Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Robié bazarek z markowymi ubraniami na te szczeniaki i szczeniaki Baski- 2 mioty z parwo. Zaraz wstawié jak skonczé.

EDIT: Bazarek nr 2 juz w moim podpisie. To maly eksperyment, nie wiem czy cos sié sprzeda bo drogie, wszystko w moich rozmiarach kupilam w razie co :razz: Pomózcie podnosic bazarek.

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mnie na aukcji ktos zalicytował malutką. Czy był jakis telefon w jej sprawie? Ja na rzie nie moge wejśc w swoja pocztą, bo mnie wywala z srewera i nie wiem czy ten ktos napisł mi cokolwiek. Jesli w ogóle sie nie kontaktował to odwołam ofertę.

Posted

Dziewczyny wczoraj napisałam post i nie dostałam od was żadnej odpowiedzi więc jeszcze raz skopuję meila jakiego dostałam w sprawie waszych szczeniorów:

chetnie pomoge i zaopiekuje sie jednym z psiakow.prosze napisac na czym polega ta choroba i czy ja bedac w ciazy bez ryzyka moge miec stycznosc z chorym pieskiem.

Posted

Kwestia popytania u weta i jakiegos lekarza czy na płód ta choroba moze miec wpływ, bo nie można wykluczyc, ze to parwo.
ja tego nie wiem, ale nie wiem czy bym ryzykowała.

Posted

Chyba tak będzie bezpieczniej.

Ten ktos licytujacy nic do mnie nie napisał. Esperanza-czy ktos dzwonił do ciebie w sparwier malutkiej?
Na aukcji od wczoraj dwóch obserwatorów i jeden licytujący :roll:. Wejśc też jest dużo.

Posted

Fajne bazarki, aczkolwiek widzę tendencję dyskryminującą kobitki bardziej biuściaste ;)
Podnoszę pytanie: jak się mają pozostałe trzy pieski???

Posted

Reno2001 dzwoniła Pani z allegro i w poniedziałek Malwa idzie już do nowego domku :loveu: :loveu: ( tylko nie wiem czy to na 100% ta sama osoba, która zalicytowała)

Dzisiaj 3 dziewczyny zostały odrobaczone, tzn Malwa, Kira i Margot. Jutro druga seria. Jeszcze do jutra będą brały antybiotyk a w poniedziałek jedziemy z całą trójeczką na kontrolę. Po kontroli jedziemy z Malwą do jej nowego domciu podpisać umowę adopcyjną. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się powiodło.

Posted

MAlwa jest bardzo kontaktową, niczego nie bojącą się dziewuszką. Kira i Margot jakoś są nie przekonane do końca do człowieka. Margot dzisiaj nieśmiało merdała do mnie ogonkiem ale generalnie nie przychodzą na cmoknięcie, troszkę jeszcze muszą się przyzwyczić do człowieka. Nie wiem jakie chcrakterki ma pozostała 3, która jest w boksiku jeśli podobne do Kiry i Margot przydałyby się domowe tymczasy.

a tu maluszki:

Margot

Kira

śpiulki Kiry i Malwy

i Malwa

Posted

janna napisał(a):
Fajne bazarki, aczkolwiek widzę tendencję dyskryminującą kobitki bardziej biuściaste ;)

A to wynika tylko z tego, ze ja sama niebiusciasta, jesli mowa o moich bazarkach, i markowe rzeczy kupilam na siebie, zeby je nosic bo bardzo prawdopodobne, ze takie drogie sié nie sprzedadzá.

Ale robié tez bazarki z wiékszymi rozmiarami, tylko akurat w sklepie cos kulejá z wiékszymi rozmiarami ostatnio, ale mam na nie oko na przyszlosc.

Posted

[quote name='emilia2280']A to wynika tylko z tego, ze ja sama niebiusciasta, jesli mowa o moich bazarkach,

Ależ skąd, jasno napisałam o bardziej biuściastych(czytaj: rozmiar np.D) ;)
A piżamki masz fajne :(

Posted

janna napisał(a):
[quote name='emilia2280']A to wynika tylko z tego, ze ja sama niebiusciasta, jesli mowa o moich bazarkach,

Ależ skąd, jasno napisałam o bardziej biuściastych(czytaj: rozmiar np.D) ;)
A piżamki masz fajne :(

Dobrze wiedziec, bo bazarek bielizniany mam w planach.

Posted

Osoba, która zalicytowała Malwunię to pani, która jutro po nia przyjeżdża.
Zdjęłam już ogłoszenie małej.
Jeśli któraś z sióstr Malwy juz się nadaje do ogłaszania to dajcie znac a zrobie jej allegro.

Posted

Reno2001 można już pozostałe sunie ogłaszać.
Dziś mamy ostatnią wizytę u dr.Wojciechowskiej, a potem wieziemy Malwę do nowego domu.
Trzymajcie kciuki, by dom dobrze wypadł, chociaż ja jestem raczej o to spokojna :p

Posted

Allegro Margot:
Oto adres strony z Twoim przedmiotem:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=400437100

Za moment wystawię aukcję Kiry.

Po namyśle:
czy dałoby radę pstryknąc Kirze kilka fotek tak, aby nie było widac tej zabandażowanej łapki? Margot ma fajne zdjatka na rekach, Kira zaś wszędzie świeci tym wenflonem. Nie wiem czy akurat to fajny element przy ogłaszaniu. To bedzie utwierdzało, ze ona ma jezszce problemy ze zdrowiem. Jak sądzicie??

Posted

Reno2001, mam prośbę, Margot jest bardzo delikatną sunią, ona jest iskiereczką jak się bawi z siostrzyczkami ale do ludzi podchodzi z dystansem i lekką rezerwą. Zaznaczyłabyś proszę to w opisie? Tak samo z Kirą.

Porobię Kirze jakieś fotki, to jest chyba jedyne bez wenflonu