DG32 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 To i ja dodam pare zdjęć, tym razem z wizyty u spanielki Sonii. Najpierw była wyprawa do lasu, a potem odpoczynek na ogródku. Oczywiście nie obyło się bez konsumpcji przysmaków :p. Quote
DG32 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 No i jeszcze dwa zdjęcia Dinusia zwiedzającego ogródek. Quote
Isadora7 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 DG32 leżę i kwiczę z zachwytu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jak model http://images25.fotosik.pl/222/f73a9638503b245d.jpg jaką na gażę? Quote
DG32 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='jamnicze']Jak model http://images25.fotosik.pl/222/f73a9638503b245d.jpg jaką na gażę? Tu to wyjątek zazwyczaj na zdjęciach wygląda jak wariat :evil_lol:, co do gaży to różnie, czasem wołowinka, czasem przysmaki no i oczywiście dużo pieszczot i miłości. A tu jeszcze parę zdjęć grzecznego - bo śpiącego Dinusia (wyjatkowo w koszyczku) Quote
DG32 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Matusz napisał(a):DG, bardzo fajne zdjęcia !! :loveu: pozdr. Hej, dzięki. Tobiasz jak zawsze śliczny i do tego jaki fotogeniczny, nic tylko pozazdrościć. Tylko co tu ostatnio tak mało Tobiaszka i wogóle innych jamników, jak tak dalej będzie to ja z deer zawłaszczymy wątek. Isadora czekamy na zdjęcia Rambusia. Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='sauatka']a my się przywitamy ładnie z Sardynką ;] Witamy, witamy w naszym Znakomitym Gronie. [quote name='DG32']Hej, dzięki. Tobiasz jak zawsze śliczny i do tego jaki fotogeniczny, nic tylko pozazdrościć. Tylko co tu ostatnio tak mało Tobiaszka i wogóle innych jamników, jak tak dalej będzie to ja z deer zawłaszczymy wątek. Isadora czekamy na zdjęcia Rambusia. Tam mało innych jamolków. Muszę danka1234 pogonić aby Tofika dała. Władanie Twoich jamnisiów, Sherr i Tobiasza nikomu nie przeszkadza. Ale inne też będzie super jak się pokażą. Mam pożyczony aparat cyfrowy postaram się w weekend zrobić sesję Rambusiowi. Patrzę na Dinusia - to wypisz/wymaluj tata Rambiego. Może go dorwę też w weekend na spacerze to fotki zrobię. Mama z siostrą Rambiego niestety gdzieś się wyprowadziły. A tymczasem jedna fotka jak "podrywał" nieletnią tymczasowiczkę z Zamościa: Quote
DG32 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 sauatka napisał(a):a my się przywitamy ładnie z Sardynką ;] Witamy i więcej zdjęć prosimy ślicznotki. Isadora7 napisał(a):Witamy, witamy w naszym Znakomitym Gronie. Tam mało innych jamolków. Muszę danka1234 pogonić aby Tofika dała. Władanie Twoich jamnisiów, Sherr i Tobiasza nikomu nie przeszkadza. Ale inne też będzie super jak się pokażą. Mam pożyczony aparat cyfrowy postaram się w weekend zrobić sesję Rambusiowi. A tymczasem jedna fotka jak "podrywał" nieletnią tymczasowiczkę z Zamościa Oj Isadora ale wychowałaś casanove :evil_lol:, no ale taki z niego przystojniak, ze nikt mu się nie oprze. Czekamy na więcej zdjęć. I oczywiście prosimy o fotki innych jamników. Quote
Rybka_39 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Wszystkie przegubowce śliczne:loveu:m jamniki mają taki błysk w oczach:cool3: DG Dinuś w koszyku super!:loveu: Quote
Isadora7 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Rybka_39']Wszystkie przegubowce śliczne:loveu:m jamniki mają taki błysk w oczach:cool3: DG Dinuś w koszyku super!:loveu: Myślisz o kurwiku? Quote
Rybka_39 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Isadora7 napisał(a):Myślisz o kurwiku? Chodzi mi po prostu o to, że sa wyjatkowe!:cool3: Danka super jamnis!:loveu: Uwielbiam rudzielce:cool3: Quote
Recommended Posts