Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pozwólcie, że się podzielę, swoją ogromną radością.

Wczoraj Darti na międzynarodowej wystawie w Krakowie, zajął pierwszą lokatę, dostał doskonałą ocenę, tytuł Zwycięzca Młodzieży i Najlepszy Junior :angel:

Wszystkim życzliwym osobom, których dobre myśli wsparły ten sukces, bardzo serdecznie dziękuję :D

Zdjęcia będziemy mieć dopiero w środę to jedno to tylko namiastka :wink:

Darti1.jpg

Posted

Asiu!Gratuluję sukcesu!!!Po zdjęciach widac, że Dartek trochę schudł i pociemniał...ładny chłopak z niego.

Zna ktoś moze stawkę???Mnie się też nie otwiera.... :roll:

Posted

To ja się też pochwalę. :D Z Klio wywalczyłyśmy zw. młodzieży i najprawdopodobniej w Krośnie kończymy młodziezowy championat :D

Moja Klio na tej wystawie:

file_3.jpg.jpg

Spróbujcie wejść na ten link: http://www.krakow.zkwp.pl/krakow/wyst2004/Katalog2004.pdf A jesli Wam nie wejdzie moge przeslać mailem, ponieważ dużo roboty by to kogoś kosztowało zeby przepisywac. Dodam, ze zostałam na finałach.I collie tricolor zdobył BISa Weteranów. :D

Posted

Justynka to ja Tobie tez gratuluję!!!

ten pies który wygrał BISa Weteranów jest naprawdę piękny. Pisałam o nim na topicu collie....cudenko :lol:

Posted
Czyli to był ten pies z hodowli Kontragalop czy jakoś tak?W katalogu ma wypisane naprawde duzo tytułów.I zgodze sie z Tobą jest naprawdę pięknym psem :wink:

tak to ten piesek.... :lol:

Posted

Malutka pomyłka...BIS-a zdobyła suczka LEDA Dobra Nasza a nie BLACK PRINCE ChEWALIER Kontragalop, on sie wogole nie pojawił na wystawie....

Posted
Malutka pomyłka...BIS-a zdobyła suczka LEDA Dobra Nasza a nie BLACK PRINCE ChEWALIER Kontragalop, on sie wogole nie pojawił na wystawie....

Ach...to przepraszam....ale Leda też ładna sunia....widziałam ją parę razy bo to własność kolezanki z MP... :lol:

Posted
ale Leda też ładna sunia....widziałam ją parę razy bo to własność kolezanki z MP...

Czyzby to była Stella Zawadzka?Bo ta panienka ją wystawiała....

Posted
Asiu!Gratuluję sukcesu!!!Po zdjęciach widac, że Dartek trochę schudł i pociemniał...ładny chłopak z niego...:

Cześć Dziewczyny, pozwolicie, że tylko zrobię, ktrótką wstawkę :D

Dziękuję, za wszystkie gratulacje, pragnę tylko sprostować, że Darti nie schudł ani deka, :D nigdy nie miał problemów z wagą - tylko co najwyżej z olbrzymią ilością futra i podszerstka :D ale to akurat większość poczytuje mu za plus :D :D :D Poza tym na lato był uprzejmy zrzucić z siebie dosłownie kilka włosów :D to też i uczesanie trochę zmodyfikowane :D :D :D ot i cały Darti :D :D :D

P.s. nowa fotka w temacie "Sukces w Ustroniu".

Pozdrawiam serdecznie

Joasia&Darti

Posted

W Krakowie byłam na obrzeżach - tak trochę w trawie i krzaczkach :D :D :D , na wprost miałam ring ten co trzeba, w pwerspektywie po lewej owczarki niemieckie a po prawej widziałam sporo psiaków rasy Corgi :D