Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Widzę, że szewc bez butów chodzi :diabloti::evil_lol:, tutaj Wielkanoc , a przecież jest czerwiec i w sobotę Rambo skończł 12 lat.
Więc Rambusiu życzę Ci , żeby Twoja pańcia miała więcej czasu, ty żebyś nie chorował i oczywiście jak najwięcej jamnisiów poszło do domków, a najlepiej jakby wszystkie je miały. Jednym słowem :
Wszystkiego Najlepszego , Sto Lat !!!

Posted

[quote name='yunona']Widzę, że szewc bez butów chodzi :diabloti::evil_lol:, tutaj Wielkanoc , a przecież jest czerwiec i w sobotę Rambo skończł 12 lat.
.....
No to ładnie... i ja zajrzałam spóźniona, ale za to z najszczerszymi życzeniami zdrówka dla Przystojnego Rambo!!!!

[FONT=century gothic]

Rambuniu,
bądź zdrowy Chłopaku, słuchaj Dorki i baw się dobrze z Gangunią
Życzę Wam wieeelu, wieeelu wspólnych i szczęśliwych lat!!!
[/FONT]

Posted

Jeszcze raz dziękuje Wam za życzenia. Kazałem Dorocie porobić nam trochę fotek. Bo wszystkim robi tylko nie nam. Wkurzyłem się, strzeliłem focha, naszczałem na podłogę i poskutkowało. Rambo - 12 latek.

Posted

[quote name='Isadora7']Jeszcze raz dziękuje Wam za życzenia. Kazałem Dorocie porobić nam trochę fotek. Bo wszystkim robi tylko nie nam. Wkurzyłem się, strzeliłem focha, naszczałem na podłogę i poskutkowało. Rambo - 12 latek.

Rambo, ale z Ciebie ostry gosc! I do teggo przystojny :) A Ganga: sam wdziek :)

Posted

Wszyskie foty .... są cuuuudne:loveu:... a te razem.... to już dzieło sztuki! jaka Ona uśmiechnięta!... no ale... przy Rambo:lol:

Aaaaa... jeśli chodzi o poczęstunek... postaw flaszkę! ja postawię drugą!... będzie bal;)

Posted

I od nas najlepsze i najszczersze życzenia!! Proszę wybaczyć że dopiero teraz, ale po kilkudniowej przerwie dorwałam się do komputera teraz :oops: zdrówka Rambo!

fotki :loveu:

• 4 weeks later...