Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynka mam nastepny datek dla Adry od Pani:
Lorenza Magnani 20euro....
Pani ta jest wloszka i przekazal mi to na nastepny worek z ta wyjatkowa karma dla Ardy:-))
Niedlugo bedziesz zamawiala juz nastepna porcje!!!:multi:

Posted

jest jeszcze nowa karma dla trzustkowców "happy paws" maintenance, 20 kg kosztuje 151,99 zł Powyżej 120 zł dostawa gratis. sklep ten wspiera organizację "Owczarki w Potrzebie", więc jeśli by można było z nimi pogadać i przedstawić sytuację Adry to może dali by jakiś upust jeszcze .....

Posted

wilczyca napisał(a):
Może warto tam też zaglądnąć :oops:

racja,

najlepiej by było jakby Maciek zadzwonił do Nich, bo to on załatwiał ( myślę ze byłoby łatwiej wtedy o wsparcie od Nich) z tym ze go nie ma na razie :shake: .. dlatego pierwszy worek najlepiej wg mnie zamówić już , a następny już próbować na spokojnie załatwiać taniej ,

no i trzeba mała ogłaszać gdzie się da :-(

a ja mam pytanie z innej beczki, czy miała ona robione takie dokładniejsze badania ? czy np potrzeba by na to tez pieniędzy ? bo to jednak już kosztuje:-(

Posted

Monica_20 napisał(a):
Podajcie mi jakoś nr konta żeby wpłacić pieniądze na karmę dla Adreczki bo nie wiem gdzie jest, a chcę jej pomóc.

Bardzo dziękujemy ,zaraz wysyłam PW

Kamila_s napisał(a):
Justynka mam nastepny datek dla Adry od Pani:
Lorenza Magnani 20euro....
Pani ta jest wloszka i przekazal mi to na nastepny worek z ta wyjatkowa karma dla Ardy:-))
Niedlugo bedziesz zamawiala juz nastepna porcje!!!:multi:

Podziękuj jej ładnie :)

wilczyca napisał(a):
jest jeszcze nowa karma dla trzustkowców "happy paws" maintenance, 20 kg kosztuje 151,99 zł Powyżej 120 zł dostawa gratis. sklep ten wspiera organizację "Owczarki w Potrzebie", więc jeśli by można było z nimi pogadać i przedstawić sytuację Adry to może dali by jakiś upust jeszcze .....

agamika napisał(a):
racja,

najlepiej by było jakby Maciek zadzwonił do Nich, bo to on załatwiał ( myślę ze byłoby łatwiej wtedy o wsparcie od Nich) z tym ze go nie ma na razie :shake: .. dlatego pierwszy worek najlepiej wg mnie zamówić już , a następny już próbować na spokojnie załatwiać taniej ,

no i trzeba mała ogłaszać gdzie się da :-(

a ja mam pytanie z innej beczki, czy miała ona robione takie dokładniejsze badania ? czy np potrzeba by na to tez pieniędzy ? bo to jednak już kosztuje:-(

Jeśli jest tańsza,to na pewno można spróbować...
Co do dokładniejszych badań,to niestety nie miała...

Posted

jestem tylko na chwilkę :oops: Dzisiaj znikne na tydzień....
Justynko możemy się tak umówić, że wyłożysz pieniążki, a ja jak wróce to Ci przeleje? Bo teraz nie wiem co i jak? Chyba, że mi dasz szybciutko znac?

Posted

Dziewczyny takie cenne rady jeszcze dostalam apropo trzustkowcow:
ja daje hill's i/d ale jest kilka rodzajów karm.
czasami lepiej podaj normalna dobra karmę i enzym trzustkowy np amylan , ale to najlepiej z wetem ustalić.

Na trzustkę można tez podawać Royal Canin Digestive Low Fat.
Tańszym odpowiednikiem jest też Trovet. Ok. 50zł tańszy niż Royal.

Posted

Moj banerek Adry nie dziala........co mam zrobic?

1. skopiuj adres wątku

2. jak wejdziesz w edycje podpisu to wpierw zrób na chwile spacje miedzy banerem Adry a tym obok żeby nie podlinkowało dwóch bannerów jednym linkiem

3. zaznacz banner Adry (kliknąć wystarczy w niego )

4. naciśnij na ikonkę u góry okna edycji , pojawi sie okienko w które wklejasz wcześniej skopiowany adres i klikasz ok , teraz można zlikwidować spacje i zatwierdzić podpis

Mam nadzieje, ze nie namieszałam :oops:

Posted

Kamila_s napisał(a):
Dziewczyny takie cenne rady jeszcze dostalam apropo trzustkowcow:
ja daje hill's i/d ale jest kilka rodzajów karm.
czasami lepiej podaj normalna dobra karmę i enzym trzustkowy np amylan , ale to najlepiej z wetem ustalić.

Na trzustkę można tez podawać Royal Canin Digestive Low Fat.
Tańszym odpowiednikiem jest też Trovet. Ok. 50zł tańszy niż Royal.

własnie ostatnio miała Trovet.

Dzwoniła do mnie Pani, która stwierdziła, że na 100% jest zdecydowana na Adrę! Pani zrobiła na mnie dobre wrażenie. Jutro jej mąż ma przyjechać do schroniska. Mnie nie bedzie, bo wyjeżdżam, ale Asia obaczy co i jak. Czekamy na wieści ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
( ..... )
Dzwoniła do mnie Pani, która stwierdziła, że na 100% jest zdecydowana na Adrę! Pani zrobiła na mnie dobre wrażenie. Jutro jej mąż ma przyjechać do schroniska. Mnie nie bedzie, bo wyjeżdżam, ale Asia obaczy co i jak. Czekamy na wieści ;)

och to wspaniała wiadomość. Trzymam kciuki żeby się Adrusi udało :kciuki::kciuki: