Shetanka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Świetne to zdjęcie w wodzie ;) I w ogóle mi się bardzo podoba piesek, lubię gordony ;3 Quote
Rahl Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Shetanka napisał(a):Świetne to zdjęcie w wodzie ;) I w ogóle mi się bardzo podoba piesek, lubię gordony ;3 Dziękuję :loveu: Zapraszam do galerii ;) Quote
Patisa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Przypominamy się:multi::multi: Matko! Pies cud-miód! :lol: Z początku oglądałam się tylko za angolami, ale teraz czuję, ze to gordony ostatecznie podbijają moje serducho! Cuudny pies! :loveu: Quote
Rahl Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Patisa napisał(a):Matko! Pies cud-miód! :lol: Z początku oglądałam się tylko za angolami, ale teraz czuję, ze to gordony ostatecznie podbijają moje serducho! Cuudny pies! :loveu: Dziękujemy bardzo :loveu::loveu: Planujesz gordona :cool3:? Quote
Patisa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Oh, bardzo bym chciała, ale póki co to bardzo luźne plany. To coś w stylu " gdy będę duża i mężata" :lol: Planuję i planuję...za pewne będę miała boksera, od dalmatyńczyków tez się pewnie nie odczepię, bo czuję jak te dwie rasy wrastają mi w żyły, w sumie to inne rasy mnie mało interesowały, dopóki...nie zobaczyłam setera angola. Stwierdziłam,z e to fajny piesio. Ale gdy zobaczyłam gordona! Fiiuuuu...już widzę takie stworzonko na swoich kolanach( oczyma wyobraźni ;) ) No coś wspaniałego. :loveu: W gordonach spodobał mi się niebanalny wyraz twarzy, gdy tak patrzy w obiektyw aparatu to zdaje ( mi ) się, że chciał powiedzieć " Wiem wiem, wyglądam jak uszlachetniona, długowłosa wersja dobermana" :cool3: Ja jednak lubię, gdy sylwetka psa wzbudza respekt, a jednocześnie na kilometr bije z niej szlachetność. Taki właśnie jest gordon, już sobie obiecuję, że jak tylko będę miała prawko, trochę grosza i czasu to wyruszę na wystawę obejrzeć gordony. Piękne psy. Aż dech zapiera:razz: Quote
Theogonia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='gordonowa']Przypominamy się:multi::multi: http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/nowygordonowyfolder099.jpg Piękności.. Quote
Recommended Posts