Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

Posted

Ganga jesteś chodzącym przykładem że pięknemu we wszystkim do twarzy :loveu:... i zawsze! no niech ktoś powie że nie... a potargana... po prostu jesteś Boooska:loveu:
Rambi terrrorysto pluszakowy jesteś taki cudny że trzeba Ci wszystko wybaczyć! mordowanie pluszaków też:eviltong:

Posted

Isadoro piszę tutaj, żeby nie zaśmiecać wątku jamniorów w potrzebie :) dziękuję za informację, nie znalazłam Twojego maila, więc próbowałam się skontaktować tylko za pośrednictwem PW. Jak wpłata poszła w piątek to nie ma problemu - ciacha w poniedziałek polecą do Ciebie :)

pozdrawiam cieplutko Ciebie i całą Twoją gromadę!

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Isadoro piszę tutaj, żeby nie zaśmiecać wątku jamniorów w potrzebie :) dziękuję za informację, nie znalazłam Twojego maila, więc próbowałam się skontaktować tylko za pośrednictwem PW. Jak wpłata poszła w piątek to nie ma problemu - ciacha w poniedziałek polecą do Ciebie :)

pozdrawiam cieplutko Ciebie i całą Twoją gromadę!

Wchodzisz w profil i kilkasz opcje wyślij maila i pokazuje się adres mailowy :

Posted

yunona napisał(a):
Ganga , powtórzę się , chiba nie do Rio się wybierasz jeno na brydżyka z mocherowymi :eviltong::diabloti:
.... Ganga to lepiej.......... leć do Rio :eviltong:

Posted

No widzę, że tu prawdziwa fotkowa uczta:)
Ganga jest rewelacyjna w swoich kreacjach, a i Rambuś nieźle sobie poczyna z pluszakiem;)
Piękne te długowłose stoliczne Jamnioreczki:loveu: - przytulaski:)

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
No widzę, że tu prawdziwa fotkowa uczta:)
Ganga jest rewelacyjna w swoich kreacjach, a i Rambuś nieźle sobie poczyna z pluszakiem;)
Piękne te długowłose stoliczne Jamnioreczki:loveu: - przytulaski:)

Zrobić zdjęcie Rambiemu graniczy z cudem i jest porównywalne do możliwości strzału w Lotto. Tego miśka kupiłam w sklepie z używaną odzieżą, bo miał na sobie czapkę i kapotkę z napisem POLICJA. Czapkę jak widać i kapotkę założyłam Gandze, a misiek zostal oddany Rambusiowi. On uwielbia pluszaki i... nie niszczy. Ganga to urodzona celebrytka, ona autentycznie pozuje, bez smaczków, bez łapówek... po prostu pozuje.

Posted

Mattilu napisał(a):
Ganga to prawdziwa dama:-) Ja nie wiem, jak sie ona dogaduje z takim warszawskim cwaniakiem jakim jest Rambo ;-)

prawdziwa Dama dogada się z każdym ;)
chyba na tym damostwo polega? :)

Posted

Mattilu napisał(a):
Ganga to prawdziwa dama:-) Ja nie wiem, jak sie ona dogaduje z takim warszawskim cwaniakiem jakim jest Rambo ;-)

Ej ty tam, bo wywołam ciebie na solówe na sadurku. Ja prawdziwy warsiawiak jestem, taki z Grzesiuka i Tyrmanda a nie słoikowy. No więc mi nie fikaj bo jak na warsiawiaka przystało honorowy jestem. Sznapsbarytonem z charakterystycznym śsz syknął Rambo:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: