twiggy Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Cockermaniaczka napisał(a):Gosia Makosa ma niesamowity talent,z jej zdjaciami spotkalam sie tez na serwisie Digart,piekne,zaczarowane zdjecia:p ach...ta moja Gosia! :loveu: wszyscy ją znają! :cool3: Quote
twiggy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Honey napisał(a): Ale uwazaj, bo w tym tempie powiekszajac 'stadko' mozesz jak ja skonczyc .... :evil_lol: prawdę mówi! :cool1: Quote
Honey Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Moj wyplosz (niestety czarny, nie rudy...) Ever i jej towarzyszka, z ktora pokochaly sie od pierwszego wejrzenia :) A tu Erle i Etna, od samego poczatku ukladane na wyzly wszechstronne (zdjecia celowo sa mniejsze, zeby nie urazic co wrazliwszych osob, zwlaszcza, ze koziol z pancerfausta chyba strzelony :shake: Ale suczki sa fajne.) Quote
Cockermaniaczka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Honey a wiesz ze sie ostatnio nad tym zastanawialam i nie wiem:roll::oops: One wszystkie cudne sa:cool3::loveu: Kiedys marzyl mi sie weimer,ale jak patrze na Twoje pieknosci to juz nie wiem;) Quote
Honey Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 No i dla milosnikow fryzow dwie cud urody brunetki :loveu: Pascal fan Veldbos i Renske ven Hoeve Jacolle Quote
Honey Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Cockermaniaczka napisał(a):Honey a wiesz ze sie ostatnio nad tym zastanawialam i nie wiem:roll::oops: One wszystkie cudne sa:cool3::loveu: Kiedys marzyl mi sie weimer,ale jak patrze na Twoje pieknosci to juz nie wiem;) To znaczy, ze jeszcze ta wlasciwa rasa nie wpadla Ci w oko ;) Kiedys popatrzysz i powiesz - to ten ! I juz nie bedziesz miala watpliwosci :lol: Tak na marginesie - weimar i overniak to rozne gabaryty i nieco inna psycha. No i w weimarach jest znacznie wiekszy wybor hodowli i wieksza dostepnosc dobrych szczeniat. Quote
Cockermaniaczka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Honey moge ci ukrasc ta ostatnia fote?Plissss:loveu: Przepiekne konie,teraz bede siedziec i sie wgapiac w ekran jak glupia:loveu::loveu: Ja na razie wiem ze wyzel a jaki to czas pokaze:D Na razie to brak czasu na dwa psy:( Quote
Honey Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 A kradnij sobie :lol: Ja tez sie wgapiam w ekran i nie moge doczekac, kiedy bede je miala u siebie. Wtedy znikne z dogo - bede siedziec na lace i sie gapic ! :evil_lol: Quote
Cockermaniaczka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zazdroszcze:pTakie czarne perly miec dla siebie:loveu: Ale z Dogo nie moga zniknac i Ty tez nie:eviltong:Kto bedzie wtedy wstawial foty?:cool3: Quote
Florka_xyz Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Honey, pieken te Twoje czarne perly az sie napatrzec nie mozna:loveu::loveu: A mozesz mi powedziec gdzie one beda staly na tej laczce ....:evil_lol: Quote
bazylowa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Honey piękne te Twoje fryzy.... Chociaż moją milością na zwsze pozostaną już andaluzy :loveu: Quote
gonek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Wtedy znikne z dogo - bede siedziec na lace i sie gapic ! Ooooo nie!:shake::obrazic: Quote
Cockermaniaczka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Honey to my przyjedziemy na ta laczke do Ciebie:cool3: Quote
twiggy Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Honey-kare cudowności! :loveu: u nas Gniade poci sie na słońcu... a Szare byczy się w cieniu... ...lub obserwuje ze stajni :lol: Quote
Cockermaniaczka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A ten wyzelek to tak pod kolor piachu?:cool3: Gniade tez piekne:loveu:W taki upal meczyc zwierza:eviltong: Quote
dr_mario Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Widze, ze nasza Ever juz zagoscila na dogo :) To ja tez powiem, ze naleze do milosnikow wyzlow i koni. Pare zdjec :) Pierwszy kontakt z koniem I tu dziewczyny dwie :) Quote
Recommended Posts