Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tu troszkę zdjęć z wczorajszej wizyty u weta, Margot i Kira były bardzo przytłoczone gabinetem wiec radośnie na zdjęciach nie wyglądają :roll:

a tu wyprana Malwa :)

i Kira już po powrocie od weta

Posted

Dziewczyny na gumtree pusciłam ogłoszenie ( nie wiem czy dobrze:oops:) i dostałam takiego meila :cool3:

chetnie pomoge i zaopiekuje sie jednym z psiakow.prosze napisac na czym polega ta choroba i czy ja bedac w ciazy bez ryzyka moge miec stycznosc z chorym pieskiem.

Ja nie znam się dokladnie na tej chorobie ale z tego co wiem to chyba raczej dla tych psurków taki domek odpada -jak uważacie?
W razie czego zaproponuje inne.;)

Posted

Reno2001 napisał(a):
To ja jej moge zrobic allegro tylko na kogo kontakt?

Malwa jako moja ulubienica musi cos miec od ciotki :lol:.

Super:multi:

pozwolę sobie podać kontakty do dziewczyn

esperanza: 0 600 964 797

Posted

Ale one cudne...

Mam nadzieję, że to jednak nie parwo - OBY!!! Mój Karol jak go znalazłam miał podobne objawy, chorował tylko kilka dni i ładnie z tego wyszedł.

Posted

Też zaczęłam się zastanawiać, czy to na pewno parwo, ale sobotni stan suczek, szczególnie Malwy, ewidentnie na to wskazywał: wymioty, śmierdząca woda z wyściółką jelita zamiast kupy.
Może to była łagodna postać?

Posted

Idealnie jeszcze nie jest, kupy rzadkie, ale apetyt jest i chęć do zabawy także.
Może trafiłyśmy na sam początek choroby.
Jayo miała dużo więcej doświadczenia, pewnie sama się wypowie.

Posted

to tak właśnie jest , przewaznie sie znamy z dogo, telefonicznie ...i nie wiedzialam nawet ze ...ominęla mnie przyjemność poznania osobiscie Jayo ...razem byłysmy u dr Wojciechowskiej we wtorek ok godz. 19. Ja z Iwoną ( tą ze sklepu z Szembeka ) i ten czarny mlodziak z Krzyczek na kroplówke , ktorego trzymała . Ty Jayo trzymałas wtuloną bezowa sunie na rekach . Mloda nastolatka ;) dwie ciemne . To ja w Twoją strone zawolalam siedząc na krzesle ...ło matko jaki piekny papier toaletowy ( chodzilo mi oczywiscie o reklame ze szczeniorkiem ) . Dopiero jak weszlysmy do dr Wojciechowskiej powiedziala nam kto własnie od niej wyszedł . Pozdrawiam