agamika Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Justyna ślij tak aby było jak najprędzej :shake: to się nie ma nad czym zastanwiać;) Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 dokłądnie wyszło 220 zł z kurierem..to oczywiście priorytet... Quote
Monica_20 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Podajcie mi jakoś nr konta żeby wpłacić pieniądze na karmę dla Adreczki bo nie wiem gdzie jest, a chcę jej pomóc. Quote
Kamila_s Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Witaj Monika na forum Adry:-):multi: numer konta przesle Ci Justyna,ale z tego co wiem dostep do internetu bedzie miala dzis poznym wieczorem lub jutro rano:-) Quote
Kamila_s Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Justynka mam nastepny datek dla Adry od Pani: Lorenza Magnani 20euro.... Pani ta jest wloszka i przekazal mi to na nastepny worek z ta wyjatkowa karma dla Ardy:-)) Niedlugo bedziesz zamawiala juz nastepna porcje!!!:multi: Quote
wilczyca Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 jest jeszcze nowa karma dla trzustkowców "happy paws" maintenance, 20 kg kosztuje 151,99 zł Powyżej 120 zł dostawa gratis. sklep ten wspiera organizację "Owczarki w Potrzebie", więc jeśli by można było z nimi pogadać i przedstawić sytuację Adry to może dali by jakiś upust jeszcze ..... Quote
wilczyca Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 no tak ale nie powiedziałam co to za sklep i gdzie (fujara ze mnie :evil_lol:) jest to sklep "Zoologic" (www.zoologic.pl) i znajduje się w Skawinie. Może warto tam też zaglądnąć :oops: Quote
agamika Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 wilczyca napisał(a): Może warto tam też zaglądnąć :oops: racja, najlepiej by było jakby Maciek zadzwonił do Nich, bo to on załatwiał ( myślę ze byłoby łatwiej wtedy o wsparcie od Nich) z tym ze go nie ma na razie :shake: .. dlatego pierwszy worek najlepiej wg mnie zamówić już , a następny już próbować na spokojnie załatwiać taniej , no i trzeba mała ogłaszać gdzie się da :-( a ja mam pytanie z innej beczki, czy miała ona robione takie dokładniejsze badania ? czy np potrzeba by na to tez pieniędzy ? bo to jednak już kosztuje:-( Quote
jusstyna85 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Monica_20 napisał(a):Podajcie mi jakoś nr konta żeby wpłacić pieniądze na karmę dla Adreczki bo nie wiem gdzie jest, a chcę jej pomóc. Bardzo dziękujemy ,zaraz wysyłam PW Kamila_s napisał(a):Justynka mam nastepny datek dla Adry od Pani: Lorenza Magnani 20euro.... Pani ta jest wloszka i przekazal mi to na nastepny worek z ta wyjatkowa karma dla Ardy:-)) Niedlugo bedziesz zamawiala juz nastepna porcje!!!:multi: Podziękuj jej ładnie :) wilczyca napisał(a):jest jeszcze nowa karma dla trzustkowców "happy paws" maintenance, 20 kg kosztuje 151,99 zł Powyżej 120 zł dostawa gratis. sklep ten wspiera organizację "Owczarki w Potrzebie", więc jeśli by można było z nimi pogadać i przedstawić sytuację Adry to może dali by jakiś upust jeszcze ..... agamika napisał(a):racja, najlepiej by było jakby Maciek zadzwonił do Nich, bo to on załatwiał ( myślę ze byłoby łatwiej wtedy o wsparcie od Nich) z tym ze go nie ma na razie :shake: .. dlatego pierwszy worek najlepiej wg mnie zamówić już , a następny już próbować na spokojnie załatwiać taniej , no i trzeba mała ogłaszać gdzie się da :-( a ja mam pytanie z innej beczki, czy miała ona robione takie dokładniejsze badania ? czy np potrzeba by na to tez pieniędzy ? bo to jednak już kosztuje:-( Jeśli jest tańsza,to na pewno można spróbować... Co do dokładniejszych badań,to niestety nie miała... Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 jestem tylko na chwilkę :oops: Dzisiaj znikne na tydzień.... Justynko możemy się tak umówić, że wyłożysz pieniążki, a ja jak wróce to Ci przeleje? Bo teraz nie wiem co i jak? Chyba, że mi dasz szybciutko znac? Quote
