest ktoś w domu.
Dzisiaj, już z nową Panią idzie jeszcze na kontrolę do weterynarza.

Malwa była niezwykle szczęśliwa widząc bawiące się z nią dzieci. Skakała, lizała, podgryzała je. Zabawa była przednia dla obydwu stron. Temperamentem dzieciaki i psiak bardzo do siebie pasują.

Myślę, że będzie tam szczęśliwa. Mamy obiecane za jakiś czas zdjęcia. Zresztą esperanza będzie cały czas w kontakcie z nowym domkiem Malwy.

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno2001, mam ogromną prośbę....czy miałabyś możliwość wystawić Kirę tylko z tym jednym zdjęciem??

dzisiaj po pracy jadę do Mamy to porobię jej jakieś nowe fotki.
Dziewczyny coraz pewniej się czują u Mamy.
Ja wyjeżdżam w niedzielę bardzo rano, najlepiej gdyby sunie do soboty znalazły dom ale już widzę, ze jest to raczej niemożliwe.

Margo cały czas jest przestraszona gdy się ją głaszcze czy bierze na ręce.

Posted

Dostałam kolejnego meila w sprawie szczeniorów:cool3:
Witam.W jakim wieku są te pieski?Z zamieszczonego zdjęcia wynika że będą to spore psy.Czy oprócz suczek są pieski? Dziękuję za odpowiedź

Jeśli dobrze zrozumiałam są tylko sunie tak?
Ale info o wieku nie widziałam:roll:

Posted

Jest 5 suczek 0 psiaków, mają około 2 miesięcy. Będą to średniej wielkości psy.
I patrząc na ich charaktery wykluczam możliwość budy - przynajmniej Kira, Margo.

Przydały by się zdjęcia pozostałych suniek, żeby jakoś je rozróżniać i żeby zyskały tożsamość, w tej chwili nie wiadomo nic o nich.

Posted

To jest Melba:

ta czarno biała - prawie na 100% ta obok z czarnym pysiem to Kira, która jest u mojej Mamy. Można wykorzystać tę fotkę do ogłoszenia Melby.
Ja bym wycięła budę, bo osobiście nie chciałabym, żeby psy trafiły do budy a takie zdjęcie może zachęcać.

Posted

To jest najprawdopodobniej Giga ( Giga i Sasza są podpalane więc nie rozróżniam szczególnie, ze na żywo ich nigdy nie widziałam) Sasza ma wadę sromu więc to jest ważna informacja w ogłoszeniu - może ktoś się zechce podjąć adopcji psiaka do wyleczenia.

To zdjęcie można wykorzystać do ogłoszenia Gigi

Nie są to najlepsze zdjęcia ale ogłoszenie będzie a fotki potem można podmienić.

Posted

Normalnie sama wystawiłabym ogłoszenia ale niestety wiszę allegro pieniądze a na koncie posucha. Także Reno jeśli nie będzie to zbyt obciążające dla Ciebie i Twojego portfela czy mogłabyś jeszcze zrobić 2 ogłoszenia dla Melby i Gigi? I w ogłoszeni Gigi napisać, że jest jeszcze jej siostra tak samo czarna podpalana, która ma wadę sromu i że jest do adopcji przez ludzi, którzy się podejmą jej wyleczenia.
A nowe zdjęcia....kurczę....może udało by mi się w sobotę tam podjechać... jeszcze nie wiem...
Może jayo będziesz tam wcześniej i mogłabyś fotki pstryknąć???

Esperanza może tak być? Może macie jakieś inne plany nt Saszy więc nie chcę wychodzić przed szereg.

Posted

To sobie sama do siebie popiszę :diabloti:

Byłam dzisiaj u Margo i Kiry ale dziewczyny smacznie sobie spały pożarełku. Jutro rano, przed pracą porobię im fotki w związku z tym.

A wstawiam takie sprzed paru dni:

Posted

Miałam dziś psi dzień (3 różne miejsca z bezdomnymi psami do odwiedzenia), więc dopiero teraz jestem.
Sasza faktycznie będzie wymagała operacji, ze względu na wadę sromu. Boję się, że nikt jej takiej nie będzie chciał, a operacja jest możliwa najwcześniej za miesiąc, jeśli nie później.
Będę wdzięczna za wszelkie ogłoszenia.
Ciągle płyną kolejne zgłoszenia z prośba o pomoc i czasu brakuje, by się wszystkim zająć.
Dzisiejsze zgłoszenie- 10 letnia Collie, którą właściciel przyprowadził do uśpienia do Multiwetu i poproszono nas o pomoc w znalezieniu dla niej dt lub ds.

Posted

Podostawiałam zdjęcia do ogłoszenia Kiry.
Co do wystawiania ogłoszeń z jednym zdjęciem i to jeszcze takim kiepskim to nie widzę większego sensu. Zastanawiam się jak poogłaszać tamte pozostałe szceniaki? Szkoda, ze Melba nie ma więcej fotek, bo ze zwględu na swoje umaszczenie miałaby najwieksze chyba szanse. Na ogłoszeniach prawie same czarne i podpalane.

Posted

Dzis pojade zrobic fotki odrobaczyc. Jutro znow wyjezdzam na 5 dni :-(
I juz sie boje, bo z poprzedniego wyjazdu przywiozlam kolejnego szczeniaka..

Posted

jayo napisał(a):
Dzis pojade zrobic fotki odrobaczyc. Jutro znow wyjezdzam na 5 dni :-(
I juz sie boje, bo z poprzedniego wyjazdu przywiozlam kolejnego szczeniaka..

jayo-jesli uda ci się zrobic fotki to rewelacja. Ja maluchy poogłaszam.
Mój mail reno2001@wp.pl gdybyś nie miala już czasu wrzucac je na watek.

A jak przywieziesz szczeniaka to tez go będziemy ogłaszać :lol:.

Posted

Pytanie - jak wyglądają finanse suń?
Ile jeszcze potrzeba?
Ile poszło na leczenie?
Na ile opłacony jest boks dla pozostałych 3 dziewczynek?
Ktoś mógłby zrobić rozliczenie?
Wiem, że dużo spraw się dzieje i wszyscy są zabiegani, ale dobrze wiedzieć ile i na co jeszcze należy zbierać...