Bartiśkowa_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 świetne fotki Pandy i Irish :loveu: śliczne są Quote
katik Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Teren spacerów poznałam po tej fotce http://img216.imageshack.us/img216/4157/p1020637yd7.jpg Moja Magia zawsze korzysta z tego wodopoju. :evil_lol: Fotki super szczęśliwych psów. :loveu: Quote
Bursztynka13 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Panda jest urocza:loveu:zresztą jej towarzyszka równierz:) Quote
AjriszZona Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 maciaszek napisał(a):A już myślałam, że fotki żadne się nie pojawią... W jakimż byłam błędzie! będa się pojawiać, może nie tak często, ale będą:) a co do tymczasu to na pm Quote
amikat Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Piękny pies, szczęśliwy!!!!! Chcę o niej opowiedzieć w programie TV - czy moge wykorzystać zdjęcia? Quote
maciaszek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Jaki misiek-przytulanka :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
AjriszZona Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 wspólne zabawy w czasie Świąt zadowolona Panda (bo na rękach) Panda pokazuje zęby;) jeszcze raz razem, w kolorze i znowu razem (bo tego nigdy nie za mało) Quote
Ganima Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 amikat napisał(a):Piękny pies, szczęśliwy!!!!! Chcę o niej opowiedzieć w programie TV - czy moge wykorzystać zdjęcia? :roll::-(:shake: Przepraszam serdecznie za brak odpowiedzi! Jedyne wytłumaczenie to tylko to, że po koniecznym, ale niefortunnym wyprowadzeniu się z Katowic nie mam czasu by np. korzystać z internetu (zdjęcia na forum Panduli zamieszcza oczywiście Tina). Wolne chwile poświęcam już jedynie i z radością mojemu czterołapemu urwisowi. Temat programu TV jest zapewne nieaktualny, ale gdyby była kiedykolwiek potrzeba - dla dobra zwierząt - zdjęcia z fb Pandy można wykorzystywać zawsze :loveu: Pozdrawiam i życzę szczęścia i sukcesów w 2009 roku! Ganima :lol: Quote
Ganima Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 :multi::multi::multi::loveu: Irish, piątka! Panda przywitała Nowy Rok ... na podłodze w łazience, gdzie pół godziny przed i pół po 12h siedziałam z nią i czesałam ją, śpiewając wesołe piosenki, w tym pomieszczeniu wybuchy fajerwerków było słychać najmniej. W mieszaniu zapaliłam wszystkie światła i włączyłam dodatkowo muzykę, żeby oddalić, to, co działo się za oknami, ale Panda i tak wpadła w histerię :placz::smhair2::Help_2: Schowanie się i zabawa chyba pomogły, bardzo źle znosiła ten sylwestrowy - wybuchowy charakter witania umowności (w końcu życie biegnie dalej...). Po tej nocy niechętnie wychodziła na kolejne spacery, dopiero świeży śnieg ją ucieszył, wytarzała się w nim i była znów sobą Kolejne wiwaty dopiero za rok ;) Do siego! Quote
AjriszZona Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 przesłałam już jakiś czas temu amikat zdjęcia Pandy, jednak nie otrzymałam odpowiedzi chociaż, czy doszły pytałam wtedy się o to ganima Quote
amikat Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Kochana - Panda była bohaterka programu na regionalnej TV. Super wypadła. Posłałaś mi przecież zdjęciai pozwoliłaś wykorzystać! Ona jest ŚLICZNA Quote
AjriszZona Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 to szkoda, że nie wiedzieliśmy jakiego i kiedy, z chęcią byśmy obejrzeli tym czasem parę zdjęć z wczorajszego spaceru Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Śliczna Panda:loveu: Witam po raz pierwszy:multi: Zapraszam do naszej galerii: http://www.dogomania.pl/forum/f80/mikusia-kochaniusia-maly-gniotek-milo-mysie-ogonki-zapraszaja-str-386-a-37275/index414.html Quote
AjriszZona Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 tak, łapa naszczęście zdrowa, poza tym nie do końca Quote
amikat Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A co się dzieje? Boziu... Panda choruje? Quote
AjriszZona Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 na trzustkę niestety a to zdjęcia z dzisiejszego spaceru na Muchowcu:) Panda i Luna w biegu:) i z Koti ? (nie wiem jak się pisze jej imię) na razie tylko tyle, wieczorem pojawi się więcej:) Quote
maciaszek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ależ ona towarzyska jest :loveu:. A co z tą trzustką? To uleczalne czy zawsze będzie musiała brać leki? :-( Quote
Ganima Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Hej, Tino, dzięki za ogromny spacer :lol: (Zdjęcia znów wysmakowane - biel, beże, brązy, odrobina czerni...) Pandul po radosnych pościgach i skokach z borzojem, o których opowiadałaś, jest zmęczona ale w dobrym nastroju. Oprócz biegania (najukochańszego dla niej) oraz nieustannego węszenia przy ziemi na spacerach (zbiera wiadomości o życiu w okolicy z każdego centymetra i robi to niezwykle zapamiętale, nieprzytomnie), lubi też skoki "na klatę" z większymi od niej, przyjaznymi psami, zdarza się czasem, że fruwa wysoko nad kumplem, zgrabnie go przeskakując. Miało być krótko o chorobie... Od początku właściwie, mimo, że była karmiona wyłącznie psim jedzonkiem, miewała biegunki, często z krwią. Mimo tego zachowywała się jak zdrowy pies :eviltong: Po wizytach u lekarzy i różnych próbach z jedzeniem, skończyło się na diagnozie (bez badań specjalistycznych), że ma niewłaściwie działającą trzustkę, jest więc od wielu miesięcy na ścisłej weterynaryjnej diecie. Codziennie zjada też tabletki. I musimy wszyscy wciąż być czujni. Ale zdarzają się wypadki: za późno dostrzeżone przeze mnie chipsy, leżące na schodach albo jakiś odpadek w trawie, upuszczone przez kotkę jej jedzonko, kupione w sklepie inne chrupy też dla psów z chorobami przewodu pokarmowego, bo był problem ze zdobyciem na czas właściwej karmy.... I wtedy Pandka natychmiast choruje :-(. Dobrze, że nie zdarza się to bardzo często. W nieszczęściu jest jeden plus... problem żebrania u stołu mamy z głowy, Pandzik wie, że nie odniesie to pożądanego skutku :p Tina podjęła się :multi: zorganizowania serii niezbędnych badań, właśnie zdobywa szczegółową wiedzę na temat przypadłości i jej diagnozowania. Pozdrawiam! Irish, :bluepaw: !! Quote
maciaszek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Oj tak, badania konieczne! Biedny Pandul... :-( Quote
Recommended Posts