Monica_20 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 jusstyna85 napisał(a):Bardzo dziękujemy ,zaraz wysyłam PW Mogę Cię prosić o ponowne wysłanie nr konta na PW, bo nic nie dostałam :-( Quote
Kamila_s Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Dziewczyny takie cenne rady jeszcze dostalam apropo trzustkowcow: ja daje hill's i/d ale jest kilka rodzajów karm. czasami lepiej podaj normalna dobra karmę i enzym trzustkowy np amylan , ale to najlepiej z wetem ustalić. Na trzustkę można tez podawać Royal Canin Digestive Low Fat. Tańszym odpowiednikiem jest też Trovet. Ok. 50zł tańszy niż Royal. Quote
Asia_Klero Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Moj banerek Adry nie dziala........co mam zrobic? Quote
Monica_20 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Dzięki Kamila, dostałam nr konta i wysłałam kasę. Na Aronka też chce wysłać. To jest ten sam nr co na Adrę? Quote
agamika Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Moj banerek Adry nie dziala........co mam zrobic? 1. skopiuj adres wątku 2. jak wejdziesz w edycje podpisu to wpierw zrób na chwile spacje miedzy banerem Adry a tym obok żeby nie podlinkowało dwóch bannerów jednym linkiem 3. zaznacz banner Adry (kliknąć wystarczy w niego ) 4. naciśnij na ikonkę u góry okna edycji , pojawi sie okienko w które wklejasz wcześniej skopiowany adres i klikasz ok , teraz można zlikwidować spacje i zatwierdzić podpis Mam nadzieje, ze nie namieszałam :oops: Quote
Asia_Klero Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 chyba dalej sie nie da....:(sprobuje jeszcze raz Quote
Kamila_s Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Monica dzieki,ze sie do nas przylaczylas:multi: Dla Aronka jest ten sam numer..tyle tylko,ze musisz wpisac DLA ARONKA:-) zapraszam Cie tez na jego watek prywatny!!:loveu: Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Kamila_s napisał(a):Dziewczyny takie cenne rady jeszcze dostalam apropo trzustkowcow: ja daje hill's i/d ale jest kilka rodzajów karm. czasami lepiej podaj normalna dobra karmę i enzym trzustkowy np amylan , ale to najlepiej z wetem ustalić. Na trzustkę można tez podawać Royal Canin Digestive Low Fat. Tańszym odpowiednikiem jest też Trovet. Ok. 50zł tańszy niż Royal. własnie ostatnio miała Trovet. Dzwoniła do mnie Pani, która stwierdziła, że na 100% jest zdecydowana na Adrę! Pani zrobiła na mnie dobre wrażenie. Jutro jej mąż ma przyjechać do schroniska. Mnie nie bedzie, bo wyjeżdżam, ale Asia obaczy co i jak. Czekamy na wieści ;) Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 doszło 35 zł od Monica_20, dziekujemy :multi: Quote
Asia_Klero Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i Adra bedzie miala super dom:D:D Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 oby, będe jutro trzymac bardzo mocno kciuki ;) Quote
wilczyca Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Mysia_ napisał(a): ( ..... ) Dzwoniła do mnie Pani, która stwierdziła, że na 100% jest zdecydowana na Adrę! Pani zrobiła na mnie dobre wrażenie. Jutro jej mąż ma przyjechać do schroniska. Mnie nie bedzie, bo wyjeżdżam, ale Asia obaczy co i jak. Czekamy na wieści ;) och to wspaniała wiadomość. Trzymam kciuki żeby się Adrusi udało :kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts