weimarka-Pudelka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Fart przygryza tak samo wargę jak moja psinka... rodzinne (chodzi mi o rasę):P:P Quote
Kayahh Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 weimarka-Pudelka napisał(a):Fart przygryza tak samo wargę jak moja psinka... rodzinne (chodzi mi o rasę):P:P ewidentnie rodzinne i zarazem swietne Quote
weimarka-Pudelka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Kayahh napisał(a):weimarka-Pudelka napisał(a):Fart przygryza tak samo wargę jak moja psinka... rodzinne (chodzi mi o rasę):P:P ewidentnie rodzinne i zarazem swietne hehe, szczegulnie widać to na zdjęciach :D :D :D Quote
weimarka-Pudelka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Kayahh napisał(a):masz wiecej takich zdjec? Tak mam, niedługo wkleje, tylko zapełnie, do końca kasetke zdjęciami, i przegram na płytę. :D Quote
Kayahh Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 tno to czekam z niecierpliwoscia Quote
weimarka-Pudelka Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 nie moge wciąż zapełnić kasetki. Musze zrobić kilkaset zdjęć i jeszcze szkoła..... Quote
Kayahh Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 ;(((((((((( a nie mozesz wgrac go komputera tych co masz? Quote
weimarka-Pudelka Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 niestety mam mało płyt, a jak wgram kilka to jak zrobię więcej i będe chciała wziąźć je na tę samą płytę, to nie che się wgrać :( Coś mi się z kompem dzieje :x Quote
brazowa1 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Jakie piekne zdjecia!!!szczegolnie urzeklo mnie zdjecie weimara z przygryziona warga i zdjecie swiateczne.Poprosze o wiecej. Quote
Kayahh Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 zapraszam do zaktualizowanej galerii mojego Farta klikajcie w banner i wpadajcie do mnie :) Quote
Recommended Posts