Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Darianna napisał(a):

ale fajnie macie - leżąc w wannie można TV oglądać ;)

:megagrin::megagrin::megagrin: no właśnie:evil_lol:...ma warunki jak.."Książę w New York"...:razz:...i kaprysi:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Darianna napisał(a):
no zaszalałeś... Ile godzin trwało wyciąganie? ;)

jeśli to było pytanie to ja usuwam ręcznie, po jednym, ostrożnie...

:Help_2:No właśnie jak to najlepiej usuwać?:-o..Kuleczki są tak uciążliwe do wyciągnięcia...Posmarowałam Lolliego odżywką przed wyciąganiem,ale nie wiele to pomogło...utrata włosków była dość znaczna:shake:...

Posted

ja miałam kilka ale nie aż tyle... wystarczyło ręcznie wyskubać delikatnie... Domyślam się, że przy tej ilości trochę sierści Lolek straci...

ps. jak nie chcesz wyrywać - zawsze możesz obciąć ;)

Posted

hahah mój Atos tak samo patrzy przez okno:P Ale teraz niestety nie mam foty:P hihihih ,Mój z wanny w pokoju nie byłby zadowolony-on ją unika szerokim łukiem:D Myśmy też remont musieli przeżyć:P

• 2 weeks later...
Posted

Darianna napisał(a):
A co tu tak cicho u przystojnych chłopaków? ;)

ps. jaka jest różnica wieku między Kanonem a Lolkiem?

Jestem chora i zapracowana:roll:.Chwilowo nie bardzo mam czas na fotografowanie moich "aniołów":oops:...napewno póżniej...Kanon za dwa mies sko ńczy 3 lata i jest starszy od Lollipopa o 5 mies.W sumie obydwaj to młodziaki niewiele starsze od Twoich...:loveu: Długo powinnyśmy się cieszyć ich zdrowiem i radością życia:lol:

Posted

o, to między nimi jest taka sama różnica co między moimi rudymi ;)

I jak tam z perspektywy czasu u Ciebie, sprawdza się taki układ? Chłopaki się nie tłukły na serio o hierarchię ani nic? Bo mnie wet ostatnio straszył, że baby to się zawsze dogadają a z chłopami dwoma nic nigdy nie wiadomo. Mi się nie chciało kłócić, że ja mam odwrotne obserwacje... ;)

Posted

[quote name='Darianna']o, to między nimi jest taka sama różnica co między moimi rudymi ;)

I jak tam z perspektywy czasu u Ciebie, sprawdza się taki układ? Chłopaki się nie tłukły na serio o hierarchię ani nic? Bo mnie wet ostatnio straszył, że baby to się zawsze dogadają a z chłopami dwoma nic nigdy nie wiadomo. Mi się nie chciało kłócić, że ja mam odwrotne obserwacje... ;)
:evil_lol: Lollipop był początkowo agresywny w stosunku do Kanona.Był takim rozpuszczonym bąkiem,któremu wszystko było wolno:evil_lol:
http://img232.imageshack.us/img232/9503/zdjcia1287w.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/5653/zdjcia1321.jpg
http://img200.imageshack.us/img200/9707/zdjcia1175.jpg
Kanon dosyć szybko ustępował.Był taki moment,że gdy miał bawić się z Lollipopem to uciekał.Dopiero po czasie,gdy Lolluś został już u mnie na zawsze uznałam,że to Kanonowi/po nie żyjącej Heti/ należy się miejsce rezydenta i tak zrobiłam.Tzn,Kanon zawsze dostaje pierwszy smakołyk...Lollipop musi czekać.Początkowo też Kanona głaskałam a Lollipopa nie/dwa dni/Lollek bardzo szybciutko pojął,że jest w "ogonie":lol:.Prestiż Kanona wzrósł,wzrosło też jego samopoczucie,znów chętnie bawil się z Lollusiem.Bardzo szybko i bez agresji udało mi ssię ustalić:evil_lol: kto tu ządzi:lol:

Posted

Ja Brando daję zawsze pierwszemu, ale z głaskaniem takiego rygoru nie robię. No, ale póki co oboje się tłuką równo i chętnie. Ale mam ich na oku i jak np. widzę, ż mały chce zabrać coś Brando to nie pozwalam. Albo jak chce zgarnąć kość dla siebie, którą mają gryźć obaj, to daję ją Brando... więc trzymam rękę na pulsie ;)

A Brandulec to ciapa i najchętniej by wszystko mu oddał i ustąpił. mały to wyczuł i korzysta ile wlezie ;)