Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Choroba zwyrodnieniowa kręgosłupa...tzw sztywnienie...zanik chrząstki stawowej w odcinku lędżwiowym C4,C5 i C6.Za wcześnie jak na jego 5 lat.Poddawany jest zabiegom hiruditerapii.Widać,że po dwóch zabiegach ma się wyrażnie lepiej.W sumie będzie miał 7 zabiegów i po pół roku powtórka..Staramy się zatrzymać mu postępowanie choroby...

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...Miziasty to on jest do kwadratu...Tam,gdzie ty tam on...taki obserwator...kontroler wszystkiego co dzieje się w domu...Pazurki obetnę,ale tylko wtedy,gdy mi pozwoli...Przeciąga się i rozkłada przy szczotkowaniu...gada przy tym i pomrukuje.Widać,że to lubi.Za przyjaciela do miziania upatrzył sobie nade wszystko Lollusia...Kanonka też lubi,ale trochę go jego gabaryty odstraszają.Do mnie się mizia...gdy w miseczce dość długo nie ma mięska...Potrafi wtedy głośno gadać ...a nawet wrzeszczeć....Hi..hi...ogólnie przekochane dziecko...Czasamo chuligani../już szukałam telefonu,okularów itp/.Jego zachowanie często mnie zaskakuje...To taki koto-pieseczek.Wydaje mi się,że to bardzo mądra,inteligentna istotka...

Posted

...to amerykańska rasa MCO / Maine Coon/ największe i najłagodniejsze,ale tylko kocury.Mebli mi nie podrapał....ale ściany tak...tapety w przyszłym roku powymieniam.Na ścianę koniecznie musiałabyś przymocować drapak do ostrzenia pazurków...Nie wiem jaki charakter mają syberyjskie,ale norweskie są indywidualistami.W porównaniu do MCO są bardziej charakterne...

Posted

:loveu::loveu::loveu:...super Marszi...naprawdę płyniesz...:cool3: aport był drogocenny bo pańciowy nie???....:crazyeye: no i biegasz luzem...bez linki...masz cudowną Pańcię :lol:

Posted

werbena520 napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:...super Marszi...naprawdę płyniesz...:cool3: aport był drogocenny bo pańciowy nie???....:crazyeye: no i biegasz luzem...bez linki...masz cudowną Pańcię :lol:

pierwszy raz przepłynął kawałek :loveu:

Posted

Witam, ja tu po raz pierwszy, ale na pewno będę zaglądać :) piękne setery, szczególnie gordonek Kanon. Też mi się marzy, kiedyś na pewno będę właścicielką takiego:p na razie mam moją rudą irlandkę :multi:

Posted

[quote name='AgataP']Witam, ja tu po raz pierwszy, ale na pewno będę zaglądać :) piękne setery, szczególnie gordonek Kanon. Też mi się marzy, kiedyś na pewno będę właścicielką takiego:p na razie mam moją rudą irlandkę :multi:[/QUOTE]

...witam w galeryjce moich pędziwiatrów....:-)