Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwa jest nadal najsłabsza, mało je, temp powyżej 39 stopni miała, więcej pewnie jayo napisze, bo dziś ona była z maluchami u weta.
Malwa koniecznie musi jutro dostać kroplówkę. Pozostałe prawdopodobnie nie będą już wspomagane płynami, jeśli będą jutro w dobrej kondycji. Dziś się awanturowały na stole, a Malwa tylko leżała :-(
Skonsultuję jeszcze, który numer konta będziemy podawać do wpłat.
Dzięki :p

Posted

Pisałam i pisałam i wszystko mi wcięło.

Maluchy są słabe, zwłaszcza Malwa. Nie wiem czy przetrwa do jutra..
Nie mogłam jej zabierać do naszego stada, bo mamy też małe kocięta jeszcze nieszczepione, a to w zasadzie ten sam wirus..

Jutro kolejna wizyta u weta, ale większym gronie - musimy wszytskie maluchy zawiezc do kontroli.
A przy okazji trafila sie kolejna bida - zagubiona albo wyrzucona suka w typie belga albo leonbergera - zwiozlam do kojca. Joaa watek pewnie zalozy - ale kasa juz pusta.

~jutro bede wiedziec, ile nas bedzie kosztowac leczenie - na razie jedziemy na kredyt..

Posted

Staram się zorganizować kawałek suszarni na Bielanach ale tylko na 2 tygodnie i dla 2 psów. Płatność 50 zł.(ja zapłacę) ale czekam na odpowiedź. Dopiero jutro ok.12 będę coś wiedzieć.