Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamika napisał(a):
dziewczyny pytanie, ile jej brakuje do tej karmy ?? tak aktualnie ? cos jakikolwiek odzew był ? (z owczarka.pl w sensie )

niestety nie było zadnego odezwu póki co :-(:-(:-(
mamy 20 zł od agusizet, no i Justynka pisała o jakiś 50 zł....

Posted

eria napisał(a):
Mysia jaki ten baner dokładnie ma być ? i co napisać..bo dużo nie wejdzie:shake: a ja nie mam wprawy w takich maleńkich;)

taki, eby mi się zmieścił :oops: A jaki tekst... Chyba za długi się nie zmieści? "Błagam pomóż"?

Posted

Przeglądam i przeglądam i na dogo i na owczarku ...i chyba jestem już całkiem ślepa,bo nigdzie nie mogę znależć konta do przelewu.Dajcie dziewczyny jakieś konto na priv to natychmiast przeleje 100zł,ala

Posted

al-ka napisał(a):
Przeglądam i przeglądam i na dogo i na owczarku ...i chyba jestem już całkiem ślepa,bo nigdzie nie mogę znależć konta do przelewu.Dajcie dziewczyny jakieś konto na priv to natychmiast przeleje 100zł,ala

już wysyłam PW
Z góry dziekujemy w imieniu Adry.

Eria, dzięki za banerek ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
już wysyłam PW
Z góry dziekujemy w imieniu Adry.

Mysia przeslij mi tez :oops: .. bo ja dostałam juz ten nr od Justyny85 , ale na gg , czyli jak jestem w pacy to nie am doniego dostepy, a jakby a nuz ktos jeszcze na owczarku.pl pytał o ten nr to wolałabym miec :oops:

al-ka :loveu:

Posted

w gore piekna po domek..

to bedzie taki piekny pies, potrzebuje tylkoe wiekszej opieki, za czym idzie drozsza karma.. :( musi sie ktos znalezc kto ja pokocha..

Posted

agamika napisał(a):
Mysia przeslij mi tez :oops: .. bo ja dostałam juz ten nr od Justyny85 , ale na gg , czyli jak jestem w pacy to nie am doniego dostepy, a jakby a nuz ktos jeszcze na owczarku.pl pytał o ten nr to wolałabym miec :oops:

al-ka :loveu:

już wysłałam ;)
Dziękujemy :loveu: