Dream Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Dziękujemy bardzo za gratulacje :D Siwiejący pysk bardzo dodaje powagi i elegancji gordonowi ;) Quote
McDzik Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 ooO jaki poswiały pycholek :loveu: cóż za elegancja Quote
Dream Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Po wystawowych wojażach wreszcie znowu pole :D Quote
Dream Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Wrocław: Poza ringiem: W ringu nie tylko się prezentujemy :D Quote
sylrwia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 :hmmmm: czy mi sie tylko wydaje ze on jest wielki? Quote
Dream Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 sylrwia napisał(a)::hmmmm: czy mi sie tylko wydaje ze on jest wielki? zdjęcia za duże ? starałem się nie przekraczać 640..... Quote
sylrwia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dream napisał(a):zdjęcia za duże ? starałem się nie przekraczać 640..... Jakie zdjecia pies:evil_lol: wielki Quote
Dream Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 sylrwia napisał(a):Jakie zdjecia pies:evil_lol: wielki Eeeee tam....... :D Przepisowe 66cm - wiemy dzięki sędziom z Czech :D Quote
werbena520 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dream napisał(a):Eeeee tam....... :D Przepisowe 66cm - wiemy dzięki sędziom z Czech :D :roll:Hm...Jak powinnam mierzyć psa? W kłębie tzn od końca szyji? Quote
Dream Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Jakoś tak, ale wolałbym, żeby to wyjaśnił fachowiec ;) Quote
sylrwia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Fachowcem nei jestem tylko widziałam jak sędzia oczywiście Czech mierzył mi psa :lol: Przyłozył laske w miejsce karku tak na wysokosci styku lopatek. Quote
AlaNowak Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 wysokosc psa mierzy sie prostopadle od podloza do kłębu 7-kłąb Quote
Dream Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 sylrwia napisał(a):Fachowcem nei jestem tylko widziałam jak sędzia oczywiście Czech mierzył mi psa :lol: Przyłozył laske w miejsce karku tak na wysokosci styku lopatek. Pani sędzina z Niemiec (wystawa Erfurt) psy, które wyraźnie były za duże lub za małe wyprowadzała poza ring na asfaltowy chodnik na pomiar. Była to jednak czynność uzasadniona i nie wykonywana taśmowo, jak w Czechach ;) Quote
Talagia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 66? nasz Lilian ma 67 a jest maleńki :crazyeye::crazyeye: Quote
sylrwia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 hmmm... musze gdzies Was upolowac i poznac te Wasze wielkoludy:evil_lol: Forys ma 61 i moja ludzie mówią, ze jest duży ;P Quote
Pieseczkowo Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ja tu dużo nie mam do gadnia,bo mój seter nie jest rasowy,ale łączę sie z sylrwią i też chcę zobaczyć na żywo swetry.Nie ukrywam,że psy Talagii podbiły moje serce. Nie wiem tylko czy dostanę takie pozwoleniem,ale na warszawskiej wystawie wkradnę się na ring seterów i gdzieś może je wypatrzę.:evil_lol:Nachalniak ze mnie.Przepraszam.;) A i zapomniałam dodać.Będę na wyrzej wymienionej wystawie warszawskiej,więc jesli ktoś chce jakieś zdjęcia to pisać co i jak to mogę porobić. Będę przez 3 dni.Więc przyjmuję zamówienia.Nie obiecuję,że wszytskie spełnię,ale będę sie bardzo starać. Możecie to też gdzieś dalej rozesłać. Quote
sylrwia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 My z rudym bedziemy w piatek, wiec smialo podchodzcie ja jestem duza osobka z rudym wariatem. Prawdopodobnie bede w towarzystwie dwoch szarych :) Quote
Pieseczkowo Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ok.Fajnie a pamiętasz może na którym ringu??Ja jak nie wystawiam nie pamiętam nic co gdzie i o której ;)Najprawdopodobniej będę z koleżanka to sie razem zapoznamy. Może gdzieś Talagie upolujemy. Quote
Dream Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Szkoda, że my nie będziemy :( Talagia napisał(a):66? nasz Lilian ma 67 a jest maleńki :crazyeye::crazyeye: No wiesz przecież jak DREAMER wygląda ;) Quote
Pieseczkowo Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 No szkoda,ale może kiedyś się gdzieś spotkamy.! ;) Quote
Talagia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dream napisał(a):No wiesz przecież jak DREAMER wygląda ;) No właśnie wydawało mi sie, ze jest wiekszy :cool3: Quote
Dream Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Jest ale nie wzwyż :D stąd takie wizualne wrażenie Quote
Recommended Posts