Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
Co tam u słodkich chłopaków? :loveu:

:p Uf...właśnie dochodzę do siebie po dość nieciekawej sytuacji:evil_lol:.Kanon/do tej pory zawsze posłuszny...na gwizdek był przy nodze/teraz najzwyczajniej mnie nie słyszał:shake:.Odwodzony przez kaczki od piskląt wodził po ostojniku ponad 20 min.:roll:.Nadchodziła burza z piorunami,ostojnik zarośnięty...bałam się też,że zaplącze się w roślinność.Do tego Lollipop wprawdzie nie płynął,ale biegał i szalał ...tym samym nakręcając gordona.Burza z piorunami już tuż nad głową:-(.Jedyne co mi przyszło do głowy to uciekać:cool1:...Na szczęście zauważyły mnie..wyszły z wody i rzuciły się za mną w pogoń...Uf teraz pójdziemy dopiero jak małe będą pływły już z rodzicami:roll:

Posted

[quote name='Talagia']rudzielec ma tak wytrymowany grzbiet?
:evil_lol: nie Ciociu...powiedzieli,że jestem lokowany sierściuch i raz w miesiącu obcinają mnie na pół cm.Do tego zapuszczją mi włoski na 2/3 uszka więc już niedługo będę wyglądał anglo-amerykaniec:lol:

Posted

Maszynka angielskie kłaczki obcinać :mad::mad::mad::mad:
No nie ładnie :evil_lol:

Lilianek ma już przedziałek na grzbiecie Lolusiu! A ty uciekasz do amerykańskich wzorców? oj :mad:

Posted

Próby wodno- polowe Lollipopa:razz:
:evil_lol: co te kaczki tak szaleją...
:diabloti: ups... Kanon rozpoczął nagonkę...
...o kurcze:-o...o kurcze:-o...
:multi::multi::multi:mam ją...mam...próby polowe zaliczyłem????:cool3:
:roll: rzuciłem jej pod stopy,ale Ona nie chciała...zakopię więc tutaj:evil_lol:....

Posted

...Złapał,złapał...nawet musiał się trochę pofatygować:evil_lol: i płynął z 10m:megagrin:.Potem wyszedł z wody ,przyniósł i ku mojemu zaskoczeniu:-o rzucił mi pod nogi... Kaczka już nie żyła:roll:Nieco pózniej,gdy zbliżał się Kanon/w obawie chyba przed nim/porwał jeszcze raz tę kaczkę i biegał z nią jeszcze dobre 5 min..w końcu ją zakopał...

Posted

:diabloti:..ucieczka przed zębami Wilka:razz:
:diabloti: niee...w glebę niee:placz:
:angryy: jak cię złapię to ci oddam:cool3:
:lol: lewe do prawego:lol:
:roll: eee tam..ja tam wolę tropić...