Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karma karmą... ale chociaż tymczas potrzebny :placz: Przecież ta bidulka cierpi :-( Czy ona jest na ONkach w potrzebie? Bo już straciłam rachubę :oops:

Posted

Doda_ napisał(a):
Mysia zostawilam Ci wiesci na gg

dostałam, a kim w ogóle jest Kalina? Wiem, że już wczesniej mi o niej pisałaś kiedyś szukaliśmy jakiegoś DT... Troche nie chcę się narzucać zupełnie obcej osobie :oops:

Posted

napisałam do paru osób z zapytaniem,czy nie widzieli wątku na Owczarkach,ale na razie nie mam odpowiedzi...

Asia mówiła, że sunia jest w złym stanie psychicznym i fizycznym, bardzo zmizerniała,schudła...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
napisałam do paru osób z zapytaniem,czy nie widzieli wątku na Owczarkach,ale na razie nie mam odpowiedzi...

Asia mówiła, że sunia jest w złym stanie psychicznym i fizycznym, bardzo zmizerniała,schudła...

strasznie chuda jest od początku :-( Pewnie z tego powodu ktoś ją wyrzucił.... :shake:
Taki psiaki jak ona powinny być pod bardzo troskliwą opieką, a nie w schronisku :placz: Żeby chociaż jakieś lepsze jedzonko dla niej było.....

Posted

zaba14 napisał(a):
czy ktos moze zrobic chociaz malutki banerek dla niej, ja nie mam programu graficznego :/

ja niestety tez nie mam... Nawet nie wiem jak to się robi :oops: