nice_girl Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Asia, To musiałyśmy być obok siebie :wink: Ja też byłam pod tymi krzaczkami. :wink: A nie pamiętasz ogoniastej suczki corgi? Quote
Diana14 Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Ale przeciez colliego , który zdobył BISa wystawiał facet. To była dziewczyna,Stella Zawadzka na 100% Mona to nie Stella jest właścicielką Ledy tylko Kasia....(nie pamiętam nazwiska ale Paulinka zna).Stella obecnie chyba nie ma u siebie collie. Quote
nice_girl Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 A ja jako uparta baba nadal zostaje przy swoim, że to facet wystawiał colliego... :wink: Quote
Ajrisz Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Stella obecnie chyba nie ma u siebie collie. A to dziwne, bo zawsze miala. Quote
Diana14 Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Stella obecnie chyba nie ma u siebie collie. A to dziwne, bo zawsze miala. No wiem, że miała.... :roll: ...ale czy nadal ma to nie wiem W kazdym razie Leda nie jest Stelli 8) Quote
Mona Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 kazdym razie Leda nie jest Stelli Dianka wiem ze LEDA nie jest Stelli ona ją tylko jako ,,professional handler,, :lol: :lol: wystawiała :lol: Quote
Ajrisz Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Mnie sie wydaje, ze Stella ma jeszcze collie, a jak nie ona to jej mama. Ostatni raz, jak z nia rozmawialam, to nawet oczekiwala szczeniat. Quote
Mona Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Stella albo jej mama ma suczke ktora sie nazywa GABI Kama-Lama i jescze jakas z psiej oazy ale w reklamach hodowli nie pisze ze ma Collie..... Quote
nice_girl Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Nie znam Stelli.Ale jesli nie jest nic napisane w reklamie jej hodowli to mysle, ze nie planuje miotow tej rasy :wink: Quote
Recommended Posts